چطور میشه توی نرم افزار آلتیوم جامپر بزنم؟کسی میتونه راهنماییم کنه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
جامپر زدن
Collapse
X
-
پاسخ : جامپر زدن
من برا خودم یک کتابخانه تعریف کردم که جامپر با طول های متفاوت از 5 میلیمتر تا 5 سانتی متر رو داره هروقت خواستم از اون استفاده میکنم .
البته باید در شماتیک قبلا جامپر رو پیشبینی کنید
فکر کنم جامپر هم یکی دیگه از 1000 ران مشکل پروتل و آلتیوم است .تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
-
سلام
دوستان یک سر به لینک خود التیوم بزنید...(براتون گذاشتمش) البته خودم سریع توضیحشو میدم
میتونید هر نوع component رو به عنوان jumper تعریف کنید .من خودم مقاومت 1/4 وات (0اهم) قرار میدم .فقط اول باید type رو jumper انتخاب و بعد از اون به padها یک ID jumper بدید (باید یکسان باشن تا بدونه که این دو تا پد توسط jumper بهم وصل میشن). بعد هر ترکی که میخواید jumper بزنید رو به padها نسبت بدید .
یکبار خودتون انجام بدید کاملا یاد میگیرید
موفق باشید. یاعلی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ali_ab1991 نمایش پست هاسلام
دوستان یک سر به لینک خود التیوم بزنید...(براتون گذاشتمش) البته خودم سریع توضیحشو میدم
میتونید هر نوع component رو به عنوان jumper تعریف کنید .من خودم مقاومت 1/4 وات (0اهم) قرار میدم .فقط اول باید type رو jumper انتخاب و بعد از اون به padها یک ID jumper بدید (باید یکسان باشن تا بدونه که این دو تا پد توسط jumper بهم وصل میشن). بعد هر ترکی که میخواید jumper بزنید رو به padها نسبت بدید .
یکبار خودتون انجام بدید کاملا یاد میگیرید
موفق باشید. یاعلی
https://www.altium.com/documentation...DefinesaJumper
این مورد بسیار کاربردی بود و خیلی از دردسرا رو حل کرد.
دیدگاه
دیدگاه