به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
سلام
جزییات خاصی نداره با مراجعه یا تماس رنگ رو تهیه می کنید یا رنگ کوره ای یا uvدر مورد هر کدومش فرشنده راهنمایی می کنه .رنگ کوره پخت می شه رنگ uvبا نور اثر می کنه
من خودم چاپ سبز رو با لامینت سبز میزنم حتی با همون لامینت معمولی هم میشه اینکارو انجام داد .
لامینت سبز از لامینت معمولی خیلی ضخیم تره و میزان نوری که باید ببینه خیلی خیلی بیشتر از لامینت معمولی هست و بعد از ایجاد چاپ سبز با لامینت سبز زیبایی بسیار زیادی رو به برد می بخشه
برای چاپ لامینت سبز باید مانند چاپ سیلک از فیلم استفاده کرد اما فیلم نگاتیو سیلک با فیلم چاپ سبز کاملا متفاوته و دقیقا نگاتیو اون میشه یعنی بر عکس سیلک جاهایی که سوراخ ها و پد ها قرار داره نباید نور بخوره تا نسوزه و بشه توسط پودر ظهور اونو از بین برد و بقیه چاپ سبز رو باقی گذاشت.
من خودم چاپ سبز رو با لامینت سبز میزنم حتی با همون لامینت معمولی هم میشه اینکارو انجام داد .
لامینت سبز از لامینت معمولی خیلی ضخیم تره و میزان نوری که باید ببینه خیلی خیلی بیشتر از لامینت معمولی هست و بعد از ایجاد چاپ سبز با لامینت سبز زیبایی بسیار زیادی رو به برد می بخشه
برای چاپ لامینت سبز باید مانند چاپ سیلک از فیلم استفاده کرد اما فیلم نگاتیو سیلک با فیلم چاپ سبز کاملا متفاوته و دقیقا نگاتیو اون میشه یعنی بر عکس سیلک جاهایی که سوراخ ها و پد ها قرار داره نباید نور بخوره تا نسوزه و بشه توسط پودر ظهور اونو از بین برد و بقیه چاپ سبز رو باقی گذاشت.
دوست عزیز من لامینت سبز رو قبلا تو یه کلیپ دیده بودم اما فکر نمیکردم تو ایران پیدا بشه
میشه یه خورده بیشتر راهنمایی کنین روش کار چطوریه و از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چقدره ؟
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
با سلام و تبریک سال نو
من خودم برای تمام برد هام توی خونه چاپ سبز می زنم
خیلی راحته
میرید جمهوری یک طلق لامینت سبز میخری
بعد مرحله مرحله :
1.طلق 3 تا لایه داره : شفاف ، ژله ای ، مات شما لایه مات رو از روی اون بر میداری (با نوار چسب)
2.طلق رو از طرفی که لایه رو کندی میزاری روی برد و با یه اتو ، نرم روش میکشی (البته روش دستمال بندازی بهتره ولی من میدم تو دستگاه پرس)
3.یک طلق نسوز (یا همون طلق پرس کارت) رو میخری و پد های مدار رو روش پرینت میگیری
4.طلق رو روی برد تنظیم می کنی و میزاری توی دستگاه UV یا زیر نور آفتاب تا رنگ طلق عوض شه : زیر آفتاب :[15 دقیقه] و 45J: UV ثانیه]
5.لایه شفاف رو با نوار چسب میکنی و برد رو میندازی توی سود سوز آور و با مسواک نرم روی میکشی تا قسمت های نور نخورده توی سود حل شه
6.برد رو 20 دقیقه توی UV و یا 1 ساعت زیر آفتاب میزاری تا لامینت کاملا روی برد تثبیت شه
اگه تصویر خواستی بگو تا بزارم
موفق باشید ...
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
بابا این که یوتیوبه
یا لینک دانلود بده یا پارات
ممنون
امان از این ف ی ل ت ر
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
دیدگاه