اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت برد مدار جاپی؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت برد مدار جاپی؟

سلام به همه مهندسین
    یه تولید کننده که آنتن و بالاست و وسایل الکترونیکی از من خواسته تا براش به صورت تیراژ بالا برد بزنم به نظر شما من چه طوری می تونم به صورت تیراژ بالا
    برد بزنم آیا روش سیلک خوبه؟
    آیا میشه به صورت تیراژ بالا با سیلک برد زد؟
    الان چند تا برد داده به من و گفته قیمت بده و الان جه طوری بهش قیمت بدم؟
    برد خام از کجا می تونم بخرم از کجای امجد؟
    بجه تهرانم!
    الان بردهای که داده یکی 6cm*3.5cm اون یکی هم 6cm*5cm هست اگه لازم بود بگین تا عکس هاشو بزارم!

پاسخ : ساخت برد مدار جاپی؟

تیراژ بالا ؟ چقدر بالا؟ 100 تا 1000 تا؟ چه مدت وقت داده بهت؟ باید پشت سبز و چاپ راهنما هم باشه یا نه؟

اگه تعدادت زیر 100 تا 200تاست و نیازی هم به پشت سز و اینا نداری و وقت لازم هم داری شاید همون روش پرینتر لیزری(toner transfer) بهترین راه باشه.
    ولی اگه تعداد کار بالاست و قراره که یه کار ادامه دار باشه و کیفیت کار هم مهمه ؛ به نظرم اولین و آخرین انتخابت همون سیلکه

واسه قیمت دادن ؛ همین بردی که وصف حالش رو گفتی رو ببر امجد به یکی نشون بده ببین چقدر میگیرن ازت درستش کنن بعد تو همون قیمتو به طرف بده حالا اگه سیاست کاری داری می تونی یه کم هم قیمت رو پایین تر بدی تا مشتری دائمت بشه.
    موفق باشید

دیدگاه

تیراژ بالا 1000 هست!
      الان از کجا شروع کنم اگه میشه راهنماییم کنید؟
      برای اسید کاری و سوارخ کاری چیکار کنم؟
      برای پشت سبز زدن چیکار باید کنم؟

دیدگاه

به این لینگ سر بزن:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73640.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amk110
          تیراژ بالا 1000 هست!
          الان از کجا شروع کنم اگه میشه راهنماییم کنید؟
          برای اسید کاری و سوارخ کاری چیکار کنم؟
          برای پشت سبز زدن چیکار باید کنم؟
          سلام دوست من
          اگر وقت داری یک سر پا شو برو دفتر مرکزی ما با آقای بابک پاک نهال یک جلسه داشته باش...مطمئنا چند سال جلوتر میافتی!!!!موفق باشی.نمونه های بردهات رو هم ببر
          http://karapcb.com/fa/contact-us
          زکات علم،نشر و پخش آن است.
          {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

برم اونجا چی بگم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amk110
              برم اونجا چی بگم؟
              lمگه نمیخوای تولید کننده بشی؟ از صفر تا صد پروسه تولید رو برو دفتر از ایشون بپرس....
              زکات علم،نشر و پخش آن است.
              {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

جناب پاک نهال رو من افتخار داشتم تلفنی صحبت کردم باهاشون 3سال پیش.من سوال پرسیدم تو سایتشون درباره pcb خودم، ولی ایشون زنگ زدن و مو بهمو جواب سوالات ناشیانه منو دادن، منو شرمنده کردن.اینجور آدما در دنیای تولید امروز ایران تقریبا پیدا نمیشه! واقعا آرزوی سلامتی دارم براشون اگرچه زیارتشون نکردم.
                جانم به فدای ائمه اطهار
                می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

تشکر میکنم از همه مهندسین که کمک کردن

دیدگاه

سلام جناب karapcb
                    واقعا سایت جالب ، جذاب و مفیدی دارید من که به شخصه خوشم اومد دوست عزیز
                    به نظرتون تولید کردن PCB آینده دار هست؟ یعنی میشه به طور جدی روش حساب کرد؟
                    البته نه در تهران بلکه در شهرستان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_mt109
                      سلام جناب karapcb
                      واقعا سایت جالب ، جذاب و مفیدی دارید من که به شخصه خوشم اومد دوست عزیز
                      به نظرتون تولید کردن PCB آینده دار هست؟ یعنی میشه به طور جدی روش حساب کرد؟
                      البته نه در تهران بلکه در شهرستان
                      صد در صد تولید مدارچاپی شغل سودمند و آینده داری است ولی به شرط اینکه از همین ابتدا در فکر ایجاد یک سیستم هر چند کوچک، اما مبتنی بر اصول اولیه ی تولید باشد..البته اینکه در شهر شما مشتریان مدارچاپی وجود داشته باشد خیلی خوب است ولی اگر کیفیت تولید شما خوب باشد مشتری از هر کجای ایران به شما سفارش می دهد..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
                        جناب پاک نهال رو من افتخار داشتم تلفنی صحبت کردم باهاشون 3سال پیش.من سوال پرسیدم تو سایتشون درباره pcb خودم، ولی ایشون زنگ زدن و مو بهمو جواب سوالات ناشیانه منو دادن، منو شرمنده کردن.اینجور آدما در دنیای تولید امروز ایران تقریبا پیدا نمیشه! واقعا آرزوی سلامتی دارم براشون اگرچه زیارتشون نکردم.
                        از لطف شما ممنونم بی شک من و دیگر اعضاء کارا الکترونیک نیز گاها سوالات ناشیانه ای داریم که دوستان و اعضاء محترم این انجمن همیشه کمک حال ما بودند.

دیدگاه

سلام آقای پاک نهال
                          امیدوارم حالتون خوب و روزگار بر وفق مراد باشه
                          نوشته اصلی توسط بابک پاک نهال
                          صد در صد تولید مدارچاپی شغل سودمند و آینده داری است ولی به شرط اینکه از همین ابتدا در فکر ایجاد یک سیستم هر چند کوچک، اما مبتنی بر اصول اولیه ی تولید باشد..البته اینکه در شهر شما مشتریان مدارچاپی وجود داشته باشد خیلی خوب است ولی اگر کیفیت تولید شما خوب باشد مشتری از هر کجای ایران به شما سفارش می دهد..
                          می شه بیشتر راجع به سیستم و اصول اولیه توضیح بدید؟ باید چه معیار هایی داشته باشیم :redface:
                          ممونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amk110
                            سلام به همه مهندسین
                            یه تولید کننده که آنتن و بالاست و وسایل الکترونیکی از من خواسته تا براش به صورت تیراژ بالا برد بزنم به نظر شما من چه طوری می تونم به صورت تیراژ بالا
                            برد بزنم آیا روش سیلک خوبه؟
                            آیا میشه به صورت تیراژ بالا با سیلک برد زد؟
                            الان چند تا برد داده به من و گفته قیمت بده و الان جه طوری بهش قیمت بدم؟
                            برد خام از کجا می تونم بخرم از کجای امجد؟
                            بجه تهرانم!
                            الان بردهای که داده یکی 6cm*3.5cm اون یکی هم 6cm*5cm هست اگه لازم بود بگین تا عکس هاشو بزارم!
                            برای تولید انبوه بهترین راه تولید مدارچاپی تک لایه روش سیلک اسکرین هستش و شما به راحتی میتونید از این روش برای تولید انبوه استفاده کنید.برای اینکه قیمت بهشون بدید باید دید که کیفیت مد نظر اون تولید کننده ی آنتن در چه سطحی ست؟؟؟؟ بالطبع مدارچاپی مورد استفاده در محصولات لالی الکترونیک از سطح کیفی بالاتری از لحاظ مواد خام اولیه و به دنبال اون کیفیت خود مدارچاپی مورد استفاده نسبت به بقیه ی رقبای آنتن سازشون هست...که البته من شخصا فکر میکنم نباید کیفیت خاصی مد نظر پیشنهاد دهنده به شما باشد....فیبر خام رو میتونید از تهران از فروشگاه های زیادی هیه کنید اما پیشنهاد من به شما فروشگاه موج الکترونیک واقع در کوچه ی آلیک هست.....قیمت تمام شده هم بستگی به امکانات تولید شما دارد و نوع فیبر مصرفی و روش سوراخکاری فیبر.....قبل از ارائه ی قیمت به اون بنده خدا و یا رد یا قبول یشنهاد ایشان خوشحال میشم بتونم در دفتر کارا الکترونیک میزبانتون باشم.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_mt109
                              سلام آقای پاک نهال
                              امیدوارم حالتون خوب و روزگار بر وفق مراد باشه
                              می شه بیشتر راجع به سیستم و اصول اولیه توضیح بدید؟ باید چه معیار هایی داشته باشیم :redface:
                              ممونم
                              سلام بر شما
                              منظور بنده این بود که برای شروع حد اقل ها رو باید داشت البته این حد اقل ها بستگی دارد به فضا ، تجربه ، سرمایه و مهمتر از همه عشق و علاقه به این کار .برای شروع داشتن یک سیستم حد اقلی چاپ سیلک متشکل از یک میز دستی - یک میز نور-و یک کوره ی پخت رنگ و یک گیوتین کوچک رومیزی و یک سری وان پلاستیکی و حد اقل 12 متر مربع فضا .تمام ملزوماتی رو هم کلازم دارید هم میتونید خودتون بسازید تا ارزانتر باشد ولی در اولین فرصت باید با نمونه های صنعتی جایگزین کنید.برای سوراخکاری هم میتونید برای شروع خودتون دستی این کار رو انجام بدید (البته روشی بخصوص که در قدیم در کارگاه های صنعتی استفاده می شده) ولی اگر کار بیشتر شد حتما باید از بیرون خدمات بگیرید و در اینده هم یک دستگاه قسطی خریداری کنید...ولی مهمترین رمز و راز پیروزی و دلگرمی شما در اینده اشنائی به تکنیکهای سیلک اسکرینه که خیلی هم تکنیک های ساده ای هستند( البته تو سطحی که برای شروع مد نظر ماست)......دوستان من متاسفانه خیلی فرصت استفاده از این جمعی که دوستان عزیزم آقای بلورچیان و اکرامی و شفقی و دیگر اعضاء محترم انجمن ایجاد کردند ندارم ..اذا اگر دیر پاسخ دادم ببخشید اما تقریبا همه روزه میتونید من رو تو دفتر کارم پیدا کنید...اگر احساس کردید میتونم براتون موثر باشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X