اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

در اوردن ای سی های DIP

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : در اوردن ای سی های DIP

منم خیلی وقت پیش از نی و لوله خودکار به جای قلع کش استفاده میکردم اما ضرر های زیادی داره
    گاهی ذرات ریزی میپره تو گلوت
    گاهی قلع رو برد میپاشه و ....
    اما بهترین روش استفاده از همون سیم افشان بوده عالی جواب میده
    تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
    تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

یه کمپرسور بخچال دارم فقط یه صافی بخرم باهاش قلع کش درست می کنم :biggrin:

دیدگاه

سلام
        شاید پاسخ من بدردتون نخوره
        ولی گفتنش خال از لطف نیست اگر قطعه رو احتیاج دارین(نه پی سی بی رو) می تونید اون رو پشترو تو آون بزارید(روی این سینی های میله ای زیرشم یه سنی دیگه بزارید) و حرارت رو از بالا تنظیم کنید اگر آون رو از قبل داغ کنید حدود یه 10 تا 15 مین بعدش اگر با انبر برد رو بگیرد و یه ضربه به سینی میله ای اون بزنید معمولا تمام قطعه ها میرزن پایین من قطعات مادر برد های سوخته رو اینجوری جدا می کنم البته یکی دوباری هم سوتی دادم
        روش دیگه این که میشه یه شابلون از ورق آلمینیوم هم ببری و بزاری رو این هیتر هایی که المنتش روشه به هش چی میگن از این کتری داغ کن درپیتی ها که المت رو چینیه یعنی فقط جاهایی که می خوای جدا شه ورق سوراخ باشه بعضی وقتا هم باید ورق رو چند لایه کنی بعد می تونی قطعه رو از بالا جدا کنی البته اگر قطعه اس ام دی زیرش داره باید اول پیادش کنی! و بهتره قطعه های دیگه زیر ورق رو که حرارت قراره نخوره با این چسب های زرد محافظ حرارت بپوشونی
        یه روش دیگم هست که یه شیر پاک خورده برای جدا کردن قطه های اس ام دی با پایه های زیاد گزاشته بود انصافا کار من رو راه انداخت شاید بشه رو قطعه های دیپ پر پایه هم استفاده کرد
        طرف یه مفتول مسی کلفت رو جوری شکل می داد که به وسطش(وسط مفتول) بالا باشه ()بعد روی همه پایه ها هم قرار بگیره بعد وسط مفتول رو با یه هویه وات بالا گرم می کرد و لحیم اضافی هم می مالید به پایه ها که همه وصل بشن و گرما به همه جا برسه بعد قطعه رو به راحتی که نه اما راحتر جدا میکرد من آیسی فلش روتر و رام پی سی رو اینجوری جدا کردم امید وارم یکی از این روش ها بدرد بخوره و اصلا مر بوط باشه
        در رابطه با فوت کردن هم من هم از این روش به نوعی استفاده می کنم لبته با کمی فرق من یه دونه پمپ اکواریم چینی قابل تنظیم دو خروجی گرفتم دو تا خروجی رو با یه سراهی به هم وصل کردم و اون با مورد نیازم رو بدون رطوبت جور میکنه من راضی هستم فکر کنم خریدمش 15 چوب!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X