اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال صحیح در شماتیک اما خطا در PCB در altium designer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال صحیح در شماتیک اما خطا در PCB در altium designer

سلام
    من ابتدا قسمتی از مدار رو کشیدم و سپس PCB رو update کردم اما بعدش متوجه خطا شدم و خطوط اضافه رو پاک کردم و وقتی مجددا Update کردم پنجره ای ظاهر شد و گفت کدام پین به چه پینی باید متصل بوده باشه منم همین جوری add کردم و حالا یه مشکل
    در شماتیک زیر پایه 7 به پین 4 کانکتور متصل هست اما در PCB این پایه وصل می شه به زمین و همانطوری هم که می بینین به پایه 4 کانکتور در PCB وصل نمی شه.... برای رفع این مشکل چه کار باید کرد؟
    شماتیک

PCB به صورت زیر است
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

پاسخ : اتصال صحیح در شماتیک اما خطا در PCB در altium designer

البته پایه 4 کانکتور هم به پایه 7 متصل هست هم به قسمت دیگه ای از مدار که تنها پایه 7 به زمین وصل شده و کانکتور به قسمتی که از قبل وصل بوده و لذا این دو اصلا(پایه 7 اپ امپ و پایه 4 کانکتور) به هم در PCB متصل نیستن
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

اگه این مشکل هنوز وجود داره و رفعش نکردین:

با توجه به اینکه PCB روت نشده و فقط شماتیک رو پدیت زدین؛ قطعات رو از محیط PCB پاک کنین و یه بار دیگه پدیت بزنین بلکه آدم بشه و اذیت نکنه آلتیوم!

به اون Net که کنار پایه ی پ امپ قرار دادین دقت بکنین که احیانا به جای دیگه ای وصل نباشه.( یه توصیه ی دوستانه: سعی کنین به جای Net از Port استفاده کنین که مطمئن تر هست.چرا که Net به محل قرارگیری و فاصله از اون پایه حساسه )

اگه باز هم درست نشد مجبور میشیم بریم سراغ روشهای خشونت آمیز و تئوری چماق!!

تو محیط PCB روی اون پایه ی کانکتور که قراره خروجی پ امپ بهش وصل بشه زوم کنین تا اسم Net اون پایه رو بتونین بخونین و این اسم رو تو ذهنتون نگه دارین.حالا زوم کنین رو اون پایه ی پ امپ و روش دوبار کلیک کنین تا صفحه مربوط به تنظیماتش باز بشه.قسمت Net اون پایه که حالت کشویی داره روش کلیک کنین و دنبال اون اسمی که پایه ی کانکتور داشت بگردین. وقتی پیداش کردین ، انتخابش کنین و ok و خلاص!
      فقط این احتمال وجود داره : اگه ایرادی تو شماتیک وجود داشته باشه که بخاطر اون ایراد(مخصوصا بابت همون net ) این پایه به زمین وصل میشد؛ و لازم بشه تو شماتیک تغییری بدین، با پدیت زدن این پایه دوباره برگرده به حالت قبل و زمین بشه.این مورد رو باید دقت بکنین و تیک مربوط به Remove پایه A از پایه B و Add پایه A به زمین رو بردارین تا دوباره اینجوری نشه!
      ببخشید اگه این تیکه آخر زیاد جالب گفته نشد! :redface:

دیدگاه

این حال زمانی اتفاق می افتد که نام قطعه با هم برابر باشد یا نام شبکه اتصال با هم برابر باشد یا شبکه اتصال در جای مناسب قرار داده نشده باشد این موارد را چک کنید و نیز شما در هنگام پدیت کردن مدارتون به خطاهای آن توجه نکردید
        به نظر من یک بار سند pcb خود را پاک و یک سند جدید ایجاد کنید البته با در نظر گرفتن دلیل خطا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X