اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه اسید کاری

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستگاه اسید کاری

دما تا چند بالا میره؟
    موفق باشید ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sepehr20mg10
      دما تا چند باللا میره؟
      موفق باشید ...
      دما سنج ندارم
      ولی هر چی بخواید میره بالا
      من اینقدر میبرم بالا که شروع به بخار کردن میکنه
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

دوستان من همه ی این پست رو خوندم خیلی باهال بود کارتو و پیشنهاد برای اونایی که تو کار تولید نیستن :applause:
        شماهایی که تو کاره تولید نیستین فقط میخوایین کارتون راه بیوفته بجای اینکه اب جوش بریزین 5 مین قابتون رو بلرزونین تا مس بره دست به چه کارایی مییزنین (مخصوصا او اقا که تو ورژن دوم فناوریشون داشت محلول محلول بازی میکرد :applause: واقعا خسته نباشی)
        منم خیلی وقته تو این فکر بودم ولی به خاطر این که اون دستگاه زیاد زمان بر است و تمیز کردنش و این حرفا.. تا الا منصرف شده بودم از این کار ولی پست شما رو دیدم کلا از ته زدم :| :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad-h
          طرح خیلی کاربردی هست فقط پمپ در طولانی مدت خراب میشه چون شافت روتر این پمپ ها فلزه و اسید می خوردش در واقع یکی از تفاوتهای اصلیش با پمپ اسید همینه که شافت به جای سرامیک از فلز ساخته شده
          خوب میتونید از پمپ اب مخصوص اکواریوم اب شور استفاده کنید.

دیدگاه

سلام میشه پمپ شیشه شور ماشین استفاده کرد و یه لوله سوراخ سوراخ شده شبیه دوش حموم
            مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

سلام دوستان
              من کل تاپیک رو خوندم
              ولی روشی که من رفتم خیلی به صرفه تره
              به اینصورت که برد ها به صورت ردیف کنار هم با زاویه قرار میگیرن و از بالا اسید پمپ میشه روی بردها مثل کولر ابی تقریبا و دوباره همون اسید کف ظرف پمپ میشه
              نیازی به این همه اسید نیست و خیلیم تمیز چاپ میشه.

دیدگاه

سلام
                من هم همین کار رو میکنم سرعت اسید کاری واقعا بالا میره .
                من از این بخاری ها دارم ولی معمولا از بخاری خونمون استفاده میکنم . ما همیشه یه بخاری رو شمعک داریم حتی تو تابستون . 30 دقیقه هم نیاز نیست در عرض دو دقیقه دماش بالا میره .
                ممنون

دیدگاه

چه حوصله ای دارین به خدا :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
                  اینهمه پول میرین خرج میکنین که بخواین مدار چاپی بزنین ! خوب بدین بیرون چاپ کنن که ارزون تر در میاد :biggrin: :biggrin: :biggrin:

اینا این هم ظرف اسید من....دیروز داشتم اسیدکاریش میکردم ...
                  هروقت هم کارم تموم شه از گوشه پلاستیک اسید رو میریزم تو سطل ماست دردار :agree:
                  بدون هزینه و راحت :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                    چه حوصله ای دارین به خدا :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
                    اینهمه پول میرین خرج میکنین که بخواین مدار چاپی بزنین ! خوب بدین بیرون چاپ کنن که ارزون تر در میاد :biggrin: :biggrin: :biggrin:

اینا این هم ظرف اسید من....دیروز داشتم اسیدکاریش میکردم ...
                    هروقت هم کارم تموم شه از گوشه پلاستیک اسید رو میریزم تو سطل ماست دردار :agree:
                    بدون هزینه و راحت :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

آخر تکنولوژی

بله حق با شماست آقا مهران :agree:
                    کار عاقلانه همینه که جای این همه پول خرج کردن برد رو بدیم بیرون بزنن؛ به خاطر تمام مشکلات و دردسرهایی که داره می ارزه

ولی کسی که مثل من تو شهرستان زندگی میکنه باید چیکار کنه؟ :-?? هزینه باربری و فلان و فلان به کنار
                    وقت هدر رفته و کشیدن ناز باربری و راننده و ... آدم رو مجبور میکنه که دست به این حرکان محیر العقول بزنه
                    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام...
                      دوستان با تجربه ایا اگه اسید از داغی بگذره و به دمای جوش برسه مشکلی داره؟اسید خراب نمیشه؟

دیدگاه

سلام. بعضیا خیلی فکرشون رو درگیر میکنن. آخه چکاریه محلول رو بجوشونی برادر. تنها روش سریع و راحت اینه که محلول را رو سطح مسی به جریان در بیاری. که اینم دو راه داره یا محلول رو مرتب رو سطح فیبر پمپ کنی یا برعکس فیبر رو در محلول بحرکت دربیاری. اون بستگی به شرایط فیزیکی کار داره.
                        تنها پارامتر غلظت اسید هست. ضمنا یه راه خیلی ساده هم واسه تهیه اسید دارم اگه کسی دسترسی به اسید آماده نداره. مواد اولیه اون براحتی گیرمیاد :biggrin:
                        خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

خب برای داغ شدنش میگم. که زودتر و تمیزتر کارم در بیاد...و اینکه هر بار که اسید رو از ظرف اسید کاری در میارم مقداری رقیقش میکنم.
                          و اگه جوش بخوره غلیظتر میشه.حالا نگفتید ایا اسید جوش بخوره خراب میشه یا نه؟
                          همیشه برای اسید کاری باید دو چیز رعایت بشه.یکی تکن دادن برد و محلول و یکی هم گرما....اگر فقط یکیش رعایت بشه اسید کاری سریع و خوبی نخواهیم داشت.اینو از روی تجربه میگم...

دیدگاه

وقتی اسید داغ بشه
                            همونطوری که بر اثر داغ شدن...رنگ از کاغذ به مس منتقل شد...
                            همینطوری هم از مس کنده میشه ...
                            پس اسیدتون رو داغ نکنید...فقط گرم کنید
                            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بهنام رستمی نژاد
                              سلام. بعضیا خیلی فکرشون رو درگیر میکنن. آخه چکاریه محلول رو بجوشونی برادر. تنها روش سریع و راحت اینه که محلول را رو سطح مسی به جریان در بیاری. که اینم دو راه داره یا محلول رو مرتب رو سطح فیبر پمپ کنی یا برعکس فیبر رو در محلول بحرکت دربیاری. اون بستگی به شرایط فیزیکی کار داره.
                              تنها پارامتر غلظت اسید هست. ضمنا یه راه خیلی ساده هم واسه تهیه اسید دارم اگه کسی دسترسی به اسید آماده نداره. مواد اولیه اون براحتی گیرمیاد :biggrin:
                              میشه بگی مواد اولیه چی هست
                              عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                                وقتی اسید داغ بشه
                                همونطوری که بر اثر داغ شدن...رنگ از کاغذ به مس منتقل شد...
                                همینطوری هم از مس کنده میشه ...
                                پس اسیدتون رو داغ نکنید...فقط گرم کنید
                                ممنون اقا مهران...تا چند درجه گرمش کنم ؟
                                واگه برای غلیظتر شدن اسید اونو جوش بیارم ایا ترکیب اسید بهم نمیخوره و عوض نمیشه؟
                                راستی در ته ظرف اسید مقداری جامد قهوه ای رنگ ته نشین میشه....اونها پودر پرکلرو هستند که تهنشین شدن یا مس و اهن هستند؟ایا اونا رو از ظرف خارج کنم ؟
                                دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X