اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه آموزش طراحی PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه آموزش طراحی PCB

سلام.به همه دوستان.راستش من می خوام طراحی PCB رو به صورت حرفه ای یاد بگیرم.از Altium یه چیزایی می دونم.ولی خب فقط برای کار را انداختن.خواستم راهنماییم کنید جایی هست که متناسب با نیاز بازار یاد بده.یا جزوه ای یا مقاله ای.یا اینکه یه راه مناسب بهم پیشنهاد کنید.ممنون.

پاسخ : نحوه آموزش طراحی PCB

دوست عزیز اگر حرفه ای میخوای کار کنی دنبال منبع فارسی نگرد که: گشتم نبود نگرد نیست :NO:
    دوست عزیز اگر حرفه ای میخوای کار کنی دنبال کلاس آموزشی نگرد که: گشتم نبود نگرد نیست :NO:
    بهترین راه سایت آلتیوم هست و کلیپ های یوتیوپ. من خودم دنبال کار حرفه ای هستم ولی به جز این ها راهی پیدا نکردم...
    کاری داشتی من به شدت دنبال تبادل اطلاعات هستم. اگر مطلبی داشتی میتونیم با هم تبادل اطلاعات کنیم. من خودم به طراح نیمه حرفه ای برد هستم.

دیدگاه

ممنون که جواب دادی.من فکر می کردم انجمن های اینجا فعال تر از این حرف ها باشه.زمینه کاریتون رو چی هستش؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط یک ایرانی
        ممنون که جواب دادی.من فکر می کردم انجمن های اینجا فعال تر از این حرف ها باشه.زمینه کاریتون رو چی هستش؟
        سلام
        توی این نرم افزار ها التیوم از همه بهتره ؟؟
        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط یک ایرانی
          من طراحی PCB و برنامه نویسی AVR و طراحی آنالوگ کار کردم و در حال حاضر هم توی یه شرکت طراحی میکنم. ببین دوست عزیز انتظار نداشته باش اینجا کسی بهت یاد بده. بیشتر خودت سعی کن بری یاد بگیری و اشکالاتت را اینجا رفع کنی. از یه کتاب با یه پروژه ساده شروع کن تا حرفه ای شدن راه زیادی نیست. فقط خوب تلاش کن و وقت بذار. این ها برای من که جواب داد ان شا الله برای شما هم جواب میده.

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط ehsanajal
          سلام
          توی این نرم افزار ها التیوم از همه بهتره ؟؟
          اگر میخوای حرفه ای کار کنی بدون شک altium

دیدگاه

ممنونم ازت.راستش نمی خواستم اینجا کسی یادم.مسیر یادگیری رو می خواستم بدونم.بمرسی که وقت گذاشتی. :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...