اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی مدار چاپی با نرم افزار Allegro

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی مدار چاپی با نرم افزار Allegro

آیا امکان پرینت رنگی داره ؟
    برا تهیه نگاتیو میگم
    تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
    داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام دوستان این ادرس های زیر دارای فیلم های اموزشی خوبی برای allegro هست.
      http://referencedesigner.com/tutorials/allegro/flash/footprint_R0603_1.htm
      http://www.referencedesigner.com/tutorials/allegro/allegro_page_4.php

دیدگاه

با سلام
        ضمن تشکر از شما می خواستم بپرسم چطور باید لایسنس فایل را به Allegro معرفی کرد؟

دیدگاه

من ورژن 16.62 این نرم افزار رو دانلود کردم ولی نمیتونم نصب کنم
          توضیحاتی که در Readme هست خیلی گنگه
          آموزش نصب هم بزارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رضا بیگی
            ممنونم

خواهشمندم تا پایان موضوع پست جدید نزنید تا پیوستگی مطالب حفظ شود (تا حدود 4 هفته ی دیگر باز می گردم)
            موفق باشید

من تازه از ابزار آلتیوم میخوام سوییچ کنم به Allegro مطالب شما بسیار مفید بود ولی ممنون میشم اگر که ادامه بدید و یا اگر کتاب یا منبع و یا حتی کلاس آموزشی سراغ دارید هرچه سریعتر مرا با خبر کنید.
            با تشکر فراوان

دیدگاه

. .

دیدگاه

سلام. ببخشید من یه سوال داشتم و اون هم اینه که تفاوت Allegro و OrCAD چیه؟ یکم سرچ کردم ملت گفته بودن بعد از اینکه OrCAD Layout منقرض شده شرکت Cadence یکم از امکانات Allegro رو کم کرده و به اسم OrCAD PCB Designer با قیمت ارزونتر میفروشه. من میخوام یاد گرفتن Allegro رو شروع کنم که بتونم بردهای چند لایه رو که روش FPGA هم هست طراحی کنم. Altium متاسفانه Auto-route ش خیلی ضعیفه. همین طور تحلیل signal Integrity باهاش نمیشه کرد (بردهای ما معمولا 16 لایه هست). میخواستم بپرسم Allegro رو (ترجیحا ورژن جدیدش رو) به صورت کرک شده از کجا میتونم دانلود کنم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم. همه جا Orcad رو واسه دانلود گذاشتن که انگار توی پکیجش Allegro هم هست. میخواستم بدونم نسخه کامل Allegro توی این پکیجا هم هست؟
                ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط qqwweerr
                  سلام. ببخشید من یه سوال داشتم و اون هم اینه که تفاوت Allegro و OrCAD چیه؟ یکم سرچ کردم ملت گفته بودن بعد از اینکه OrCAD Layout منقرض شده شرکت Cadence یکم از امکانات Allegro رو کم کرده و به اسم OrCAD PCB Designer با قیمت ارزونتر میفروشه. من میخوام یاد گرفتن Allegro رو شروع کنم که بتونم بردهای چند لایه رو که روش FPGA هم هست طراحی کنم. Altium متاسفانه Auto-route ش خیلی ضعیفه. همین طور تحلیل signal Integrity باهاش نمیشه کرد (بردهای ما معمولا 16 لایه هست). میخواستم بپرسم Allegro رو (ترجیحا ورژن جدیدش رو) به صورت کرک شده از کجا میتونم دانلود کنم هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم. همه جا Orcad رو واسه دانلود گذاشتن که انگار توی پکیجش Allegro هم هست. میخواستم بدونم نسخه کامل Allegro توی این پکیجا هم هست؟
                  ممنون
                  سلام.
                  شما میتونی نرم افزار رو از سایت soft98 دانلود کنی. Allegro برنامه هست که برای کار با PCB داخل بسته ...Cadence SPB گذاشته شده، برای طراحی شماتیک برنامه دیگه ای به اسم Capture داره و همین طور برای هر کاری یک برنامه جدا. نرم افزار اولیه Spice یک نرم افزار دانشگاهی بوده که بعد از تکمیل شدن به مرور زمان تبدیل به یک نرم افزار تجاری شده و الان در اختیارشرکت Cadence هست.
                  لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                  لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                  با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                  اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                  یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

سلام

از دوستان کسی هست بدونه چطور میشه pcb یا یه پروژه رو از Altium به Allegro انتقال داد؟

دیدگاه

آموزش بسیار مفید و منسجمی بود. تشکر می کنم.
                      پیشنهاد می کنم برای منسجم و کامل شدن صفحه مربوط به کاهش نویز در PCB هم کمک کنید. همانطور که میدانید طراحی ضعیف می تواند منجر به ایجاد نویز، ناپایداری و یا هر دو شود. نویز می تواند عملکرد سیستم نهایی را دچار اختلالات جدی کند. گاهی طراحی یک برد خوب مهم تر از طراحی مدارات آن می باشد. پس مهم است که به روش های کاهش نویز در PCB ها توجه شود. از دوستان دعوت می کنم به این صفحه مراجعه کنند و در بهتر شدن آن سهیم باشند.
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=112055.0
                      از نمایشگاه کار دیدن فرمایید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X