اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

PCB

دوستان سلام خسته نباشید یک سوال
    من یه برد دورو طراحی کردم می خوام سنسور هام زیر قرار بگیره رو هم بافر و بارگراف سنسورها رو سیم ابی کشیدم مشکلی نیست بافر و بارگراف هم قرمز کشیدم الان می خوام بدونم باید چیزی رو mirror کنم؟ یا قطعاتی که می خوام رو باشن رو باید mirror کنم؟ یا سیم ها رو ؟ یا وسایل رو حالت عادی بزارم فقط سیم های قرمز رو بکشم؟ من یه برد زدم دورو بافر و بارگراف رو mirror کرده بودم بعد الان پایه های بافر درست چاپ نشده(سمت چپ پایه یک هست ولی در مدار سمت راست پایه یک هست) یعنی پایه های بافر جابجا شده .. الان می خوام یکی درست بزنم نمی دونم چیو باید mirror کنم چیو mirror نکنم . می خوام بدم فدک بزنه دستی نمی زنم ! مرسی دوستان چه کار باید کنم که مشکل قبلی پیش نیاد و همه چیز درست باشه ؟ مرسی
    Sometimes life's going to hit you in the head with a brick. Don't lose faith
    Steven Paul Jobs
    --------------------------------------------------------------
    aH ProgrammeR

پاسخ : PCB

سلام
    از دکمه اینتر هم استفاده کنید !
    با فرض این که از آلتیوم استفاده میکنید من که تا این حد فهمیدم که :
    اگه رو یک کامپوننت دو بار کلیک کنید یه صفحه باز میشه که تو بالا سمته چپ میتونید این که تو کدوم لایه باشه رو مشخص کنید .
    آخر کار هم برای اطمینان بهتره یه بار دکمه 3 رو بزنید و ببینید هر قطعه کدوم ور برد چاپ شده.
    با اسپیس بچرخونید قطعه هارو میررور کردن لایه رو عوض میکنه

head<=
    ...تشکر خدا...
    [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

پاسخ : PCB

دوستان درست شد
      Sometimes life's going to hit you in the head with a brick. Don't lose faith
      Steven Paul Jobs
      --------------------------------------------------------------
      aH ProgrammeR

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X