امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.
امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
من دوران دانشجوییم (سال84) یه کم خریده بودم که تا همین چندوقت قبل هم داشتم (بلااستفاده) چند روز پیش ازش استفاده کردم که بدون کوچکترین مشکلی کار کرد ؛خیلی عالی
من داخل چندتا پلاستیک سیاه پیچیده بودمش و گذاشته بودم تو یه جای تاریک
حالا دیگه خود دانید
نه از وایتکس و جوش شیرین کار شما را خراب می کنه بهترین ماده پودر ظهور مخصوص لامینت است که هر جایی که لامینت رو تهیه کردید پودر ظهورشم را از طرف بخواید در غیر این این صورت به جای دیگر مراجعه کنید.
رنگ پودر سفیده و 10 گرم در 1 لیتر استفاده کنید
نه از وایتکس و جوش شیرین کار شما را خراب می کنه بهترین ماده پودر ظهور مخصوص لامینت است که هر جایی که لامینت رو تهیه کردید پودر ظهورشم را از طرف بخواید در غیر این این صورت به جای دیگر مراجعه کنید.
رنگ پودر سفیده و 10 گرم در 1 لیتر استفاده کنید
منظورتون همون سود سوز اور است؟ :eek:
[glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0
ببین دوست عزیز تاریخ مصرف لامینت تنها به قدرت چسبندگیش تاثیر گذاره و خیلی کسانی که الان دارن برد مدار چاپی می زنن من خودم دیدم طرف لامینت با تاریخ مصرف سال 2006 هنوز داره مصرف می کنه چون تاریخ گذشته ها ارزون تره ولی تنها مسئله ایی که داره اینه که باید خوب داغ بشه تا بچسبه به برد و الا خوب چاپ نمی شه
همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))
قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))
باید خیلی رقیقش کنی اگه اشتباه نکنم یک یا دوقاشق چای خوری در یک لیتر آب باید باشه
کلا با سعی و خطا می تونی به مقدار مناسب برسی
موفق باشی
ببخشید نمیخام از موضوع منحرف بشم ولی دقیقش 7 در 1000 هست.یعنی 7 گرم سود در یک لیتر آب.
دیدگاه