اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر سنجی - در کل Proteus یا Protel ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر سنجی - در کل Proteus یا Protel ؟

واقعا جای تعجب داره یه سری از اساتید این انجمن تو بحث شرکت نکردن.بیشتر این بحث آماتوری شد.کسی نیست از ویژگی های بارز هر دو تا صحبت کنه یا بهتر بحث تخصصی تری با دلیل ارائه بده نه بیاد تریپ ناسیونالیسمی صحبت کنه.
    حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
      واقعا جای تعجب داره یه سری از اساتید این انجمن تو بحث شرکت نکردن.بیشتر این بحث آماتوری شد.کسی نیست از ویژگی های بارز هر دو تا صحبت کنه یا بهتر بحث تخصصی تری با دلیل ارائه بده نه بیاد تریپ ناسیونالیسمی صحبت کنه.
      پسر خوب چیزی که عیان است...
      آخه کی پروتل رو ول میکنه بره سراغ پروتئوس؟
      از تمام کسانی که پروتئوس رو ترجیح میدن میپرسم
      آیا پروتل بلد هستین و باز هم با پروتئوس کار میکنید؟
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام
        حالا که کار به اینجاها کشید منم لازم و واجب دونستم که نظرم را بگم.
        اولا هر چیزی را بهر هر کاری ساخته اند. شما نمی تونید بگید بنز بهتر از تراکتور هست. چون بنز امکانات رفاهی خوش را داره ولی تراکتور قابلیت های خوش را. پس اصلا مقایسه این دو اصلا درست نیست.
        قدمت تولید پروتل بیشتر هست پس اگه بعضی موارد داخل اون باشه که تو نرم افزار های دیگه نیست چیز عجیبی نیست. در عوض پروتئوس با این مدت زمان کوتاهی که تولید شده خوب رشد کرده.
        متاسفانه تو ایران از اول پروتل باب شده و برای همین pcb را با اون فقط میزنن. وگر نه شاید تا چند سال آینده با نرم افزار حسینقلی هم pcb چاپ بشه.
        یک نکته باید بگم که اگر کسی میگه پروتئوس بهتره و شاید پروتل هم بلد نباشه اینه که شاید محیط پروتئوس ساده تر و کاربر پسند تر باشه. شاید به همین دلیل افراد میرن سراغ یادگیری پروتئوس. حال شما بگو 1000 تا قابلیت تو پروتل هست که تو دنیا هیچ کس نداره. خوب وقتی من بهشون نیازی ندارم چه دلیلی داره برم این نرم افزار چند گیگی را دانلود کنم و بعد یاد بگیرم که بتونم یک برنامه چند کیلویی را رو میکرو شبیه سازی کنم؟؟؟؟

منم مثل اون دوستمون ترجیح میدم با سواری برم مسافرت تا با FH. هرچند اون سواری پیکان باشه. و اگه قرار باشه یک برد بزنم مثلا 32 لایه که اونم تو ایران تولید نمیشه و اصلا این برد 32 لایه قرار اتم بشکافه برم و نقشه شماتیک کار را بدم به اهل فن و اونا خودشون تصمیم بگیرن که این مدار را رو برد برد تحویل بدن بهم یا برد 32 لایه !!!!!

دوستان محترم و عزیز در پایان بازم میگم که هر چیزی را بهر کاری ساختند. یک موقع پروتئوس یک زمان پروتل و شاید زمانی دیگر هیچکدام.

بیایید بجای ظاهر ، واقع بین باشیم نه متعصب.
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
          پسر خوب چیزی که عیان است...
          آخه کی پروتل رو ول میکنه بره سراغ پروتئوس؟
          از تمام کسانی که پروتئوس رو ترجیح میدن میپرسم
          آیا پروتل بلد هستین و باز هم با پروتئوس کار میکنید؟
          یه سوال شما تا به حال پروتئوس رو از نزدیک دیدید ؟؟؟ oo:
          ورژن 8 پروتئوس خیلی تغییر کرده ، مخصوصا تو طراحی PCB
          - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
          ارتباط با من : ir02x6
          طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

ادامه این بحث یک بازی باخت - باخت هست. بیخود کل کل نکنین.
            در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
            2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
            3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

بنظرم هرکی سلیقه و هدفی داره. این دو مقوله اساسا قابل قیاس نیستن. نمیشه گف چون یادگیری پروتئوس راحته پس نرم افزار نیرومندی نیس. ویا اینکه پروتل چون تا 32 لایه رو میتونه طراحی کنه پس خیلی حرفه ای هس.
              پروتئوس اساسا برای طراحی برد ساخته نشده بود ولی از اونجا که وابستگی خاصی بین شماتیک و چاپ هست این الزام بوجود میاد. همه میدونن پروتئوس کتابخونه قدرتمندی تو شبیه سازی داره همونطور که پروتل تو شماتیک و طراحی PCB کتابخونه منعطف و قوی داره.
              پروتل اگه اصولی یادگرفته بشه خیلی خوب از پس باگ های موجود تو طراحی بر میاد ولی واسه طراحی های پیچیده.

اگه واسه یه طراح حرفه ای pcb این پرسش رو مطرح کنید حتما فک میکنه دارین شوخی میکنین. :mrgreen:
              شک نکنید طراحی pcb های پیچیده اصولا با پروتئوس امکان پذیر نیس. مگه ورژن های جدید تغییرات قابل ملاحظه ای تو برنامش داده باشن .
              اصلا یچیز دیگه برید یه نگاهی به sample های این دو نرم افزار بندازین. خودتون میبینین این دو نرم افزار رو نمیشه با هم قیاس کرد.
              خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

به نظرم اگه میخواین این بحث نتیجه ای بده،بهتره که از هدف طراح سوال هم آشنا بشیم ؟
                اصلا چرا این سوال رو میپرسید ؟
                هر کی با هر نرم افزاری که راحته کار میکنه،حالا اسمش هرچی میخواد باشه !
                * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
                * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
                *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
                حضرت علی(ع)
                آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان نوری
                  به نظرم اگه میخواین این بحث نتیجه ای بده،بهتره که از هدف طراح سوال هم آشنا بشیم ؟
                  اصلا چرا این سوال رو میپرسید ؟
                  هر کی با هر نرم افزاری که راحته کار میکنه،حالا اسمش هرچی میخواد باشه !
                  درسته.نمی دونم چرا اول ماجرا نظرسنجیه،اما بعدش یهو ...
                  قراره مزایا و معایب دو نرم افزار از دید هر کس گفته بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6 - وحید اسدی
                    یه سوال شما تا به حال پروتئوس رو از نزدیک دیدید ؟؟؟ oo:
                    ورژن 8 پروتئوس خیلی تغییر کرده ، مخصوصا تو طراحی PCB
                    نه فقط شما دیدی :biggrin:
                    عزیزم من خودم کلی برد با پروتئوس زدم
                    خیلی محیط کار روون و آزادی داره
                    کار باهاش خیلی آسونه
                    ولی وقتی دوبار با پروتل کار میکنی متوجه میشی چقدر فرق داره

یه نکته بگم(البته دوستان قبلا گفتن)
                    این سوال یه جوابی داره که کاملا سلیقه ای هست
                    و حتی بستگی به مورد داره
                    وقتی شما میخواین یه برد خیلی معمولی و ساده رو بزنید شاید راحتتر باشه برید سراغ پروتئوس
                    ولی وقتی براتون مهم باشه که مثلا قطر خطوط به صورت اتومات تعیین بشه خب باید با پروتل کار کنی
                    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

با عرض پوزش از دوستان.خواهشن سنگ هر چیزی رو به سینه می زنید لطفا با ارائه دلیل عنوان بشه.
                      این کار در وحله اول سلیقه ای هستش هر کی با هرچیزی راحته این دلیل نمیشه چون من با X کار میکنم بهترینه.
                      یه دلیل دیگه برای انتخاب نرم افزار استفاده از نرم افزار برای اولین بار هستش.مثلا من خودم چون از اول با پروتل کار کردم زمان که با ایگل و پروتئوس و ... کار کردم راحت نبودم عدم انعطاف پذیری من با بقیه نرم افزار ها دلیل بر خوب بودن پروتل نیست.
                      تنها 32 تا لایه کار کردن دلیل خوب بودن نیست که.
                      بازم می گم هر حرفی میزنید واسش دلیل بیارید.مثلا من خودم با پروتل کار می کنم چون زمانی که مدارم آمادس راحت می تونم خودم تو محیط همین نرم افزار واسش مدل سه بعدی برای نشون دادن به مشتریم تهیه کنم.
                      مدارم رو آنالیز کنم(نه شبیه سازی).به راحتی میتونم تمام پارامتر های مورد نیاز رو به صورت دلخواه تغییر بدم.مثلا می خوام یه پد با شعاع 50 سانت داشته باشم(مثلا)آیا این تو پروتئوس هست؟ و...
                      ولی برای شبیه سازی صد در صد از پروتئوس استفاده می کنم چون مخصوص همین کاره.

دیدگاه

نه فقط شما دیدی :biggrin:
                        :icon_razz:

بچه ها بحث شده مثل تاپیک های اپل و سامسونگ !!!

لطفا از دید دیگری به تاپیک نگاه کنید ؛ هدف محکوم کردن یکی از نرم افزار ها نیست ؛ بلکه قراره هر کسی که هر کدوم از این نرم افزار هارو بهتر از دیگری میدونه با دلیل و منطق بگه که چه مزیت هایی در اون نرم افزار دیده .
                        - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
                        ارتباط با من : ir02x6
                        طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6 - وحید اسدی
                          :icon_razz:

بچه ها بحث شده مثل تاپیک های اپل و سامسونگ !!!

لطفا از دید دیگری به تاپیک نگاه کنید ؛ هدف محکوم کردن یکی از نرم افزار ها نیست ؛ بلکه قراره هر کسی که هر کدوم از این نرم افزار هارو بهتر از دیگری میدونه با دلیل و منطق بگه که چه مزیت هایی در اون نرم افزار دیده .
                          خب حالا که صلح کردیم! من یه چیزی بگم که تو پروتل اذیتم میکنه ولی پروتئوس این مشکل رو نداره
                          زمانی که شما تو پروتل یه شماتیک میکشید اگه نیاز باشه تو شماتیک یه قطعه رو یکم جا به جا کنید کل اتصالات رو باید از اول رسم کنید!
                          ولی خوبی پروتیئوس اینه که خودش اتصالات رو دنبال میکنه و هر کاری بکنید اتصالات قطع نمیشه

و تو پروتل یکی از امکاناتی که خیلی برام جالبه اینه که شما میتونید تک تک لاینها پد ها و... رو به صورت اتومات تنظیم کنید
                          یعنی مثلا لازم نیست مرتب عرض خط رو دستی تنظیم کنید
                          بهش میگید آقا خطوط تغذیه کلفتر باشه اونم میگه چشم

الان کار دارم بقیش رو میام بعدا میگم!

دیدگاه

یک عیب دیگه پروتل اینه وقتی rule ها رو تو PCB تعریف میکنی و حتی پروژه رو هم ذخیره میکنی به محض اینکه بیای یه تغییری تو شماتیک ایجاد و مجددا نقشه شماتیک رو کمپایل کنی کل تنظیمات رولز به حالت دیفالت برمیگرده و مجبور میشم از نو رولز رو تعیین و تعریف کنم :cry:
                            حالا نمدونم شایدم من اشتباه میکنم ....

خدا نور است و من اشعه ای از او ...

دیدگاه

زمانی که شما تو پروتل یه شماتیک میکشید اگه نیاز باشه تو شماتیک یه قطعه رو یکم جا به جا کنید کل اتصالات رو باید از اول رسم کنید!
                              ولی خوبی پروتیئوس اینه که خودش اتصالات رو دنبال میکنه و هر کاری بکنید اتصالات قطع نمیشه
                              وقتی می خوای قطعه رو جا به جا کنی کلید کنترل رو نگه دار ببین چی میشه .همون چیزی که ازش انتظار داری خطوط رو هم با خودش جا به جا می کنه.البته عرض کنم که به قدرت پروتئوس نیست و یکم مشکل داره ولی این ویژگی رو داره.
                              نوشته اصلی توسط بهنام رستمی نژاد
                              یک عیب دیگه پروتل اینه وقتی rule ها رو تو PCB تعریف میکنی و حتی پروژه رو هم ذخیره میکنی به محض اینکه بیای یه تغییری تو شماتیک ایجاد و مجددا نقشه شماتیک رو کمپایل کنی کل تنظیمات رولز به حالت دیفالت برمیگرده و مجبور میشم از نو رولز رو تعیین و تعریف کنم :cry:
                              نزدیک به 5 سال هست دارم با پروتل کار می کنم همچین مشکلی نداشتم من.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
                                وقتی می خوای قطعه رو جا به جا کنی کلید کنترل رو نگه دار ببین چی میشه .همون چیزی که ازش انتظار داری خطوط رو هم با خودش جا به جا می کنه.البته عرض کنم که به قدرت پروتئوس نیست و یکم مشکل داره ولی این ویژگی رو داره.
                                بره این کارو میکنه
                                ولی یه قطعه رو دوبار جا به جا کنید
                                نصف اتصالات قطع میشن
                                مابقی هم به هم وصل میشن همه!
                                مسلما قدرت نیست
                                منظورم این بود که خب هر نرم افزاری یه سری معایب داره ی سری مزایا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X