اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کپی برداری پی سی بی از یه برد آماده دیگر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کپی برداری پی سی بی از یه برد آماده دیگر

سلام
    مشکل من اینکه بعد اسکن کردن بورد میخوام به گونه ایی سیاه و سفیدش کنم که ترک ها مشکی و ما بقی فضا ها
    سفید بشه مثل خروجی که از آلتیوم میگیریم (یا هر نرم افزار دیگه) اما نتونستم این کار انجام بدم.

با فتوشاپ و پینت امتحان کردم اما نشد یعنی من شاید بلد نباشم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimrar
      سلام
      این همه درس خوندیم ائن موقع کاری از پسش بر میای بدی بیرون
      برات انجام بدن این نشد راه کار عزیز

من الان برای ویرایش و تبدیل عکس رنگی اسکن شده به بورد قابل چاپ مشکل دارم راهی پیشنهاد نمیکنید؟
      اخه دوست عزیز راهش همینه بیرونم مهندسی معکوس میکنن با نرم افزار دوباره طرح رو پیاده میکنن .خوب شما کار با نرم افزارو می خواهی انجام ندی انتظار داری چی بشنوی بگن عکس بگیر چاپش کن؟؟ اون به نظرت راه حرفهای و چیزی هست که براس درس خوندی و حالا ناراحت شدی بهت میگم بده بیرون ؟ به نظرت این روش کار کردنو براش درس خوندی؟ بعدم این چیزا علاقه و تجربه تو هیچ دانشگاهی التیوم اموزش نمیدن خودت باید به عنوان یه مهندس کار کنی . همین avr رو که درس میدن کلی دانشجوها شلنگ تخته میندازن اخرم ناپلئونی پاس میشن. شما اگه با التیوم چاپ کنی یه برد 20*20 حدود 8 تومن در میاد که اگه اسید بگیری سوراخ کاری وقتو حساب کنی و کیفیت کار میبینی خیلی منطقی هست pcb بزنی بدی بیرون این میشه کار علمی و اصولی که براش درس خوندی به نمایش گزاشتی. موفق باشی
      کم باش اصلا هم نگران کم بودنت نباش!!!
      اونی که اگر کم باشی گمت میکنه, همونیه که اگر زیاد باشی حیفت میکنه!!
      فقط خوب باش. خوب بودن به اندازه کافی متفاوتت میکنه.

دیدگاه

اولا میتونی با اسکن یا عکس گرفتن برد اون را به کامپیوتر منتقل کنی. بعد با فتوشاپ خوب عکس را شارپ و نزدیک به دو رنگ می کنی مثلا ترک ها را مشکی خالص کن(کمی با فیلتراش ور بری دستت میاد)
        بعد با Corel و Trace عکس را به فایل برداری تبدیل می کنی و به فرمت DWG ذخیره می کنی و آخر هم فایل DWG را به Altium می بری (Import)
        برای بردای چند لایه یه روش هست که شاید احمقانه باشه ولی من دیدم یه آدم با پشتکاری با فرز لایه لایه برداشته بود و جواب گرفته بود البته صبر و دقت خدا میخواد! با دستگاه های رادیوگرافی هم شنیدم میشه عکس گرفت

دیدگاه

سلام
          مرسی بابت جوابت خیلی جامع بود اگه هر جای کار به مشکل خوردم میتونم ازت کمک بگیرم

دیدگاه

دوست من اول شما با اسکنر های معمولی از پی سی بی دمونتاژ شده اسکن کنید.
            بعد قسمت های اضافی رو پاک کنید.
            بعد اونو به یه عکس سیاه و سفید با پسوند bmp تبدیل کنید.
            بعد این کارا اون عکس رو به صورت اینورت وارد محیط پروتل بکنید.
            آخر سر فقط مسیر ها رو با ترک یا ابزار های دیگه پر کنید.
            برای مدارات دو لایه هم هر کدوم از لایه ها رو به طور جدا بکشید بعد مسیر هارو روهم قرار بدید درست میشه.
            تا یادم نرفته هم بگم الزامن مدارات چهار لایه لایه های وسطی زمین و تغذیه نیست(در بیشتر مواقع هست).برای مهندسی معکوس این نوع مدارات اونها رو لایه برداری میکنن.
            موفق باشین
            حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X