اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سایز جعبه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سایز جعبه

سلام دوستان.میخواستم بپرسم من قصد دارم برای pcb ام یک جعبه بخرم. چون اولین تجربمه میخوام بدونم سایز جعبه چقدر باید از بورد pcb ام بزرگتر باشه؟ (مثلا اگه سایز بوردم 10 در 15 باشه سایز جعبه چقدر باید باشه)

پاسخ : سایز جعبه

شما اول جعبه رو بخر سایز داخلی و موضع پیچها رو مشخص کن بعد PCB بزن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahboob2
      سلام دوستان.میخواستم بپرسم من قصد دارم برای pcb ام یک جعبه بخرم. چون اولین تجربمه میخوام بدونم سایز جعبه چقدر باید از بورد pcb ام بزرگتر باشه؟ (مثلا اگه سایز بوردم 10 در 15 باشه سایز جعبه چقدر باید باشه)
      اول پی سی بی رو بزن بعد جعبه رو بخر :mrgreen:
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

خب دو نفر دو جواب متضاد دادند . اول پی سی بی بزنم یا اول جعبه بخرم؟
        من پی سی بی که طراحی کردم سایز برد 10 در 15 است.مواردی که میخوام از برد بیرون باشه (یعنی روی جعبه باشه :سه تا پوش باتنه ، یک ال سی دی و یک پتانسیومتر ولومی) جعبه ام میخوام ترجیحا شیبدار باشه. چه سایزی بخرم بهتره؟
        یا اینکه اول جعبه بخرم بعد بر اساس اوون پی سی بی طراحی کنم؟

دیدگاه

با توجه به این که در بازار هر جعبهآ‌ای که بخواید موجود نیست و باید از جعبهآ‌های موجود یکی رو انتخاب کنید، اول PCB رو بزن ببین چه حدودی میشه. بعد برو دنبال جعبه و نزدیک به سایز PCB یکی رو بخر و در مرحله آخر با تغییرات جزئی در سایز PCB اونو با جعبه هماهنگ کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
            با توجه به این که در بازار هر جعبهآ‌ای که بخواید موجود نیست و باید از جعبهآ‌های موجود یکی رو انتخاب کنید، اول PCB رو بزن ببین چه حدودی میشه. بعد برو دنبال جعبه و نزدیک به سایز PCB یکی رو بخر و در مرحله آخر با تغییرات جزئی در سایز PCB اونو با جعبه هماهنگ کن.
            من فکر میکنم این میشه دوباره کاری. شما حدود PCB (حداقل طرح کلی و فضای مورد نیاز برای چیدمان قطعاتت رو باید بدونی و در این مرحله نیازی به سیم کشی نداری) از طرفی میدونی که طرح کلی (یعنی بعد از قرار دادن در جعبه چطور باید باشه)
            پس با انتخاب یک جعبه از جعبه های موجو.د در بازار PCB رو میزنی (البته این روش منه؛ من طرح کلی مدنظرمه؛ یه جعبه انتخاب میکنم و بعد pcb نهایی رو میزنم)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojalan
              من فکر میکنم این میشه دوباره کاری. شما حدود PCB (حداقل طرح کلی و فضای مورد نیاز برای چیدمان قطعاتت رو باید بدونی و در این مرحله نیازی به سیم کشی نداری) از طرفی میدونی که طرح کلی (یعنی بعد از قرار دادن در جعبه چطور باید باشه)
              پس با انتخاب یک جعبه از جعبه های موجو.د در بازار PCB رو میزنی (البته این روش منه؛ من طرح کلی مدنظرمه؛ یه جعبه انتخاب میکنم و بعد pcb نهایی رو میزنم)
              ببخشیدا شما لقمه رو دور دهنتون می چرخونین
              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                ببخشیدا شما لقمه رو دور دهنتون می چرخونین
                برای من هم سوال اینه که شما چطور برای جعبه ای که ندیدین PCB میزنین آخه خیلی از مواقع تغییرات PCB اونقدر زیاد میشه که مجبور میشین حتی چیدمان قطعات رو از ابتدا انجام بدین و در واقع این میشه دوباره کاری
                مثلا من بدون توجه به نوع جعبه PCB زدم بعد رفتم جعبه خریدم دیدم که بدلیل فلزی بودن جعبه و مواضع مونتاژی اون نبایستی از لبه های جعبه سیم رد میکردم.
                بهر حال من اندازه تقریبی PCB رو در نظر میگیرم (فقط با چیدمان قطعات؛ که جعبه کوچکتر نخرم که موقع PCB زدن پدرم درآد) طرح کلی برد بعد از مونتاژ داخل جعبه رو در نظر میگیرم؛ جعبه رو میخر م ؛ نقشه جعبه رو درمیارم و بعد با توجه به محدودیتاهای جعبه PCB میزنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X