اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در زدن pcb با لامینت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در زدن pcb با لامینت

سلام به دوستان واساتید گرامی حقیقتا من که تا الان نتونستم با لمینت کار خوبی در بیارم و همیشه از روش اتو استفاده کردم ولی روش اتو هم خیلی جواب نیست توی کار های ظریف تا الان 6 بار سعی کردم با لمینت کار کنم و هر بار کارم خراب شده من ه با از بین بردن کامل حباب های هوا مشکل دارم هم با روش و میزان نوردهی و توان منبع نور یا بعضی مسیر ها حل میشه لمینتش یا بعضی مسیر ها به هم میچسبه به نظرتون اگر از روش اسپری پوزاتیو استفاده کنم بهتر نیست ؟ لااقل اون دیگه مشکل چسبوندن و حباب هوا رو نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ROBO JAV نمایش پست ها
      سلام به دوستان واساتید گرامی حقیقتا من که تا الان نتونستم با لمینت کار خوبی در بیارم و همیشه از روش اتو استفاده کردم ولی روش اتو هم خیلی جواب نیست توی کار های ظریف تا الان 6 بار سعی کردم با لمینت کار کنم و هر بار کارم خراب شده من ه با از بین بردن کامل حباب های هوا مشکل دارم هم با روش و میزان نوردهی و توان منبع نور یا بعضی مسیر ها حل میشه لمینتش یا بعضی مسیر ها به هم میچسبه به نظرتون اگر از روش اسپری پوزاتیو استفاده کنم بهتر نیست ؟ لااقل اون دیگه مشکل چسبوندن و حباب هوا رو نداره
      سلام پست های تایپیک زیرو بخون از روش های بالا بهتر و ساده تره با استفاده از تینر فوری 10000 و الکل
      سلام این یه روش تو youtube دیدم گفتم بزارم این روش دیگه دردسر اتو نداره و بدون حرارت انجام میشه و بسیار سریع تر از روش اتو و روش های دیگه است و خیلی تمیز تر از روش های دیگه هست تو ایین جا از مواد شیمیایی استون و الکل با ضریب سه به هشت استفاده شده من خودم هنوز تست نکردم هر وقت استون تهیه کردم تست میکنم لینک فیلم:http://www
      سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.

دیدگاه

با روش اتو هم میشه کار دقیق رو خوب دراورد شما میزان دقتت رو بفرما تا برات توضیح بدم
        انسان فکر میکند ** ماشین کار میکند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X