اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رنگ گوره

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رنگ گوره

سلام
    رنگ کوره گرفتم یه هادنر باهاش هست چند درصد از این هاردنر با رنگ باید قاطی کتم .ازطرفی رنگ که اضافه می یاد بعدیه مدتی تبدیل به یه تیکه سنگ می شه چه جوری اضافه رنگ و نگه دارم
    او

پاسخ : رنگ گوره

نوشته اصلی توسط setareh shab
    سلام
    رنگ کوره گرفتم یه هادنر باهاش هست چند درصد از این هاردنر با رنگ باید قاطی کتم .ازطرفی رنگ که اضافه می یاد بعدیه مدتی تبدیل به یه تیکه سنگ می شه چه جوری اضافه رنگ و نگه دارم
    شما رنگی رو گرفتید باید دیتاشیت اش رو هم می گرفتید اما به هر حال روی خود قوطی رنگ ها معمولا نسبت ترکیب رو یاد داشت می کنند... مثلا پارتA چند جزء و پارت B چند جزء....شما وقتی سخت کننده رو با پیگمنت رنگ ترکیب میکنید دیگه نمی تونید از فرایند ترکیب و پلیمره شدنشون جلوگیری کنید...برای اینکه از رنگهای اضافی تون استفاده کنید یا باید از رنگهای تک جزئی استفاده کنید و یا از رنگهای UV
    زکات علم،نشر و پخش آن است.
    {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام
      واقعا ممنون از پاسخ گوییتون روی قوطیش خبری نیست پس با این وجود باید به اندازه حل کنم تا نریزم دور
      او

دیدگاه

نسبتش 1 به 12 هست
        12 تا رنگ یکی هاردنر و یه مقدارم برای رقیق شدن به ریتاردر یا تینر نیاز داره .
        الهم عجل الولیک الفرج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط setareh shab
          سلام
          واقعا ممنون از پاسخ گوییتون روی قوطیش خبری نیست پس با این وجود باید به اندازه حل کنم تا نریزم دور
          معمولا باید باشه اما اگر هم نبود حودتون بین وزن هاردنر و رنگ یک تناسب ببندید.... از روی قوطی ها عکس تهیه کنید و اینجا قرار بدید
          {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

سلام دوستان
            فرق رنگ photoresist با photoimage در چیه ؟
            من فکر میکنم اولی همون رنگ کوره ای هست و دومی رنگ حساس به نور که با uv کار میکنه .
            اگر اشتباه میکنم یا توضیح بشتری دارید ممنون میشم بفرمائید .
            یا علی
            الهم عجل الولیک الفرج

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ARM-ATMEL
              سلام دوستان
              فرق رنگ photoresist با photoimage در چیه ؟
              من فکر میکنم اولی همون رنگ کوره ای هست و دومی رنگ حساس به نور که با uv کار میکنه .
              اگر اشتباه میکنم یا توضیح بشتری دارید ممنون میشم بفرمائید .
              یا علی
              دوست عزیز رنگ فتو رزیست با رنگ کوره ای متفاوته شما باید ببینید روی قوطی رنگی که خرید کردید چی نوشته
              رنگ UV: قاعدتا باید نوشته باشهUV curable ink تک جزئی------برای کامل شدن فرایند پلیمره شدن نیاز به اشعه UV دارید
              رنگ کوره ای یا اپوکسی:...Heat curable ink عمدتا دو جزئی-----برای کامل شدن فرایند نیاز به حرارت غیر مستقیم دارید
              رنگ فتو ایمیج : هم photoimageable ink دو جزئی------برای کامل شدن فرایند ابتدا نیاز به حرارت جزئی جهت خشک شدن... سپس نوردهی با UVو ظهور(مثل لامینیت) .....و برای تکمیل فرایند هم نیاز به پخت با حرارت بیشتر دارید (مثل رنگهای اپوکسی)

البته بهترین راه استفاده ی هر رنگی رو کمپانی سازنده ی اون میدونه حتما از فروشنده ی رنگ دیتا شیت رنگ رو بگیرید

{خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X