سلام.
برای سولدر ماسک باید بردم رو جوری خروجی بگیرم که سوراخ ها مشکی بشه بقیه جاهای برد سفید.
کمک.
خب با چه نرم افزاری کار میکنی؟!
درایور شبکه و nRF24L01 کاتالوگ محصولات
کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC
با سلام.موقع خروجی گرفتن از نرم افزار (مشخص کردن لایه های مورد نظر برای پرینت) فقط مالتی لایر رو فعال کن.اگر جواب نداد کنارش یه لایه سیگنالی بی اثر فعال کن.مثلا اگر طرحتون رو فقط با باتوم کشیدید لایه تاپ رو هم فعال کنید بعد پرینت بگیرید.
حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت
پس چرا سوالتو توی قسمت آلتیوم مطرح نکردی؟!
اینجوریه که دیرتر به جواب میرسی
نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
با سلام.موقع خروجی گرفتن از نرم افزار (مشخص کردن لایه های مورد نظر برای پرینت) فقط مالتی لایر رو فعال کن.اگر جواب نداد کنارش یه لایه سیگنالی بی اثر فعال کن.مثلا اگر طرحتون رو فقط با باتوم کشیدید لایه تاپ رو هم فعال کنید بعد پرینت بگیرید.
اینم یک روشه ولی اگر همه قطعاتت DIP باشن جواب میده واگر SMD باشه چاپ سولدر میخوره و دیگه نمیتونی لحیمش کنی
از روش اول روزبه استفاده کن ، جواب نداد نداریم
این Altium انقد سوراخ سمبه داره که هر چقدر هم باهاش کار میکنم امکانات تازه تری توش پیدا می کنم.میگن علم تو ثریا هم باشه پارسی ها به اون دست پیدا میکنن ولی فک کنم منظور پیامبر پارسی های زمان خودش بودن نه الان.تو Altium فکر همه چیز رو کردن.و در جواب بسطام جان هم بگم که واسه smd هم راه داره.اینم تصویرش
و در جواب بسطام جان هم بگم که واسه smd هم راه داره.اینم تصویرش
نه من برای این که لایه سیگنال اضافه کنه میگم
مثلا اگه الان لایه زیر اضافه کنی و پرینت بگیری سولاخا میوفته ولی اون فوت پرینت SIM908 نمی افته
اگر جواب نداد کنارش یه لایه سیگنالی بی اثر فعال کن.مثلا اگر طرحتون رو فقط با باتوم کشیدید لایه تاپ رو هم فعال کنید بعد پرینت بگیرید.
اینو شما گفتید
من میگم این راه خوبی نیست برای در آوردن پرینت محافظ قلع زمانی که قطعات SMD هستند
درسته.ولی چند بار واسم پیش اومده که وقتی تنها لایه مالتی رو فعال می کنم چیزی نشون نمیده مخصوصا زمانی که از embedded board array استفاده کنی.اگر هم لایه سیگنالی مثلا تاپ هم وجود داشته باشه بازم با فعال کردن لایه تاپ برای گرفتن پرینت سولدر ماسک مشکلی پیش نمیاد
دیدگاه