اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لحیم پایهای lpc بدون چاپ سبز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لحیم پایهای lpc بدون چاپ سبز

سلام :biggrin:
    من یه برد lpc زدم خونه که فاصله پایهاش 5 Mil هست برد سالم در اومده
    میخواستم از خمیر smd استفاده کنم و هیتر اما بردم چاپ سبز نیست و جایی شنیدم که اگر گرما بدم همه پایها بهم میچسبن
    چندتا سوال داشتم:
    1- درسته که با خمیر قلع و بدون چاپ سبز پایها میچسبن؟
    2- اگر چسبید بعد قطع اضافه رو میشه با این رول های قلع کش که مثل چسب نواریه کشید؟
    3- اگز اینا نشد برای عایق کاریه بین پایها (چون چاپ سبز ندارم) میشه از اسپری پلاستیک استفاده کنم؟جلوی اتصال قلع بین پایها رو میگیره؟(مثل چاپ سبز قبل از لحیم کاری برد رو با اسپری بپوشونم و فقط پد ها اسپری نخوره )
    4- اگه همه اینا نه! راهی هست که بدون چاپ سبز بشه زد؟
    اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
    هیتلر

پاسخ : لحیم پایهای lpc بدون چاپ سبز

من تا حالا چندین برد همینجوری زدم و مونتاژ کردم.
    با LPC1768 و LPC1313
    من با هویه لحیم میکنم. کلا 5 دقیقه هم نمیشه.
    با خمیر قلع هم یه زمانی کار میکردم ولی چنگی به دل نمیزد و خراب کاری میشد.
    بهترین راه همون هویه هست به نظر من.
    ولی استفاده از فلاکس در به هم نچسبیدن پایه ها تاثیر زیادی داره.
    تولید کننده انواع تابلو فرمان آسانسور با تکنولوژی روز دنیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
      من تا حالا چندین برد همینجوری زدم و مونتاژ کردم.
      با LPC1768 و LPC1313
      من با هویه لحیم میکنم. کلا 5 دقیقه هم نمیشه.
      با خمیر قلع هم یه زمانی کار میکردم ولی چنگی به دل نمیزد و خراب کاری میشد.
      بهترین راه همون هویه هست به نظر من.
      ولی استفاده از فلاکس در به هم نچسبیدن پایه ها تاثیر زیادی داره.
      هویه من مخصوص dip هست (سر تخته) سرش حدود 2 میلیمتر تخته . باید سر مخصوص smd بگیرم؟
      با هویه بدون چاپ سبز هم میشه؟ من یکم کم تجربه هستم میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید چجوری با روغن لحیم میشه این کارو کرد؟
      هیتلر

دیدگاه

سر هویه مخصوص هم بگیری به نظرم بی فایده هست :biggrin:
        من تا حالا نوک هویه نگرفتم.یه مفتول مسی رو به اندازه دلخواه میبرم سرشو تیز میکنم و ازش استفاده میکنم :biggrin:
        خیلی بهتر از نوک هویه جواب میده ، باور کن.

یکم فلاکس میزنی روی پد ها.
        و پد ها رو قلع اندود میکنی.
        آی سی رو میزاری روی برد ، تنظیم میکنی ، و یکی دو تا از پایه ها رو هویه میگیری تا بچسبن.
        حالا که آی سی محکم شد ، یه جسم نوک تیز فلزی برمیداری و باهاش پایه های آی سی رو یکی یکی فشار میدی و هویه میگیری.
        اینجوری هم مطمئن میشی که پایه ها میچسبن هم حرارت کمتری به آی سی منتقل میشه.
        از زره بین هم استفاده کن.

دیدگاه

ممنون :biggrin:
          حتما از این روش استفاده میکنم
          ولی این سوال هنوز تو مغزم هست که با خمیر لحیم بزنیم به هم بچسبه بعد با نوار قلع کش میشه کشیدش قلع اضافه رو؟
          راستی فلاکش همون روغن لحیمه دیگه؟
          هیتلر

دیدگاه

اگه بردت سولدرماسک نباشه و از خمیرقلع استفاده کنی خمیر بعد از مذاب شدن مثل آب رو پایه ها حرکت میکنه و امکان داره اتصال کوتاهی ایجاد کنه.
            برای جلوگیری از این مشکل می تونی روی قسمت های اضافه که نمیخوای لحیم کاری بشه رو با کاغذبرچسبی بپوشونی و بعد از لحیم کاری بکنیشون.
            فلاکس با روغن لحیم فرق فوکوله :biggrin: فلاکس خیلی باکیفیت تره.بهترین نوعش هم AMTECH آمریکاییه که به خاطر گرون بودن تو ایران گیر نمیاد باید از چینیش استفاده کنی که کار راه اندازه
            راستی ترک های 5mil رو چطوری پرینت گرفتی :surprised: پرینتر من رو رزولوشن 1200 هم از این هنرا نداره
            وقتی پرینت می کنم تمام پایه های آی سی به هم چسبیده پرینت میشه :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
              اگه بردت سولدرماسک نباشه و از خمیرقلع استفاده کنی خمیر بعد از مذاب شدن مثل آب رو پایه ها حرکت میکنه و امکان داره اتصال کوتاهی ایجاد کنه.
              برای جلوگیری از این مشکل می تونی روی قسمت های اضافه که نمیخوای لحیم کاری بشه رو با کاغذبرچسبی بپوشونی و بعد از لحیم کاری بکنیشون.
              فلاکس با روغن لحیم فرق فوکوله :biggrin: فلاکس خیلی باکیفیت تره.بهترین نوعش هم AMTECH آمریکاییه که به خاطر گرون بودن تو ایران گیر نمیاد باید از چینیش استفاده کنی که کار راه اندازه
              راستی ترک های 5mil رو چطوری پرینت گرفتی :surprised: پرینتر من رو رزولوشن 1200 هم از این هنرا نداره
              وقتی پرینت می کنم تمام پایه های آی سی به هم چسبیده پرینت میشه :cry:
              گذاشتن کاغذ کار سختیه :mrgreen: نمیشه قلع اضافه رو با این قلع کش نواریا گرفت؟
              یا اگه کاغذ بزارم میتونم بین پایه هارو با اسپری پلاستیک بپوشونم ؟ بعد بزنم؟ این جوری باز ارزش گذاشتن کاغذ و خرید اسپری رو داره
              من خودمم باورم نمیشد پرینترم از این سامسونگای ارزونه . :cry: ml-2160 .اما جواب داد :wow: . رو قسمت روغنی کاغذ لیبل زدم . خیلی عالیم افتاد تو اسیدم خودگی پیدا نکرد تیونرشم شارژ شدس :biggrin: صلا عجیب ! :eek: بچها با پرینتر 600 تومنی تیونر اورجینال نتونستن (البته بعضیاشون) !!
              هیتلر

دیدگاه

من یه پرینتر سامسونگ دارم سال پیش 100 تومن خریدمش. :biggrin:
                باهاش LPC1768 رو هم زدم. :biggrin:
                ولی کاتریجش اصله.
                دوستام هی بهم میگفتن HP بخر سامسونگ به درد نمیخوره ، الان دارن التماس میکنن یه صفحه واسشون پرینت بگیرم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_nxp
                  من یه پرینتر سامسونگ دارم سال پیش 100 تومن خریدمش. :biggrin:
                  باهاش LPC1768 رو هم زدم. :biggrin:
                  ولی کاتریجش اصله.
                  دوستام هی بهم میگفتن HP بخر سامسونگ به درد نمیخوره ، الان دارن التماس میکنن یه صفحه واسشون پرینت بگیرم.
                  دقیقا منم موقعی که خریدم همه بهم گفتن چرت خریدی امایک چهارم قیمت دادم خدارو شکر تا حالا هم لنگ نزاشته منو که هیچ ! حرص بعضیارم در اورده که 600 پول پرینتر دادن نه 5 میل میزنه نه کاغذ لیبل میکشه !
                  هیتلر

دیدگاه

خودمم باورم نمیشد پرینترم از این سامسونگای ارزونه . ml-2160 .اما جواب داد . رو قسمت روغنی کاغذ لیبل زدم . خیلی عالیم افتاد تو اسیدم خودگی پیدا نکرد تیونرشم شارژ شدس صلا عجیب ! بچها با پرینتر 600 تومنی تیونر اورجینال نتونستن (البته بعضیاشون) !!
                    بیخیال :surprised:جدی 2160 سامسونگ داری :surprised:
                    خوب مال منم 1640 سامسونگه پس چرا گند میزنه؟ با کارتریج اصلش همین طور بود با کارتریج شارژ شده هم همین طوره :cry:

قلق خاصی داره مگه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
                      بیخیال :surprised:جدی 2160 سامسونگ داری :surprised:
                      خوب مال منم 1640 سامسونگه پس چرا گند میزنه؟ با کارتریج اصلش همین طور بود با کارتریج شارژ شده هم همین طوره :cry:

قلق خاصی داره مگه ؟
                      اره 2160
                      نمیدونم والا من اصلا تو نخ پرینتر نبودم این چون تو شارژیا از همه ارزون تر بود گرفتم . اصلا مدلاشو نمیشناسم که بخوام فرقاشم بدونم . اما خدا رو شکر خوب زده (شایدم فقط ماله من اینجوریه سامسونگ اشتباهی خوب زده)
                      ولی به نظرم یه سرویسش بکن شاید مشکل داره درست شه اخه 5 میل رو خیلی راحت میزنه همه سامسونگایی که دیدم . من 2.5 میل هم چاپ زدم (بعضی از ترکها رو) خوب بوده!!
                      هیتلر

دیدگاه

آقا پرینت کردن رو میکنه.
                        مثلا اگه یه خط صاف با پهنای 2 میل هم پرینت کنم خیلی قشنگ پرینت میکنه ولی حالا اگه دوخط موازی هم رو با پهنای 2 میل (حتی بیشتر ) پرینت کنم دوخط چسبیده به هم پرینت میشه.
                        اینطوری میشه که پایه های آی سی به هم میچسبن
                        میشه یه عکس از بردت بزاری ببینم چطوریه؟فقط از همون قسمت ARM باشه بهتره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FUBA
                          دوخط موازی هم رو با پهنای 2 میل (حتی بیشتر ) پرینت کنم دوخط چسبیده به هم پرینت میشه.
                          دوست عزیز باور اینکه یکی بتونه باپرینتر یک ترک با عرض 5 میل دربیاوره اگر غیر ممکن نباشه فکر کنم غیر ممکنه .( جمله دیگه ای پیدا نکردم )
                          ثانیا گفته این دوست عزیزمون Saeed Saeb هم کمی متناقضه
                          زیرا اگر برای lpc برد میزنید فاصله پایه ها و ضخامت هر پایه 10 میل است آن وقت شما فاصله بین پین ها رو چرا 5 میل طراحی کردین .و اینطوری بگم که 5 میل اصلا باچشم غیر مسلح دیده نمیشه تازه ترک 5 میل که رو فیبر که نیمونه اصلا چسبندگی نداره 10 میل رو یکم محکم رو یک سطح بکشی کنده میشه . در مدار چاپی حتی مادربرد و حتی کارت گرافیکی و برد موبایل و ... کمتر میزان همون 10 میله

روش پرینتر و اتو کمتر از 100 میل جواب نمیده حالا شاید در بهترین حالت و بعد چند بار خطا یک بار 50 میل رو بزنه
                          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                            دوست عزیز باور اینکه یکی بتونه باپرینتر یک ترک با عرض 5 میل دربیاوره اگر غیر ممکن نباشه فکر کنم غیر ممکنه .( جمله دیگه ای پیدا نکردم )
                            ثانیا گفته این دوست عزیزمون Saeed Saeb هم کمی متناقضه
                            زیرا اگر برای lpc برد میزنید فاصله پایه ها و ضخامت هر پایه 10 میل است آن وقت شما فاصله بین پین ها رو چرا 5 میل طراحی کردین .و اینطوری بگم که 5 میل اصلا باچشم غیر مسلح دیده نمیشه تازه ترک 5 میل که رو فیبر که نیمونه اصلا چسبندگی نداره 10 میل رو یکم محکم رو یک سطح بکشی کنده میشه . در مدار چاپی حتی مادربرد و حتی کارت گرافیکی و برد موبایل و ... کمتر میزان همون 10 میله

روش پرینتر و اتو کمتر از 100 میل جواب نمیده حالا شاید در بهترین حالت و بعد چند بار خطا یک بار 50 میل رو بزنه
                            سلام بابت دیر کرد عذر میخوام یکم سرم شلوغ بود
                            دوست عزیز این حرف شما کاملا غلط من 2 تا برد رو عکساشو میزارم شما ببینید که چطور 5 میل و 15 میل رو با روش اتو چاپ زدم . 15 میل رو با گلاسه هم زدم
                            من چیزی طراحی نکردم ! از روی خود کتبخونه پروتل ورداشتم 2368 رو . ترکهای 2368 همه 10 میل اما از مقاومتهای 0805 استفاده شده که اونارو با 5 میل طراحی کردم
                            این برد هیچ کاربردی نداره و اصلا پروگرام نمیشه فقط محض ابنکه ببینم میتونم بزنم با این ضخامت و این که یاد بگیریم لحیم کاری رو طراحیش کردم
                            ازمایشیه
                            متاسفانه دوربین خوب نداشتم عکسها بی کیفیته
                            100 میل حداقل :eek: :eek: :eek: :eek: ؟؟
                            اگه یکم سرش وقت بزارید میبینید به راحتی در میاد . شاید بهتر اول از همه تو مارک پرینترتون تجدید نظر بفرمایید ! tuner شارژ شده هم هست
                            این برد با ترک های 15 میل

این 2 برد هم با ترک 5 میل و 10 میل . ترکی که به 0805 ها متصل 5 و بقیه 10 میل . متاسفانه دوربین خوبی نداشتم

واما سوالم اینکه من فلاکس گرفتم ابی رنگه بعد که میمالم به برد یکم کف میکنه باهاش کار کردم اما فرقی ندیدم . میخواستم بدونم طرز کارش به چه صورته و بعد با هویه و فلاکس اصلا چطور میشه لحیم کرد ؟ باید قلع رو رو هویه زد و بعد به همه پایها کشید ؟ با ؟

اضافه شده در تاریخ :
                            مثل اینکه عکس ها بالا خوب نمیاد اینجا اپ لود کردم
                            5 میل :
                            http://www.mediafire.com/view/6n26av8s99fxy9q/DSC00016.JPG
                            http://www.mediafire.com/view/bsilwou3jafc5z8/DSC00015.JPG
                            15میل:
                            http://www.mediafire.com/view/dm4uhd5e2d6bbma/PCb3.jpg
                            هیتلر

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : لحیم پایهای lpc بدون چاپ سبز

نوشته اصلی توسط Saeed Saeb
                              اگه یکم سرش وقت بزارید میبینید به راحتی در میاد . شاید بهتر اول از همه تو مارک پرینترتون تجدید نظر بفرمایید ! tuner شارژ شده هم هست
                              این برد با ترک های 15 میل
                              از این عکس ها که هیچی معلوم نبود . حتی معلوم نیست که اینها واقعا فیبر هستند یا نه .
                              ولی وقتی که گفتم نمیشه من تجربه خودم رو گفتم . اگر شما تونستید با پرینتر ترک 10 میل رو راحت در بیاورید واقعا کار شما تحصین برانگیزه . و خلاقیت و مهارت شما مثال زدنی است .
                              اگر براتون مقدور باشه بهتره یک فیلم بسازید.
                              این کار شما میتونه معادلات منطقه رو عوض کنه . و همه گزینه از رو میز دیگه کنار میره . وفقط آرم میمونه . قیمت سری 2011 آرم فقط 60 سنته .یعنی 1800 تومان.
                              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X