اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین نرم افزار طراحی PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین نرم افزار طراحی PCB

نوشته اصلی توسط Raymand
    دوستان عزیز اگر ممکنه بفرمایید شرکت های حرفه ای و تولید کنندگان اصلی وسایل الکترونیکی از چه برنامه هایی استفاده میکنند چون اگر تا به حال به PCB های تلویزیون ها توجه کرده باشید تقریبا با ابزار ها و امکانات این برنامه ها که ما می شناسیم تقریبا ساخت اونها محاله بخصوص با اون تراکم بالا و ضمنا یک لایه
    با تشکر.
    با سلام

فکر نکنم زیاد تفاوتی بین این برنامهآ‌ها توی بوردآ‌های کوچک و متوسط باشه (البته وقتی مقایسه فقط مربوط به قسمتآ‌های اصلی باشه نه ابزارهای جانبی مثل تحلیلآ‌های عجیب غریب فرکانسی و دمایی و عوض کردن پینآ‌های fpga و ...)، ولی معمولا برای بوردهای پیچیده با تعداد زیاد پین بعضی برنامهآ‌ها به خوبی کار نمیآ‌کنند. در مورد eagle من یه همچین چیزی شنیدم! :question:.
    من حدس میآ‌زنم توی صنعت و کارهای حرفهآ‌ای از orcad بیشتر استفاده کنند، به هر حال این نرمآ‌افزار تولید شرکتcadence است!
    راستی درباره بوردهای یک رو فکر کنم برنامه مهم نباشه چون توی این حالت همه زحمت به دوش طراحه و کیفیت بورد خروجی کاملا وابسته به تجربه و هوش طراح است!!!!
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

با تشکر از شما دوست عزیز:
      درباره نرم افزار های حرفه ای که توانایی ایجاد PCB های پیچیده را دارند با توجه به امکانات برنامه های موجود قبول این مسئله که اون PCB ها با اون همه ظرافت و دقت کار Orcad باشند دشوار است مگر اینکه این برنامه ها که در دسترس ماست به شکل خیلی پیچیده تر و سفارشی تر در اختیار این شرکت ها قرار بگیره که البته من در اینترنت خیلی دنبال این مسئله بودم ولی نسخه ای بجز همین ها که در دسترس ماست را جایی پیدا نکردم اگر توجه کرده باشید اصلا گرافیک اون PCB ها (در تلویزیون و همچنین وسایل دیگر) با این برنامه های در دسترس ما از زمین تا آسمان متفاوته.
      راستی به نظر شما این PCB ها که در مجله الکتور چاپ می شه کار این برنامه هاست؟
      با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raymand
        با تشکر از شما دوست عزیز:
        درباره نرم افزار های حرفه ای که توانایی ایجاد PCB های پیچیده را دارند با توجه به امکانات برنامه های موجود قبول این مسئله که اون PCB ها با اون همه ظرافت و دقت کار Orcad باشند دشوار است مگر اینکه این برنامه ها که در دسترس ماست به شکل خیلی پیچیده تر و سفارشی تر در اختیار این شرکت ها قرار بگیره که البته من در اینترنت خیلی دنبال این مسئله بودم ولی نسخه ای بجز همین ها که در دسترس ماست را جایی پیدا نکردم اگر توجه کرده باشید اصلا گرافیک اون PCB ها (در تلویزیون و همچنین وسایل دیگر) با این برنامه های در دسترس ما از زمین تا آسمان متفاوته.
        راستی به نظر شما این PCB ها که در مجله الکتور چاپ می شه کار این برنامه هاست؟
        با تشکر
        با سلام
        من تا به حال به شخصه با محیط orcad کار نکردهآ‌ام و ضعفآ‌هایی که شما عنوان میآ‌کنید رو نمیآ‌شناسم ولی شاید شما قدری از روی شکل ظاهری برنامه یا سختی کار با این برنامه قضاوت میآ‌کنید.
        من تا به حال چندین بار بوردهای پیچیدهآ‌ای رو در اینترنت دیدم که تولید کننده آنها از orcad استفاده کرده بودند (بوردهای evaluation ساخت شرکتآ‌های XILINX و ATMEL) علاوه بر این تولید کننده این نرمآ‌افزار (cadence) هم در نوع خودش یه غول درجه یک در نرمآ‌افزارهای EDA Electronic design automation به حساب میآ‌آید.
        من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

با سلام به شما دوست عزیز:
          در باره Orcad بایم بگم که برنامه عریض و طویلی هستش ولی بیشتر در قسمت های آنالیز و شبیه سازی نه ساخت PCB برای ساخت PCB ابزارهای خیلی محدودی داره در کل به نظر من به درد کار های خیلی خیلی ساده می خوره و در حد چند پروژه ساده قابل استفاده است.درباره شرکت Cadence هم باید گفت من تو سایت اونها چیزی بجز این Orcad برای ساخت PCB ندیدم.
          سئوال اصلی من اینه که این شرکت ها از چه برنامه ای استفاده می کنند؟
          با تشکر.

دیدگاه

درود فراوان

من خودم با orcad و protel و egale کار کردم و چند تا مدار نصبتن پیچیده با orcad برای چاپ که دورو و متالیزه هم بوده دادم و جالب اینکه فردی که کار چاپ رو انجام میآ‌داد خودش با protel کار میآ‌کرد و حرفهآ‌ای هم کار میآ‌کرد ولی وقتی مدار رو دید تعجب کرد و ابتدا فکر کرد که طراح مدار من نیستم و از تو اینترنت این و آوردم. کار کردن با محیط orcad پیچیدگیآ‌های خاصی داره و به سادگی protel نیست ولی تا اونجا که من دیدم طرحآ‌های نصبتن بهتری رو ازش میشه بدست آورد ولی مشکل کار اینجایه که همه توی بازار ایران با protel کار میآ‌کنن و خروجی رو از این برنامه میآ‌گیرن بنابراین شما باید حتی توی orcad هم از استاندارد پروتل برای چیدمان لایهآ‌ها استفاده کنید.
            شاید یکی از دلایلی که خیلیآ‌ها با پروتل کار میآ‌کنن سادگی ابتدایی و شروع به کار اون باشه که در مورد orcad اینجوری نیست یک کم شروعش سخته.
            eglale هم برنامه خیلی جالبیه به خصوص که هم نسخه لینوکس و هم ویندوزی داره و قابلیتآ‌های بسیار جالبی داره و چون نسخه مجانی هم داره توی خیلی از پروژهآ‌های مجانی از این برنامه برای مدارات استفاده میآ‌شه ( همه که مثل ما از برنامهآ‌های دزدی استفاده نمیآ‌کنن).
            البته برنامه geda که توی محیط لینوکس هم هست یه برنامه قدرتمنده که قابلیتهای بسیار زیادی داره که اون هم خیلی جالبه و یه برنامه کامل برای شماتیک و pcb هست و مهمترین قضیه لایسنس این برنامه هست که gpl هست.
            موفق باشید

دیدگاه

باسلام به دوست عزیز آقای spart:
              به نظر شما شرکت های تولید کننده لوازم صوتی و تصویری از برنامه Orcad استفاده می کنند؟
              اگر به نظر شما اینطور هستش آیا یک نمونه سراغ دارید؟
              با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Raymand
                باسلام به دوست عزیز آقای spart:
                به نظر شما شرکت های تولید کننده لوازم صوتی و تصویری از برنامه Orcad استفاده می کنند؟
                اگر به نظر شما اینطور هستش آیا یک نمونه سراغ دارید؟
                با تشکر.
                در این مورد بنده دنبال پیدا کردن نقشه نبودم و اطلاعی ندارم.
                موفق باشید

دیدگاه

سلام
                  معمولا در کمپانی های بزرگ تولید کننده محصولات صوتی وتصویری که درای سبک خاص طراحی هستند و در انحصار آن شرکت است نرم افزار های طراحی و.... را معمولا به شرکت های نرم افزاری سفارش داده و آن شرکت ها بنا به نیاز کمپانی که درای سلیقه خاص در طراحی میباشد نرم افزار مربوطه را فقط در یک پک خاص و با امتیاز خود شرکت به کمپانی مربوطه واگذار می کنند .
                  موفق وپیروز باشید :job:

دیدگاه

سلام - من با orcad 9.2 و protel3.1 و protel 99 se کار کرده ام به نظر من سومی خیلی کامل است.

دیدگاه

.

..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط original
                        سلام
                        من الان حدود 5 سال است که با نرم افزار SPRINT LAYOUT کار میکنم .از ورژن پایین شروع کردم الان هم ورژن 5 و پدیت یک
                        هفته پیش اونرو استفاده میکنم . من حدود 15 هزار فایل PCB با پسوند ( . LAY ) دارم . من تو این تاپیک ندیدم کسی راجع
                        به این نرم افزار صحبت کند !!!
                        چون کار من بیشتر مدارات مخابراتی است و به PCB تماما گراند نیاز دارم این برنامه مناسبی است . چون ترک ها رو روی
                        گراند میکشد و میتوان فاصله ترک رو با گراند تعیین کرد ایده آل برای کسانی که میخواهند STRIP LINE طراحی کنند .
                        و صدها قابلیت دیگه که هیچ نرم افزار طراحی دیگری ندارد . کسی اینجا SPRINT LAYOUT کار کرده ؟
                        سلام !
                        می تونی در موردش یکم توضیح بدی ؟
                        من هفتاد هشتاد سالی هست که با Altium کار می کنم و فقط محیط PCB و شکلهای مختلف اونو تو این نرم افزار تجربه کردم حالا می گم کسی که با ORCAD کار کرده تصویر یکی از بهترین کارهاشو بزاره و کسی هم که مثل شما با SPRINT LAYOUT کار کرده هم تصویر یکی از بهترین کارهاشو و من یا یکی از دوستان هم که با Altium کار کردن تصویر بهترین کارمون رو قرار بدیم . و بعد از نظر فنی و زیبایی و راحت بودن مقایسه بکنیم. نمی دونم کسی پایه هست ؟
                        آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
                        سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

سلام
                          ادرسی از شرکت سازنده این SPRINT LAYOUT دارید
                          یا لینک دانلود انرا بگید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali-
                            از نظر زیبایی و شهرت Eagle بهتر از همشون هست از این حرف ها گذشته به نظر من اینکه چرا ما ایرانی ها تو اکثر جاها با شکست روبه رو می شیم اینه که از برنامه های کرکی استفاده می کنیم که کار بسیار اشتباهی است اصلا پروژه را حروم می کنیم اما Eagle بر خلاف بقیه Open Source و کاملا رایگان است و کار با اون باعث میشه که نتیجه بهتری بده و خوب امکانات قوی تری در زمینه Auto rute هم داره.
                            با سلام
                            شاید بعضی از ما ایرانیآ‌های یک نگاه دقیق به برنامه مورد علاقهآ‌مون نمیآ‌اندازیم! این برنامه نه open-source و نه رایگان!! بلکه نسخه demo آن فقط محدودیت بورد دو لایه، اندازه ۸×۱۰ و شماتیک یک صفحهآ‌ای را دارد که برای خیلی از طراحان کفایت میآ‌کند. علاوه بر این، یک نسخه تقریبا ارزان نیز دارد که حدود ۴۹ دلار است که به نسبت مناسب به حساب میآ‌آید. بجز نسخه demo دلایل دیگر محبوبیت این برنامه به نظر من این چند نکته است:

- کتابخانه بسیار عالی و کاملی دارد که اکثر قطعات را شامل میآ‌شود.
                            - بر روی سیستم عاملآ‌های مختلف اجرا میآ‌شود.
                            - قابلیت script نویسی جالبی دارد که امکانات آن را به شدت افزایش میآ‌دهد، و کاربران زیادی نیز کدآ‌های متنوعی برای آن درست کردهآ‌اند.
                            -...

برای اطلاعات بیشتر به سایت www.cadsoft.de مراجعه کنید

دیدگاه

.

.

دیدگاه

sprint layout محصول شرکت آلمانی ABACOM هستش ، منم از محصولاتش استفاده میکنم
                                بخصوص از برنامه sPlane برای کشیدن شماتیک جهت کاتالوگ ها و دیتاشیت ها و همچنین برنامه Front Designer جهت طراحی پنل !
                                سایتش هم abacom-online.de هستش !
                                از ماست که بر ماست !

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X