اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین نرم افزار طراحی PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین نرم افزار طراحی PCB

نوشته اصلی توسط علی-

حرفتون را واقعا نشنیده می گیرم.(حالا شما برای کدومش هزینه می دی؟)
    سلام
    نظز شما این هست که Auto routپروتل ضعیف تره؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siavashsiavash

حرفتون را واقعا نشنیده می گیرم.(حالا شما برای کدومش هزینه می دی؟)
      سلام
      نظز شما این هست که Auto routپروتل ضعیف تره؟؟؟؟؟
      [/quote]

دقیقا من برای آلتیوم هزینه می دم نه ایگل . حالا شما کجای حرف منو می خواید نشنیده بگیرید ؟

برعکس متوجه شدید . Auto Rout در آلتیوم قویتره . می تونید یکی از مثالهای ایگل رو به پروتل اکسپورت کنید و سپس هر دوتا ی اونها رو در محیط های پروتل و ایگل اتوروت کنید .

دیدگاه

سلام
        من دنبال یه برنامه میگردم که باش بتونم تو لینوکس برد طراحی کنمُ و بتونم سیگنال ها وشکل نمودار موج ها رو ببینم!!! میشه یه نمونه اگه هست بهم معرفی بکنید
        مرسی
        <a target="_blank" href="http://robocuppers.ir/forum/index.php?referrerid=1">ربوکاپی های ایران</a>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی
          سلام
          من دنبال یه برنامه میگردم که باش بتونم تو لینوکس برد طراحی کنمُ و بتونم سیگنال ها وشکل نمودار موج ها رو ببینم!!! میشه یه نمونه اگه هست بهم معرفی بکنید
          مرسی
          بنده از مجموعه نرمآ‌افزارهای gEDA برای طراحی برد استفاده میآ‌کنم.
          gschem برای کشیدن شماتیک و PCB برای کشیدن مدار چاپی.
          ولی شکلآ‌موج و نمودار نمیآ‌کشه.

وبسایت پروژهٔ gEDA رو ببینید.

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

مرسی
            من یه چیزی میخوام تو مایه های اسکوپ که تو آزمایشگاه مدار هست!!!
            هست همچین چیزی؟
            کار زیاد سختی نمیخوام انجام بده ،فقط در حد آزمایشگاه مدار باشه بسه
            مرسی
            <a target="_blank" href="http://robocuppers.ir/forum/index.php?referrerid=1">ربوکاپی های ایران</a>

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی
              مرسی
              من یه چیزی میخوام تو مایه های اسکوپ که تو آزمایشگاه مدار هست!!!
              هست همچین چیزی؟
              کار زیاد سختی نمیخوام انجام بده ،فقط در حد آزمایشگاه مدار باشه بسه
              مرسی
              منظورتون از "تو مایهآ‌های اسکوپ" این است که از دنیای واقعی بهش سیگنال بدید و در کامپیوتر مشاهده کنید ؟
              یا شکل موج نقاط مختلف مدار را شبیهآ‌سازی کنه ؟

برای شبیهآ‌سازی مدارت در لینوکس ، نرمآ‌افزاری بنام Qucs موجود است.
              البته بنده تجربهٔ کار با این نرمآ‌افزارو ندارم.
              مقالهٔ Qucs در ویکی نقطهٔ شروع خوبی است.
              این هم وبآ‌سایت رسمی این پروژه.

در مورد شبیهآ‌سازی مدارات اینجا رو هم مطالعه بفرمایید.

چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

نه منظورم اینه که از داخل کامپیوتر بطور مجازی و شبیه سازی شده، سیگنال بدی خودش هم نشون بده
                دقیقا فکر کن اسکوپ داخل کامپیوتر شبیه سازی شده!! همین
                مرسی

دیدگاه

یکی از قویترین نرم افزار های طراحی pcb نرم افزار Alegro است که فکر می کنم با سی دی های orcad 16 توی یه دی وی دی فروخته میشه و تا اونجایی که من شنیدم برای طراحی های حرفه ای ازش استفاده می کنند . واقعیت اینه که نرم افزار هایی مثل protel 99 ، Eagle ، Proteus و .... هیچ کدوم حرفه ای نیستند بلکه به خاطر اینکه ماها باهاشون راحتتر هستیم و ازشون سر در میاریم معروف شدن و الا حرفه ای نیستندبه اصطلاح اینها نرم افزار های آماتوری اند.

دیدگاه

سلام
                    اگه لینکی جهت دانلودمعرفی ممنون میشم .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سوال : اصلاح خطاهای ایجاد شده در auto rute

سلام بر دوستان عزیز که ماشالله همه کارشون پروتل و eagle و ... هست .
                      مشکلی که من با auto rote دارم اینه که وقتی auto route می کنم بعد از اتمام کار می بیننم به طور مثال سیم gnd از روی یه net دیگه رفته . نمی شه کاری کرد که پروتل ازین اشتباهات انجام نده؟ :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_ica
                        یکی از قویترین نرم افزار های طراحی pcb نرم افزار Alegro است که فکر می کنم با سی دی های orcad 16 توی یه دی وی دی فروخته میشه و تا اونجایی که من شنیدم برای طراحی های حرفه ای ازش استفاده می کنند . واقعیت اینه که نرم افزار هایی مثل protel 99 ، Eagle ، Proteus و .... هیچ کدوم حرفه ای نیستند بلکه به خاطر اینکه ماها باهاشون راحتتر هستیم و ازشون سر در میاریم معروف شدن و الا حرفه ای نیستندبه اصطلاح اینها نرم افزار های آماتوری اند.
                        من فکر نمی کنم ناسا از نرم افزار آماتوری استفاده کنه. برو سایت آلتیوم و مشتریانش رو ببین کیا هستند. موضوع بعدی اینه که یک نظر شخصی قانون جهانی نیست. موضوع دیگه هم اینه که نسخه اصلی هیچ وقت با کرک شده یکی نیست. اگر باور نداری برو یک ویندوز واقعا اورجینال نصب کن بین فرقشو.

دیدگاه

موضوع جالبیه .ولی بهتره سرمون رو زیاد درد نیاریم دوستان.در حال حاظر تو ایران اکثریت طراحان و تو جهان بیش از 50 درصد طراحان حرفه ای از protel استفاده میکنند .نیاز بازار هم که داره پروتل رو فریاد میزنه. میشه گفت مشکلاتش هم خیلی کمتره تا نرم افزار های دیگه و بیشترین پدیت برای گرفتن باگها رو داره(شرکت سازندش فعاله و مطمعنا هیچ وقت مشتری هاش رو جا نمیذاره). قیمتش هم میتونه یه دلیل بر کیفیتش باشه . (قیمت نرم افزار ها رو کیلویی نمیذارن که. واسه خودش حساب کتاب داره) .کسایی که تو پروتل حرفه ای هستن هم باز جایی برای یادگیری توش دارن (کسی که بگه "من دیگه آخرشم چیزی نداره بلد نباشم" ، یه ناشیه با حرفه ای اشتباش نگیرید) . و اما چیز هایی که تو پروتل ما رو آزار میده و نقص میدونیمشون ایشالا با سر و کله زدن و تجربه کردن بیشتر ،حل میشن و اگه راهی پیدا نشد مطمعا اگر باگی باشه شرکت با پدیت های جدید حلش میکنه.
                          و در آخر ،ما داریم برای یادگیری یک نرم افزار حرفه ای وقت میذاریم آیا وقت ما بی ارزشه؟ وقتی (من نوعی) وقتمو گذاشتم 4 تا نرم افزار طراحی برد رو یاد گرفتم و مثلا 5 سال عمرم رفت بعد از چند سال میفهمم چه اشتباهی کردم چرا یکی رو خوب یاد نگرفتم.چون تو ایران نرم افزار مفتیه همه رو امتحان میکنیم و آخرشهم هیچی. ، Orcad، Eagle protel و... با هر کدوم که دوس دارید کار کنید .فرق نمیکنه کودوم ولی با یکی کار کنید و با مشکلاتش کنار بیاید که هرکدوم از این نرم افزارا سالها جای تجربه دارن.

هشدار: این موضوع طی 120 روز اخیر هیچ ارسالی نداشته است.
                          با این شرایط آیا از ارسال پاسخ اطمینان دارید؟بله مشکلی نیست (;
                          ای انسان بمان برای ساختن ؛ نساز برای ماندن

دیدگاه

من همیشه برام یک مشکل است و کسی نتونست جوابم رو بده. در این دنیا فانی از این یک مورد ماساله آنقدر حرسم گرفته که میتونم با دلی مطمن و وجدانی پاک با یک مسلسل نیمه خودکار تمام تیم طراحی پروتل رو برنامه کنم .

چرا غول نرم افزاری پروتل باید شورت کات شدن دو تا ترک رو در اختیار کار بر قرار داده . چرا کار بر باید انتخاب کنه که دوتا ترک شورت کات نشه ؟آ‌ بد تر از همه چرا بصورت دیفالت ترک ها شورت کات میشه ؟
                            انگار شما یک خودرو با هدایت خودکار و اتوماتیک گرفتی بعد تو سیستم ناو بریش یک گزینه است که نوشته به ته دره سقوط نکنه . تازه بصورت پیش فرض غیر فعاله .

اما من با طرح یک پرسش
                            How to Auto-Route Single Sided PCB avoiding short circuits
                            به موج سواری در اینت پرداختم .و حدود 500 صفحه خوندم - البته خواندن که چه عرض کنم کلمه گربه شور کردن مناسبتره -
                            در نهایت به این نتیجه رسیدم که بزرگترین اشتباه پروتل در نام گذاری کلمه auto route است که بهتر بود با کلمه

"Perhaps autorouters should have been named "interactive routers

مثلا مسیر یابی فعال عوض میشد .
                            به هر حال چند جا گفته که مسیریابی خودکار عین رانندگی خودکار یک اتومبیل است که عاقبتش ته دره است.

القصه تو یک سایت دیدم که نوشته بود نرمافزار SPECTRA بدر مسیر یابی هوشمند میخوره .
                            تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                            داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila

چرا غول نرم افزاری پروتل باید شورت کات شدن دو تا ترک رو در اختیار کار بر قرار داده . چرا کار بر باید انتخاب کنه که دوتا ترک شورت کات نشه ؟آ‌ بد تر از همه چرا بصورت دیفالت ترک ها شورت کات میشه ؟
                              انگار شما یک خودرو با هدایت خودکار و اتوماتیک گرفتی بعد تو سیستم ناو بریش یک گزینه است که نوشته به ته دره سقوط نکنه . تازه بصورت پیش فرض غیر فعاله .

برادر ؛حتما میخواسته ما اشتباه کنیم تا متوجه بشیم که یه تیکی رو باید فعال کنیم بعدش؛ کلاس بیاد که آره ما هم auto route ایم. الکی نبود که! مدرک دارمآ
                              آره Altium Designer یا همون PROTEL DXP ارزش اینو داره که آدم وقتشو بذاره یاد بگیره
                              به گفته یکی از دوستان تو صفحات قبل حجم برنامه هم میتونه تا حدودی دلیل بر قابلیت وشاید هم کیفیت کار نرم افزار باشه مثلا Eagle باشه 55M انوقت Dxp باشه 1.8G :eek: بعد انتظار داشته باشیم که هر دو یک کار رو انجام بدن
                              *_**_**_* دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بدان دست خواهند یافت پیامبراعظم(ص) *_**_**_*

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0121takpa
                                برادر ؛حتما میخواسته ما اشتباه کنیم تا متوجه بشیم که یه تیکی رو باید فعال کنیم بعدش؛ کلاس بیاد که آره ما هم auto route ایم. الکی نبود که! مدرک دارمآ
                                آره Altium Designer یا همون PROTEL DXP ارزش اینو داره که آدم وقتشو بذاره یاد بگیره
                                به گفته یکی از دوستان تو صفحات قبل حجم برنامه هم میتونه تا حدودی دلیل بر قابلیت وشاید هم کیفیت کار نرم افزار باشه مثلا Eagle باشه 55M انوقت Dxp باشه 1.8G :eek: بعد انتظار داشته باشیم که هر دو یک کار رو انجام بدن
                                برنامه altium فقط برای مدار چاپی نیست پس دلیلی نداره با نرم افزارهای دیگه مقایسه بشه!
                                It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X