اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوره در تولید انبوه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوره در تولید انبوه

نوشته اصلی توسط karapcb
    رنگهای یو وی نسبت به رنگهای دیگر برای شما از هر لحاظ مزیت داره:قیمت-سرعت-تک جزئی بودن اون و در نتیجه استفاده بهینه از کل رنگ-ارزونتر بودن ساختن یک کانوایر کوچک یو وی نسبت به ساختن یک کوره پخت رنگ و ....تنها عیبشون نسبت به بقیه رنگ ها مات بودنشونه چون رنگهای دیگه بعد از اتمان مرحله پخت به شکل شیشه ای هستند و نمای بهتری به برد میدن

تو لاله زار بپرسی راهنمائیتون میکنند ما چون مصرفی نداریم آدرسی هم قاعدتا من نمیتونم بهتون بدم این صرفا یک ایده بود و گرنه رک های ما از جنس استنسیل استیل هستند که تو لینک فوق دیدید..موفق باشید
    با سلام
    یعنی می تونم این رنگاهم با چاپ سیلک بزنم واسه خشک کردنش چی؟یه جایی از شما خوندم که گفته بودید زیر نور لامپ زرد باید بمونه زردی نور به خاطر خاصیت رنگه یا خشک شودنش؟
    باز هم ممنون از راهنمایهاتون
    او

دیدگاه

نوشته اصلی توسط setareh shab
      با سلام
      یعنی می تونم این رنگاهم با چاپ سیلک بزنم واسه خشک کردنش چی؟یه جایی از شما خوندم که گفته بودید زیر نور لامپ زرد باید بمونه زردی نور به خاطر خاصیت رنگه یا خشک شودنش؟
      باز هم ممنون از راهنمایهاتون
      بله با روش سیلک اسکرین باید استفاده کنید.برای خشک کردندش هم نیاز تابش اشعه فرا بفش دارید.اصولش اینه که زیر نور زرد کار کنید اما اگر مدت زمان چاپ شما خیلی طولانی نیست در زیر نور معمولی اتاق یا سالن و ... میتوانید کار کنید فقط زیر نور آفتاب نباشید.....هنوز نگفتید روی قوطی رنگ شما چی نوشته؟
      زکات علم،نشر و پخش آن است.
      {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام

پنگوئن سلدر ماسک براق سبز ساخت کره

او

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karapcb
          شما با اینکه به چه عنوانی بهتون فروختند توجه نکنید ببینید روی قوطی رنگ چی نوشته اگر کوره ای باشه که هاردنر یا همون سخت کننده اش که تو ظرف کوچکتری هست باید شبیه عسل باشه نه اینکه کرم رنگ اما برای اینکه بتونید فیبرهاتون رو توی کوره خشک کنید اصولش اینه که رک هائی از جنس استیل مثل چیزی که تو تصویر لینک زیر میبینید داشته باشید اما ایده خودتون هم جالبه پیشنهاد میکنم از فیبر استخوانی نسوز یا کائوچوی نسوز که تو تهران لا له زار میتونید پیدا کنید استفاده کنید :
          http://www.cgi-americas.com/Products/200/SMO-7A-Solder-Mask-Curing-Oven/
          اما قبل از هر چیز از نوع رنگ مطمئن شو چون اگر کوره ای باشه یا اینکه فتو ایمیج باشه داستان هر کدومش با اون یکی فرق داره اما بهترین گزینه رنگ انتخابی برای شما به نظر من استفاده از رنگهای تک جزئی یو وی ست...موفق باشید
          سلام
          امروز با فر وشنده صحبت کردم مشخص کرد که رنگ کوره ایه آره هارد نرشم به قول شما شبیه عسله یه محلول نیمه جامد روغنی حالا با همین رنگ که دستمه دارم ادامه میدم تمرکزم رو رنگهایuvنیست رنگ از توری هم رد شد
          فروشنده درمورد زمان پختشم 120درجه در نیم ساعت اشاره کرد . این زمان معموله ؟ زمان زیادی نیست؟
          در مورد کوره
          تو تصویری که از کوره گذاشتین فیبرادر فا صله خیلی نزدیک هم قرار دارند چطور اینا مودن که به هم نمی خورن تا رنگشون چاپ از بین نره ؟یهکم در مورد شکل رک ها که چه جوری قرار گرفتن توضیح بیشتری می دین
          با تشکر
          او

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X