اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوراخ کاری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوراخ کاری

سلام
    موقع سوراخ کاری پشت فیبر رم می شکنه علتش چیه ؟چی کار کنم
    او

پاسخ : سوراخ کاری

نوشته اصلی توسط setareh shab
    سلام
    :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

میشکنه؟؟؟؟ مگه با چی سوراخ می کنی؟؟؟ شاید باید اروم تر سوراخ کاری کنی

یک عکس بذار.
    "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
    ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
    ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
    پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

سلام
      سلام
      علتش یک از موارد زیر میتونه باشه:
      1- نک مته احتمالا از بین رفته
      2- سرعت کم موتور
      3- شاید هم جهت اشتباه چرخش مته ( مثبت و منفی باتری رو تغییر بده)
      4- فشار زیاد مته روی فیبر ( باید آروم آروم به مته فشار وارد کرد)

دیدگاه

دوست گرامی
        فیبر را بر روی یک تکه چوب کمی بزرگتر از خودش قرار دهید بعد اقدام به سوراخکاری نمایید
        در صورتی که نگه داشتن فیبر بر روی چوب برایتان دشوار است میتوانید با کوبیدن چند میخ در کنار آن از لغزش فیبر جلوگیری فرمایید
        پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor
          دوست گرامی
          فیبر را بر روی یک تکه چوب کمی بزرگتر از خودش قرار دهید بعد اقدام به سوراخکاری نمایید
          در صورتی که نگه داشتن فیبر بر روی چوب برایتان دشوار است میتوانید با کوبیدن چند میخ در کنار آن از لغزش فیبر جلوگیری فرمایید
          سلام چوب گزینه مناسبی نیست بهتره رو یه تیکه یونالیت تخت این کارو انجام بدی در ضمن فکر میکنم دلیل شکستن فیبرت از پشت کم بودن دور متت وفشار بیش از حد شما باشه در ضمن ببین شفت وسه نظامت لقی نداره
          یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SSTK
            سلام چوب گزینه مناسبی نیست بهتره رو یه تیکه یونالیت تخت این کارو انجام بدی در ضمن فکر میکنم دلیل شکستن فیبرت از پشت کم بودن دور متت وفشار بیش از حد شما باشه در ضمن ببین شفت وسه نظامت لقی نداره
            دوست گرامی
            ممکنه یونولیت برای استفاده با موتورهای کوچک ( آرمیچر ) که قدرت زیادی ندارند انتخاب مناسبی باشد ولی به دو دلیل برای دریلهای حرفه ( که خصوصا با پایه مورد استفاده قرار میگیرد ) نمیتواند انتخاب مناسبی باشد زیرا خصوصیت مکانیکی ماده ای که پشت فیبر قرار میگیرد باید دارای نزدیکترین حالت به فیبر باشد که نوک مته پس از عبور از فیبر دچار تغییر سرعت ناگهانی نگردد ( که در اصطلاح فنی سوراخکاری احتمال قلاب کردن کار بالا نرود )
            همچنین برای دورهای بالا ( که در مورد فایبر گلاس استفاده میشود ) امکان ذوب شدن یونولیت در اثر تماس با نوک مته وجود خواهد داشت
            پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

چه بحثی شد این سوراخ کاری که فکر می کردیم ساده است
              :read: :read:
              من که میذارم روی اکاسیف سوراخ می کنم بهتر نیست؟؟
              "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
              ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
              ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
              پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

سلام
                ممنون دوستان من از دلر ,پایه دلر استفاده می کنم برای زیر کار صفحه پایه دلر هست و مته بعد از فیبر به چیز دیگه ای بر خورد نمی کنه . مته جدید استفاده می کنم خوب شود ولی برای هر کار یه مته مقرون به صرفه نیست
                او

دیدگاه

هر کاری باید با دقت انجام بگیرد من الان 20 سال با این روشی که میگم کار میکنم ابتدا برد رو روی گیره میبندم بعد به وسیله مته سوراخش میکنم نکات ایمنی رو باید کاملا رعایت کنید

دیدگاه

سلام
                    ممنون دوستان من از دلر ,پایه دلر استفاده می کنم برای زیر کار صفحه پایه دلر هست و مته بعد از فیبر به چیز دیگه ای بر خورد نمی کنه . مته جدید استفاده می کنم خوب شود ولی برای هر کار یه مته مقرون به صرفه نیست
                    درود
                    من هم از دریل به همراه پایه استفاده میکنم ولی همانند دوستمون از یک تیکه نوپان یا MDF برای زیر کار بهره میبرم که خیلی بهتر هست. صفحه را
                    روی همان صفحه پایه دریل که اشاره کردید قرار میدم. منظورت همان حفره کوچکی هست که در صفحه پایه دریل جا گرفته. ولی پهنای زیادی برای
                    سوراخ های برد دارد. برای همین بهتر هست از صفحه چوبی استفاده کنید.
                    و تیز بودن مته هم مهم هست. بنده چون با فیبر فایبرگلاس کار میکنم معمولا پس از 3یا4 تا برد بسته به اندازه ، مته عوض میکنم.
                    اگر از مته های کبالت استفاده کنی عمر بیشتری دارند.
                    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X