اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دستگاه اسید کاری

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دستگاه اسید کاری

سلام خدمت دوستان عزیز هزینه زیادی داره بخوای سیلک بزنی که بعدا هم مجبور شی پاکش کنی از اسپری کیلر استفاده کن چون اصلا رنگ نداره و خودش یه لایه محافظه البته اگه بخوای با چسب ال ای دی ها رو جایی بچسبونی کنده شدنش بر اثر ضربه حتمی است از چسب نواری سیشه ای هم میتونی استفاده کنی راحت رو ارزان
    مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
      سلام
      اینم ظرف اسید من!
      البته هنوز کامل نشده و فعلا با آب دارم تستش میکنم! :wow:

[center]
      سلام این روش برای تعداد بالا جواب میده. در دراز مدت چطور
      همچون دیود ی ام که با ورق معکوس روزگار شکسته شده ام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad daraie
        سلام این روش برای تعداد بالا جواب میده. در دراز مدت چطور
        سلام
        به نظرم بهترین روشه
        من از اون تاریخ که پست رو گذاشتم دارم با همین ظرف اسیدکاری میکنم، خیلی خیلی راحتم
        فقط سنگ هوا مهمه که هوای یک دست بده، و حتما هر کدوم یه شیر کنترل هوای جدا داشته باشه
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام
          به نظرم بهترین روشه
          من از اون تاریخ که پست رو گذاشتم دارم با همین ظرف اسیدکاری میکنم، خیلی خیلی راحتم
          فقط سنگ هوا مهمه که هوای یک دست بده، و حتما هر کدوم یه شیر کنترل هوای جدا داشته باشه
          این سنگ هوا چی هست؟؟؟؟؟؟؟
          من نفهمیدم میشه یه توضیح کامل بدید؟؟
          از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
          --------------------------------------------------------
          تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
          --------------------------------------------------------
          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
            این سنگ هوا چی هست؟؟؟؟؟؟؟
            من نفهمیدم میشه یه توضیح کامل بدید؟؟
            تو آکواریم استفاده میشه و باعث میشه حباب های هوا همه جا یکسان پخش بشه

اضافه شده در تاریخ :
            سلام
            به نظرم بهترین روشه
            یک برد 10 در10 رو چند دقیقه ای اسید کاری میکنه.المنت آکواریم همیشه روشنه؟باید دمای اسید چقدر باشه؟شما بعد از اسید کاری اسید رو دور میریزد (چند بار استفاده میکنید)

دیدگاه

تو آکواریم استفاده میشه و باعث میشه حباب های هوا همه جا یکسان پخش بشه

اضافه شده در تاریخ : یک برد 10 در10 رو چند دقیقه ای اسید کاری میکنه.المنت آکواریم همیشه روشنه؟باید دمای اسید چقدر باشه؟شما بعد از اسید کاری اسید رو دور میریزد (چند بار استفاده میکنید)
              سلام
              برد 10*10 رو با دمای مناسب و فشار هوای خوب کمتر 10-15 دقیقه تمیز میکنه
              ولی برد طوری باید قرار بگیره که حباب هوا دقیقا به سطح مس برخورد کنه

بخاری رو من از نوع ارزون گرفتم(3 هزار تومن!) و الان سوخته :rolleyes:! تعویضش هم نکردم؛ دیروز با اینکه ظرف اسید بیرون از خونه بود و دما زیر 10 درجه بود دوتا برد زدم، فقط زمان بیشتری طول کشید
              توصیه میکنم بخاری اتومات(حدود 15 هزار تومن) بگیرید تا درگیر خاموش و روشن کردن المنت نباشید
              دما رو دقیق اندازه نگرفتم، 10-15 دقیقه قبل کار بخاری و پمپ رو با هم روشن میکنم تا گرم بشه
              دما هم خیلی نباید زیاد باشه، چون آب اسید به سرعت شروع به بخار شدن میکنه

خیر؛ من نیم لیتر اسید غلیظ "جنرال الکترون" (اسید بسیار بسیار خوبیه) رو با یک لیتر آب مقطر مخلوط کردم خیلی وقته دارم استفاده میکنم، هر چند وقت یکبار آب مقطر بهش اضافه میکنم، چون وقتی غلیظ میشه سنگ هوا خوب کار نمیکنه
              حداقل 1 تا 1.5 متر مربع PCB زدم باهاش
              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

سلام
                برد 10*10 رو با دمای مناسب و فشار هوای خوب کمتر 10-15 دقیقه تمیز میکنه
                ولی برد طوری باید قرار بگیره که حباب هوا دقیقا به سطح مس برخورد کنه

بخاری رو من از نوع ارزون گرفتم(3 هزار تومن!) و الان سوخته :rolleyes:! تعویضش هم نکردم؛ دیروز با اینکه ظرف اسید بیرون از خونه بود و دما زیر 10 درجه بود دوتا برد زدم، فقط زمان بیشتری طول کشید
                توصیه میکنم بخاری اتومات(حدود 15 هزار تومن) بگیرید تا درگیر خاموش و روشن کردن المنت نباشید
                دما رو دقیق اندازه نگرفتم، 10-15 دقیقه قبل کار بخاری و پمپ رو با هم روشن میکنم تا گرم بشه
                دما هم خیلی نباید زیاد باشه، چون آب اسید به سرعت شروع به بخار شدن میکنه

خیر؛ من نیم لیتر اسید غلیظ "جنرال الکترون" (اسید بسیار بسیار خوبیه) رو با یک لیتر آب مقطر مخلوط کردم خیلی وقته دارم استفاده میکنم، هر چند وقت یکبار آب مقطر بهش اضافه میکنم، چون وقتی غلیظ میشه سنگ هوا خوب کار نمیکنه
                حداقل 1 تا 1.5 متر مربع PCB زدم باهاش
                مرسی ممنون بابت پاسختون خیلی ایده خوبی هستش من خودم یدونه دستگاه درست کردم که ظرف رو تکون میده(چرخ لنگ)ولی برای کار های تیراژ بدرد نمیخوره برا همین میخوام دستگاه رو عین شما درست کنم فکر میکنم با تغییرات کوچک بتونم ایده آلش کنم

دیدگاه

مرسی ممنون بابت پاسختون خیلی ایده خوبی هستش من خودم یدونه دستگاه درست کردم که ظرف رو تکون میده(چرخ لنگ)ولی برای کار های تیراژ بدرد نمیخوره برا همین میخوام دستگاه رو عین شما درست کنم فکر میکنم با تغییرات کوچک بتونم ایده آلش کنم
                  خواهش میکنم
                  این روش حرکت مکانیکی رو حذف میکنه و این خیلی خوبه
                  البته سایتهایی که نمیخوام بهشون اشاره مستقیم کنم دارن از این ایده پول در میارن :icon_razz:

البته یه سری طرح تکمیلی براش دارم اگه خواستید توی پیام خصوصی بهتون میگم
                  موفق باشید
                  منتظرم نتیجه کارتون هستیم

دیدگاه

خواهش میکنم
                    این روش حرکت مکانیکی رو حذف میکنه و این خیلی خوبه
                    البته سایتهایی که نمیخوام بهشون اشاره مستقیم کنم دارن از این ایده پول در میارن :icon_razz:

البته یه سری طرح تکمیلی براش دارم اگه خواستید توی پیام خصوصی بهتون میگم
                    موفق باشید
                    منتظرم نتیجه کارتون هستیم
                    ممنون از پیگیری تون والا فعلا درگیر چاپ سیلک هستیم ببینیم اگه بصرفه بود حتما تو فکرش هستیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X