اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یک کار ویژه برای ساخت مدار چاپی با اتو (خیلی تاپ)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یک کار ویژه برای ساخت مدار چاپی با اتو (خیلی تاپ)

اگر با روش اتو کار کرده باشید وقتی از کاغذ نچسب استفاده میکنین ممکنه حتی یک ذره از مدار منتقل نشه و همین باعث دردسر خواهد شد.
    من روشی رو پیدا کردم که به صورت صد در صد و بدون حتی یک ذره اشتباه و همچنین بدون نیاز یه زحمت زیاد برای تمیزی بیش از حد مدار رو منتقل میکنه

[u]*******/u]

پاسخ : یک کار ویژه برای ساخت مدار چاپی با اتو (خیلی تاپ)

سلام مهندس
    بسیااار عالی، من که خیلی وقته از اتو ناامید شدم برای کارای دقیق و رفتم سراغ لامینت، بفرمایید روشتون رو بلکن این 2 تا اتو تو شرکت مجدد وارد چرخه تولید بشن!
    :job:
    مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

لطفا ایمیل بزنید
      ppcb.co@gmail.com

دیدگاه

سلام
        می شه اون روشتون رو بزارین تا همه بچه ها ازش استفاده کنن؟؟؟؟
        باتشکر
        به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

باشه
          از اونجایی که ایمیل های فراوانی به من رسیده (ور چپه :surprised معلوم شد که هیچکس باورش نشده این کار واقعا ویژه ست و جواب میده
          حالا ما که نیت مون خیره بذا بگیم همه منتفع شن اگر چه که فکر میکردم این خیلی طرفدار داشته باشه.
          حالا توجه بفرمائید تا بگم:

درست وقتی که میرسید به جایی که میخوایید مداری رو که پرینت گرفتید بذارید روی فیبر مدار چاپی (همینجا) اول با یک قطعه دستمال کاغذی مقدار کمی تینر روغنی را به سطح فیبر بمالید که فقط تر بشه بعد بقیه کارها رو مثل روال همیشه ادامه بدید
          توجه کنید که حرارت و مدت آن کمتر میشه. اگر از کاغذ پشت برچسب استفاده کنین (از نوع euro fix خیلی عالیه (روش نوشته یورو فیکس)) در حالی که هنوز کاغذ داغه اون رو از فیبر جدا کنین یک به یکه
          اگ توی پرینتر سر خورد ، اون رو روی یک کاغذ معمولی با چسب رازی بچسبونید بعد تو پرینتر بذارید دیگه سر نمیخوره
          با اطمینان میگم نتیجش عالیه

نتیجه ش رو لا اقل بهم ایمیل بزنین.
          موفق باشین

دیدگاه

برای اینکه نقش تینر روغنی رو در این مسئله بهتر متوجه بشید این آزمایش کم هزینه رو انجام بدین تا با یک تیر دو هدف رو زده باشین :
            اولیشو که گفتم
            دومیشم آخر میگم

یک پرینت از مدار چاپی رو که روی کاغذ سفید آ۴ معمولی گرفته شده را در مقابل نور یک لامپ بگیرید. حتما میبینید با وجود اینکه خطوط سیاه از دور کاملا تاریک به نظر میان اما از نزدیک خیلی هم تاریک نیستن و نور ازشون عبور میکنه
            حالا کاغذ رو طوری به تینر روغنی آغشته کنین که حالت نیمه شفاف رو پیدا کنه.
            حالا با یک سشوار (در هوای آزاد) و با حرارت زیاد اون رو خشک کنید
            حالا دوباره کاغذ رو مقابل لامپ بگیرید . خواهید دید که حتی کمی هم نور رد نمیشه (تینر روغنی با تونر وارد واکنش میشه و روی مس این واکنش به یک چسبندگی خیلی قوی به مس منجر میشه )
            دومیش اینه که از این روش میتونید برای ساخت فیلم مثبت برای روش پوزتیو استفاده کنین که خوب و بدون هزینه ست.
            موفق باشین.
            از شنیدن اخبار کاراتون خوشحال میشم ppcb.co@gmail.com

دیدگاه

ممنون ناصر خان
              حتما تست میکنم.
              البته چن وقت پیش یجا خوندم که طرف بجای استفاده از اتو برای منتقل کردن طرح کلا از تینر استفاده کرده بود فقط؟؟!!!
              این تینر روغنی فرقش چیه با تینر فوری؟با تینر فوری هم میشه؟
              من فیلم نگاتیو برای لامنتو از 2 تا پرینت رو هم استفاده میکنم که کاملا نور ازش رد نشه، روی طلق ترانس، به نظرت ازین تینر روغنی بهش بزنم کامل تیره میشه؟طرحو خراب نمیکنه رو طلق؟

دیدگاه

مرسی از به اشتراک گذاریش :agree:

فقط 2 سوال :

اول اینکه تینر روغنی چیه؟

و اینکه منظور از کاغذ نچسب چیه؟ من از برگه چار برچسبی استفاده میکنم و بر چسبشو جدا کرده و رو قسمت روغنیش با پرینتر چاپ میکنم و بعد اتو . . . و خوب جواب میده
                As long as you can stand and see don't give up
                تا جایی که می توانی ببینی و می توانی بایستی ، مقاومت کن.
                مثل انگلیسی به نقل از پروفسور سید محمود حسابی - پدر علم فیزیک و مهندسی نوین ایران

دیدگاه

سلام
                  اول اینکه دو نوع تینر داریم یکی برای رقیق کردن رنگ روغنی استفاده میشه که بش میگن تینر روغنی دیگری مصارف زیادی داره ولی خیلی فرراره و بش میگن تینر فوری .تینر فوری بزنینن کل طرح رو تو خودش حل میکنه و میشوره .

دیدگاه

دوم اینکه کاغذ نچسب همون کاغذ پشت برچسب ه من بش گفتم نچسب (مثل بعضی آدما ) این مارکی که گفتم رول ش هست من خریدم

دیدگاه

رو طلق ترانپرنس (یا همون طلق نسوز) امتحان نکردی تاحالا ببینی چطو میشه،این طلقه خیلی راحتتر رنگو پس میبده؟

دیدگاه

من تاحالا پی سی بی با پرینتر درست نکردم .. بنطرتون برای اولین بار باید چه چیزای بخرم .. مثلا اون کاغذ نچسب رو باید چه جوری بگیرم .. ( منطورم به چه اسمی )

پرینترم لیزری سامسونگه .. جواب میده .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima TehranI
                          من تاحالا پی سی بی با پرینتر درست نکردم .. بنطرتون برای اولین بار باید چه چیزای بخرم .. مثلا اون کاغذ نچسب رو باید چه جوری بگیرم .. ( منطورم به چه اسمی )

پرینترم لیزری سامسونگه .. جواب میده .
                          مهندس فرقی نمیکنه پرینتر چی باشه بعضی ها چون تونلش را شارژ کردن جنس پودرش خوب نیست و کم رنگ در میاید
                          من از کاغذ کلاسه استفاده میکنم خیلی خوب در میاد
                          با روشی که گفته شد ( تینر روغنی - من فعلا تست نکردم ولی از نطر تئوری که کاملا عملی است و در ضمن مهندس تست کرده ) خیلی سریع و ارزان میتوانید فیبرهای نمونه خودتان را تولید کنید
                          :redface:
                          کمتر سخن گویم
                          بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X