من برای یک پروژه نیاز به تعداد زیادی pcb خیلی نازک و قابل انعطاف دارم. جایی رو سراغ دارین که بتونه روی طلق یا هر چیز دیگه برام pcb بزنه...
راستی به این طلق ها که روش pcb میزنند، چی میگن؟
اگر از تاپیکی بدتون میاد...
اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
...بگین که
[glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]
من برای یک پروژه نیاز به تعداد زیادی pcb خیلی نازک و قابل انعطاف دارم. جایی رو سراغ دارین که بتونه روی طلق یا هر چیز دیگه برام pcb بزنه...
راستی به این طلق ها که روش pcb میزنند، چی میگن؟
اگر چاپ مدار بر روی طلق می خواهید باید روش چاپ نقره رو انتخاب کنید(البته این نوع مدارچاپی با وجود اینکه تا حدود زیادی قابلیت انعطاف رو داره ولی انعطاف پذیر نیست و شکننده ست و بیشتر به کار کسانی میاد که صفحه کلید مسطح تولید میکنند) و برای چاپ اون هم کسانی که صفحه کلید تولید میکنند قاعدتا باید بتونن کمکتون کنند.ولی اگر مدارچاپی قابل انعطاف بخواهید بحث دیگه است و باید از فیبرهائی که روکش مس بر روی ماده پایه ی پلی آمید(البته عمدتا) قرار داره استفاده کنید و همونطور که دوستان گفتند تو ی تهران خ جمهوری فکر کنم بتونید مجموعه ای رو پیدا کنید تا خدمات این کار رو بهتون ارائه بکنه
زکات علم،نشر و پخش آن است.
{خلاف قوانین - پاک شد }
lمتاسفانه من تهران نیستم و دسترسی به پاساژ امجد ندارم... :sad:
جناب karapcb چاپ نقره چقدر انعطاف پذیر هست؟ راستش سایتتون رو نگاه کردم و دیدم که تا ضخامت 0.2 میلیمتر هم pcb میزنید، درصد انعطاف پلکسی 0.2 میلیمتری چقدره؟ روی این برد قراره 12 تا led smd rgb 5050 رو قرار بدم؛ به نظرتون از بابت جریان مشکلی پیش نمیاد؟
اگر ایرادی نداره راجب به هزینه و حداقل تعداد هم توضیح بدین.
راستی نصب 12 تا اس ام دی چقدر هزینه می بره؟
...بگین که
lمتاسفانه من تهران نیستم و دسترسی به پاساژ امجد ندارم... :sad:
جناب karapcb چاپ نقره چقدر انعطاف پذیر هست؟ راستش سایتتون رو نگاه کردم و دیدم که تا ضخامت 0.2 میلیمتر هم pcb میزنید، درصد انعطاف پلکسی 0.2 میلیمتری چقدره؟ روی این برد قراره 12 تا led smd rgb 5050 رو قرار بدم؛ به نظرتون از بابت جریان مشکلی پیش نمیاد؟
اگر ایرادی نداره راجب به هزینه و حداقل تعداد هم توضیح بدین.
راستی نصب 12 تا اس ام دی چقدر هزینه می بره؟
چاپ نقره روی طلق خیلی قابلیت انعطاف نداره و کلا تعریف برد انعطاف پذیر فرق داره ، چاپ نقره صرفا برای این معرفی شد که شما تو پست اولیتون فرموده بودید روی طلق و تنها روی طلق از چاپ نقره استفاده می کنند ولی اگر زیاد خم بشه هم طلق میشکنه و هم ترک های چاپ شده توسط نقره قطع میشه!!! اما فیبر انعطاف پذیر محدودیتی از این بابت نداره و حتی میتونید اون رو تا کنید.درباره ی هزینه هم هرچند ما(چون بخش فروش نیستیم) اطلاعی نداریم اما حد اقل این رو میدونم که از سال 82 به بعد چاپ نقره و تولید مدارچاپی انعطاف پذیر از سبد خدمات کارا حذف شده !!!!
{خلاف قوانین - پاک شد }
چاپ نقره روی طلق خیلی قابلیت انعطاف نداره و کلا تعریف برد انعطاف پذیر فرق داره ، چاپ نقره صرفا برای این معرفی شد که شما تو پست اولیتون فرموده بودید روی طلق و تنها روی طلق از چاپ نقره استفاده می کنند ولی اگر زیاد خم بشه هم طلق میشکنه و هم ترک های چاپ شده توسط نقره قطع میشه!!! اما فیبر انعطاف پذیر محدودیتی از این بابت نداره و حتی میتونید اون رو تا کنید.درباره ی هزینه هم هرچند ما(چون بخش فروش نیستیم) اطلاعی نداریم اما حد اقل این رو میدونم که از سال 82 به بعد چاپ نقره و تولید مدارچاپی انعطاف پذیر از سبد خدمات کارا حذف شده !!!!
با وجود فیبر فلکسیبل کاربرد چاپ نقره چیه ؟
تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
کاربرد این دو مختلفه بعنوان مثال مداری که در زیر کلید های صفحه کلید کامپیوتر استفاده شده از تکنیک چاپ نقره بهره برده و همچنین کیبوردهای 3*4 که از کلیدهای پولکی membrane touch switches از این نوع مدار ساخته شده , iو همچنین مدار آنتن برای لیبل های RFID و ....
{خلاف قوانین - پاک شد }
جایی رو سراغ دارین که چاپ نقره یا انعطاف پذیر بزنه و من بتونم باهاشون صحبت کنم....
...بگین که
جایی رو سراغ دارین که چاپ نقره یا انعطاف پذیر بزنه و من بتونم باهاشون صحبت کنم....
متاسفانه بدلیل عدم ارتباط و نیاز با مراکز فوق ارتباطی نداریم اما قاعدتا مراکزی که تولید صفحه کلید مسطح دارند باید بتونند به شما خدمات ارائه کنند.من تو طبقه ی اول پاساژ امجد یک جائی رو دیدم اما متاسفانه اسم اون فروشگاه به یادم نیست :sad:
{خلاف قوانین - پاک شد }
سلام بوردهای قابل انعطاف انواع مختلفی دارن مثل :
هات ایر
یک لایه لامینت
متالیزه هات ایر
دولایه تفلون نرم
اینا هر کدوم یعنی چی و چه طور باید بر حسب کاربردم انتخاب کنم ؟
اول توکل
دوم پشتکار
سوم مشورت
چهارم عمل
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نرم افزار برای دانلود نامحدود از rapideshare: http://k12student.persiangig.com/other ------- تشکر یادتون نره. موفق باشید.
سلام دوستان
طبق این بحثی که شد برد انعطاف پذیر دو نوعه، روی طلق با چاپ نقره و روی فیبر مسی 0.5 میل.
عکس های پشت این کیبورد رو ببینید. این طلقه؟ انعطافش خیلییی زیاده راحت تا میشه.
دیدگاه