اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی : مشکل در طراحی pcb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی : مشکل در طراحی pcb

سلام دوستان.
    من دارم رو یه پروژه ای کار میکنم. و قسمت های مختلف رو روی برد بورد فیبر سوراخ دار و...تیکه تیکه راه اندازی میکنم...جالا میخوام pcb بزنم...
    مشکلم اینه که قطعاتی که دارم سنسور دما sht10 ISD4002 LM386 LCD128*240 و...هست...
    میخوام با altium بکشم...ولی کتابخونه هایی که دارم این قطعات رو نداره...حتی رفتم تو سایت آلتیوم یه 300مگ لایبراری بود از بیشتر شرکتا...مث texas vishay...کنه باید بگردی دسته بندی هارو پیدا کنی و نصب کنی کتاب خونه مورد نظر رو...ولی باز هم همه نیست....
    من عملا میشه گفت pcb کار نکردم ... همه چیزای ساده بوده اونم با isis زدم قبلا...
    چیکار کنم به نظر شما ؟ :cry:

پاسخ : راهنمایی : مشکل در طراحی pcb

برای بعضی قطعات که میبنی توی کتابخانه نیستن بایدخودتون PCB قطعه رو دربیارید یعنی اندازه هاشو بگیرید حتی فاصله پینها رو بعد یک شکل براش بکشید یا مثلا برای سنسورتون اگه جواب میده از قطعات مشابه مثل ترانزیستورها استفاده کنید

دیدگاه

دوست عزیز بهتره قطعه ای رو که نمیتونید پیدا کنید رو درست کنید بیشتر از چند دقیقه وقت نمی گیره.
      حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

من واسه یه میکروی200 پایه (1788)می خوام یه برد کوچیک بزنم. قبلا من فوت پیرینت آیسی هایی که میخاستم براشون pcb بزنمو میذاشتم تو صفحه و دونه دونه ترک ها رو به هم وصل می کردم. ولی این کار علاوه بر این که خیلی طول می کشه امکان اشتباه رو هم داره. آلتیوم این امکان رو داره که اول شماتیک رو بکشیم و بعد براش pcb بزنیم. می خواستم بدونم اگه من بخوام اصولی این کارو انجام بدم باید اول شماتیک رو بکشم و بعد pcb بزنم براش .اگه شماتیک اون آیسی وجود نداشت چیکار کنم؟ اصلا یکی بخواد حرفه ای بزنه اول چی کار میکنه؟
        ممنون

دیدگاه

به این لینک ها سری بزن جوابتو می گیری

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61031.msg503971#msg503971

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=61035.msg342144#msg342144

دیدگاه

سلام. منم تو کتابخانه پروتوس خیلی مشکل دارم. حتی سون سگمنت 3 دیجیتو هم ندارم. چیکار کنم؟؟؟!!!!!!!!!!!! :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X