اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اکسید شدن مس پشت فیبر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اکسید شدن مس پشت فیبر

نوشته اصلی توسط eca1367
    سلام دوستان.
    من وقتی PCB موردنظرم رو درست می کنم متاسفانه بعد از مدتی مس های پشت فیبر سیاه و اکسید می شن و پشت فیبر خیلی زشت میشه در حالی که روز اول چیز شیکی از آب دراومده بود. می خواستم ببینم کسی میتونه ما رو راهنمایی کنه. وب رو هم گشتم یه چیزایی در مورد فولکس و پلی استر و ... پیدا کردم اما زیاد توضیح ندادن و منم چیز زیادی دستگیرم نشد. خواهشا اگه کسی روش خوبی میشناسه که ازش جواب گرفته باشه معرفی کنه/thanks
    سلام
    البته نمی دونم این روش هایی که دوستان معرفی کردن مدت تمیز موندنشون چقدره اما با اسیتون هم می شه تمیز کرد اما برا مدت کوتاهی این تمیزی باقی می مونه
    به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
      سلام
      البته نمی دونم این روش هایی که دوستان معرفی کردن مدت تمیز موندنشون چقدره اما با اسیتون هم می شه تمیز کرد اما برا مدت کوتاهی این تمیزی باقی می مونه
      سلام
      مساله اصلی هم همینه که مس در مجاوت هوا بتدریج اکسید میشه بنابراین باید بصورتی ارتباط سطح مسی رو با هوا قطع کرد این کار میتونه با قلع اندود کردن سطح مسی برد یا سولدر ماسک ( چاپ سبز پشت برد ) یا آبکاری سطح مسی با فلزاتی مثل نقره یا طلا باشه در مورد فیبرهایی که توی خونه ساخته میشه یا اینکه میخوایم ارزونتر در بیاد - همکونطور که دوستان گفتند - میشه از کیلر یا لاک براق کننده ناخن یا اسپری پلاستیک استفاده کرد

دیدگاه

شرکت های مدار چاپی وقتی که مدار بدون چاپ سبز سفارش بدید،میان و روی مس یه لایه سفید رنگ می زنند.طوری که مس سفید میشه.دنبالشم ببینم این مایع چیه؟
        eshop-hodhod.ir

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X