سلام دوستان.میخواستم بپرسم من قصد دارم برای pcb ام یک جعبه بخرم. چون اولین تجربمه میخوام بدونم سایز جعبه چقدر باید از بورد pcb ام بزرگتر باشه؟ (مثلا اگه سایز بوردم 10 در 15 باشه سایز جعبه چقدر باید باشه)
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سایز جعبه
Collapse
X
-
پاسخ : سایز جعبه
نوشته اصلی توسط mahboob2سلام دوستان.میخواستم بپرسم من قصد دارم برای pcb ام یک جعبه بخرم. چون اولین تجربمه میخوام بدونم سایز جعبه چقدر باید از بورد pcb ام بزرگتر باشه؟ (مثلا اگه سایز بوردم 10 در 15 باشه سایز جعبه چقدر باید باشه)برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
دیدگاه
-
خب دو نفر دو جواب متضاد دادند. اول پی سی بی بزنم یا اول جعبه بخرم؟
من پی سی بی که طراحی کردم سایز برد 10 در 15 است.مواردی که میخوام از برد بیرون باشه (یعنی روی جعبه باشه :سه تا پوش باتنه ، یک ال سی دی و یک پتانسیومتر ولومی) جعبه ام میخوام ترجیحا شیبدار باشه. چه سایزی بخرم بهتره؟
یا اینکه اول جعبه بخرم بعد بر اساس اوون پی سی بی طراحی کنم؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائیبا توجه به این که در بازار هر جعبهآای که بخواید موجود نیست و باید از جعبهآهای موجود یکی رو انتخاب کنید، اول PCB رو بزن ببین چه حدودی میشه. بعد برو دنبال جعبه و نزدیک به سایز PCB یکی رو بخر و در مرحله آخر با تغییرات جزئی در سایز PCB اونو با جعبه هماهنگ کن.
پس با انتخاب یک جعبه از جعبه های موجو.د در بازار PCB رو میزنی (البته این روش منه؛ من طرح کلی مدنظرمه؛ یه جعبه انتخاب میکنم و بعد pcb نهایی رو میزنم)
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mojalanمن فکر میکنم این میشه دوباره کاری. شما حدود PCB (حداقل طرح کلی و فضای مورد نیاز برای چیدمان قطعاتت رو باید بدونی و در این مرحله نیازی به سیم کشی نداری) از طرفی میدونی که طرح کلی (یعنی بعد از قرار دادن در جعبه چطور باید باشه)
پس با انتخاب یک جعبه از جعبه های موجو.د در بازار PCB رو میزنی (البته این روش منه؛ من طرح کلی مدنظرمه؛ یه جعبه انتخاب میکنم و بعد pcb نهایی رو میزنم)
برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ehsanajalببخشیدا شما لقمه رو دور دهنتون می چرخونین
مثلا من بدون توجه به نوع جعبه PCB زدم بعد رفتم جعبه خریدم دیدم که بدلیل فلزی بودن جعبه و مواضع مونتاژی اون نبایستی از لبه های جعبه سیم رد میکردم.
بهر حال من اندازه تقریبی PCB رو در نظر میگیرم (فقط با چیدمان قطعات؛ که جعبه کوچکتر نخرم که موقع PCB زدن پدرم درآد) طرح کلی برد بعد از مونتاژ داخل جعبه رو در نظر میگیرم؛ جعبه رو میخر م ؛ نقشه جعبه رو درمیارم و بعد با توجه به محدودیتاهای جعبه PCB میزنم
دیدگاه
دیدگاه