اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برداشتن قطعات smd از روی برد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برداشتن قطعات smd از روی برد

سلام به همگی
    آقا من یه چند وقتی هست کارم مونتاژ قطعات smd شده و به راحتی آیسی های smd رو با فلاکس و هویه لحیم میکنم تا حالا هم کارم به برداشتن آیسی های 30-40 پایه از روی برد نکشیده و یه چند تا آیسی 8 پایه بوده که با یه کم اضافه کردن لحیم به پایه های دو طرف و داغ کردن سریع و پشت سر هر دو طرف ایسی رو بر میداشتم. اما حالا میخوام بدونم با هویه معمولی میشه آیسی هایی با تعداد پایه های بالا مثل QFP ها رو برداشت یا نه. اگه دوستان روشی بلدن ممنون میشم راهنمایی کنن. و اگه نه میخواستم دقیق بدونم با هوییه هوای گرم چجوری این کار رو میکنن. روش خاصی داره؟ من یه چند تا فیلم از یوتیوب گرفتم که یه هویه داره (هویه معمولی) با سرای مربعی که میزاره رو آیسی و همه پایه ها رو همزمان گرم میکنه و بعد خیلی سریع ورشون میداره. ممنون میشم کمک کنین. :redface:
    اگر روزی هیچ مشکلی سر راهم نبود ؛ میفهمم که راه را اشتباه رفته ام!

پاسخ : برداشتن قطعات smd از روی برد

نوشته اصلی توسط Akbar-Hi
    سلام به همگی
    آقا من یه چند وقتی هست کارم مونتاژ قطعات smd شده و به راحتی آیسی های smd رو با فلاکس و هویه لحیم میکنم تا حالا هم کارم به برداشتن آیسی های 30-40 پایه از روی برد نکشیده و یه چند تا آیسی 8 پایه بوده که با یه کم اضافه کردن لحیم به پایه های دو طرف و داغ کردن سریع و پشت سر هر دو طرف ایسی رو بر میداشتم. اما حالا میخوام بدونم با هویه معمولی میشه آیسی هایی با تعداد پایه های بالا مثل QFP ها رو برداشت یا نه. اگه دوستان روشی بلدن ممنون میشم راهنمایی کنن. و اگه نه میخواستم دقیق بدونم با هوییه هوای گرم چجوری این کار رو میکنن. روش خاصی داره؟ من یه چند تا فیلم از یوتیوب گرفتم که یه هویه داره (هویه معمولی) با سرای مربعی که میزاره رو آیسی و همه پایه ها رو همزمان گرم میکنه و بعد خیلی سریع ورشون میداره. ممنون میشم کمک کنین. :redface:
    سلام
    با همون سر های مربعی که گفتی میشه ولی خیلی سخت تر از اون چیزیه که فک میکنی
    اما با هوای گرم راحت دما رو بذار روی 300 درجه و روی پایه ها بگیر و سریع بچرخون
    دایره ای جوری که همه پایه ها هوا گرم بخورن و دیت کارو ادامه بده و دستتو یکم بالا پایین کن
    بعد با یه پنس IC رو جدا کن ، یا بردو محکم بکوب روی میز IC میفته
    از رنگ قلع مشخص میشه که کی کاملا ذوب شده
    درایور شبکه و nRF24L01
    کاتالوگ محصولات
    کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
    شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
    فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X