اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای رسم pcb با پروتل برای عکس های زیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای رسم pcb با پروتل برای عکس های زیر

من هیچی از پروتل نمیدونم میشه قدم به قدم کمکم کنید تا پی سی بی زیر رو بکشم چون فایل پروتلش رو نیاز دارم چون رفتم بیرون میگن باید حتما فایل پروتلش رو داشته باشی تا بزنیم برات رو فیبر / دستی هم از روی عکس با رینتر زدم ولی چون کیفیت عکس پایینه خوب در نمیاد / حالا میخوام فایل پروتلش رو داشته باشم تا بدم بیرون واسم بزنن رو فیبر / میشه راهنمایی کنید قدم به قدم از توی نرم افزار پروتل باید چه کار کنم چون یه هفته بیشتر وقت ندارم
    تا یه هفته بیشتر وقت ندارم

پاسخ : راهنمایی برای رسم pcb با پروتل برای عکس های زیر

سلام دوست خوبم با با کدوم پروتل کار میکنی؟ من با DXP کار میکنم و راهنمایشم طبق اون میدم، مراحل زیر رو طی کن :
    File>new>Project>PCB project
    در این قست داریم فایل PCb برای کشیدن شماتیک و پی سی بی آماده می کنیم.
    خب، حالا قسمت سمت چپ دنبال تب project بگرد روی اون کلیک کن بعدش اون قسمت مربوط به نمایش پروژه هست نشون میده، روی اون فایلی که ساختی کلیک کن بعدش ذخیره کن.
    بعداز ذخیره از همون قسمت پروژه روی پروژت راست کیلیک کن Add new to Project> schematic بزن یه فایل شماتیک برات اضافه میشه اگه تا اینجاشو درست رفتی بگو ادامشو بگم و هر سوالی هم داشتی مطرح بنما D:
    electronics Is my Life

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی برای رسم pcb با پروتل برای عکس های زیر

سلام دستت درد نکنه از راهنمایی خوبت / فقط یه چیز دیگه اصلا تو مدار زمین ها رو سیم کشی نکرده و قسمت بیرون مدار رو زمین در نظر گرفته یعنی سوراخ هایی که باید به زمین وصل شود رو دور اونا شیلد نیست و به قسمت بیرون وصل است که اینطوری باعث شده سیم کشی واسه زمین نخواد و مدار شلوغ نشه
      میدونی باید چطوری چنین کاری کنم؟
      مثلا پایه 11 مگا 32 که به زمین وصل هست دور سوراخش پر نیست و به قسمت بیرون که زمین هست وصله خب حالا من چطوری این سوراخ رو اینطوری کنم ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X