اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لحیم پایهای lpc بدون چاپ سبز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : لحیم پایهای lpc بدون چاپ سبز

نوشته اصلی توسط aliila
    از این عکس ها که هیچی معلوم نبود . حتی معلوم نیست که اینها واقعا فیبر هستند یا نه .
    ولی وقتی که گفتم نمیشه من تجربه خودم رو گفتم . اگر شما تونستید با پرینتر ترک 10 میل رو راحت در بیاورید واقعا کار شما تحصین برانگیزه . و خلاقیت و مهارت شما مثال زدنی است .
    اگر براتون مقدور باشه بهتره یک فیلم بسازید.
    این کار شما میتونه معادلات منطقه رو عوض کنه . و همه گزینه از رو میز دیگه کنار میره . وفقط آرم میمونه . قیمت سری 2011 آرم فقط 60 سنته .یعنی 1800 تومان.
    متاسفانه خودم دوربینی ندارم . اگر اجازه بدید و فرصت بدید چند روزی حتما فیلم و عکسهای با کیفت رو براتون میزارم .
    اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
    هیتلر

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : لحیم پایهای lpc بدون چاپ سبز

نوشته اصلی توسط aliila
      از این عکس ها که هیچی معلوم نبود . حتی معلوم نیست که اینها واقعا فیبر هستند یا نه .
      ولی وقتی که گفتم نمیشه من تجربه خودم رو گفتم . اگر شما تونستید با پرینتر ترک 10 میل رو راحت در بیاورید واقعا کار شما تحصین برانگیزه . و خلاقیت و مهارت شما مثال زدنی است .
      اگر براتون مقدور باشه بهتره یک فیلم بسازید.
      این کار شما میتونه معادلات منطقه رو عوض کنه . و همه گزینه از رو میز دیگه کنار میره . وفقط آرم میمونه . قیمت سری 2011 آرم فقط 60 سنته .یعنی 1800 تومان.
      اینم عکس با کیفیت
      یه تیکهای از برد کنده شده که در اثر کشیدن سمباده این اتفاق افتاده و لحیم کاری بد . اما روز اول برد کاملا سالم وبون هیچ مشکلی بود
      هیتلر

دیدگاه

پاسخ : لحیم پایهای lpc بدون چاپ سبز

هیتلر

دیدگاه

پاسخ : لحیم پایهای lpc بدون چاپ سبز

اگه ذره بین داشته باشی با هر نوع هویه میشه بزنی ، فقط سیم لحیمت باید نازک باشه
          من با این روش همه جور آی سی زدم

یه مقدار (خیلی کم ) روغن لحیم رو پایه های آی سی بکش
          بعد روی بورد هم همینکارو بکن و روی هر پایه ی بورد با هویه یه مقدار قلع بریز ( خیلی کم کم)
          حالا آی سی را زیر ذره بین بذارش رو بورد و فیکسش بکن و از هر ردیف دوتا پایه هاشو لحیم کن

دوباره زیر ذره بین یکی یکی پایه هارو فیکس کن و لحیم کن
          Reveng will surely come... Your hard time are ahead
          // - - - - - - - - - -
          برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
          // - - - - - - - - - -
          اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
          // - - - - - - - - - -

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X