از این عکس ها که هیچی معلوم نبود . حتی معلوم نیست که اینها واقعا فیبر هستند یا نه .
ولی وقتی که گفتم نمیشه من تجربه خودم رو گفتم . اگر شما تونستید با پرینتر ترک 10 میل رو راحت در بیاورید واقعا کار شما تحصین برانگیزه . و خلاقیت و مهارت شما مثال زدنی است .
اگر براتون مقدور باشه بهتره یک فیلم بسازید.
این کار شما میتونه معادلات منطقه رو عوض کنه . و همه گزینه از رو میز دیگه کنار میره . وفقط آرم میمونه . قیمت سری 2011 آرم فقط 60 سنته .یعنی 1800 تومان.
متاسفانه خودم دوربینی ندارم . اگر اجازه بدید و فرصت بدید چند روزی حتما فیلم و عکسهای با کیفت رو براتون میزارم .
اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر
از این عکس ها که هیچی معلوم نبود . حتی معلوم نیست که اینها واقعا فیبر هستند یا نه .
ولی وقتی که گفتم نمیشه من تجربه خودم رو گفتم . اگر شما تونستید با پرینتر ترک 10 میل رو راحت در بیاورید واقعا کار شما تحصین برانگیزه . و خلاقیت و مهارت شما مثال زدنی است .
اگر براتون مقدور باشه بهتره یک فیلم بسازید.
این کار شما میتونه معادلات منطقه رو عوض کنه . و همه گزینه از رو میز دیگه کنار میره . وفقط آرم میمونه . قیمت سری 2011 آرم فقط 60 سنته .یعنی 1800 تومان.
اینم عکس با کیفیت
یه تیکهای از برد کنده شده که در اثر کشیدن سمباده این اتفاق افتاده و لحیم کاری بد . اما روز اول برد کاملا سالم وبون هیچ مشکلی بود
اشکهایی که پس از هر شکست میریزیم همان عرقیست که برای پیروزی نریخته ایم.
هیتلر
اگه ذره بین داشته باشی با هر نوع هویه میشه بزنی ، فقط سیم لحیمت باید نازک باشه
من با این روش همه جور آی سی زدم
یه مقدار (خیلی کم ) روغن لحیم رو پایه های آی سی بکش
بعد روی بورد هم همینکارو بکن و روی هر پایه ی بورد با هویه یه مقدار قلع بریز ( خیلی کم کم)
حالا آی سی را زیر ذره بین بذارش رو بورد و فیکسش بکن و از هر ردیف دوتا پایه هاشو لحیم کن
دوباره زیر ذره بین یکی یکی پایه هارو فیکس کن و لحیم کن
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
دیدگاه