اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آمار جدید شرکت های تولید PCB چند لایه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمار جدید شرکت های تولید PCB چند لایه

با جهان تماس گرفتم. فقط سفارش تیراژ قبول میکنن :sad:! حداقل باید به 30 متر مربع برسه!!
    https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

http://zakhar.blog.ir

دیدگاه

30 متر مربع یعنی از یه برد 10 در 20 سانتی حدودا 1500 عدد! یعنی چند 10 میلیون سرمایه برای اینقدر برد باید کنار بذاری ولی بازم دستت درد نکنه-حالا رو همین 30 متر مربع قیمت برد چند لایه حدودا چقدر در میاد؟ پرسیدید یا نه؟
      حدودی هم خوبه بدونیم-یعنی در مقایسه با واردات و تولید خارجی-

دیدگاه

نه دیگه ادامه سوالام رو نپرسیدم. 30 متر مربع خیلی زیاده. هزینش برای تعداد برد کم، بیشتر از سفارش خارج نشه، کمتر نمیشه. فقط پرسیدم اگه هزینه بیشتری پرداخت کنیم چی که گفت نه باید به 30 متر برسه.

حالا بین اینایی که سفارش خارج میگیرن کدوم از همه با انصاف تره؟

من میخوام چند تا برد FPGA بزنم با امکانات درست حسابی. کسی واسه شراکت هست؟ تعداد بیشتر بشه ارزونتر در میاد. (در این مورد پیغام خصوصی بدین تاپیک منحرف نشه)
        https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

http://zakhar.blog.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
          دوست من تو ایران برد های چند لایه میزنن و این شایعه رو باید خدمت دوستان متذکر بشم که یه سری از سود جو ها با این عنوان که تو ایران تولید نمیشه و میفرسیم چین و تایوان سفارش میگیرن و میدن دست کارخانه های داخلی.یه شرکت ساخت مدارات آسانسور که ازش خرید میکنیم تا 32 لایه رو می تونه تولید بکنه.داخل ایران هم هست.البته نمی دونم که سفارش ساخت میگیرن یا فقط کارای خودشون رو تولید می کنن.
          از کارا و جهان هم می تونید یه آمار بگیرید.
          من شنیدم تو ایران تا 60 لایه میزنن بیشتر از اون دیگه دست وزارت دفاع هستش
          به هر کی میگم میگه ایران نمیتونه برد لباسشویی بزنه :angry: کسی نیست به اونها بگه اون برد انحصاری هست هیچ کس نمیتونه بزنه
          از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
          --------------------------------------------------------
          تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
          --------------------------------------------------------
          اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

تا جایی که من اطلاع دارم شرکت های طراح (حداقل اونایی که من باهاشون کار کردم) بردهای 4 لایه تا 16 لایه رو میفرستن چین حالا میخواد نمونه باشه یا تعداد فرقی نمی کنه چون کیفیت و سرعت کار چینی ها خیلی بهتره و تفاوت قیمت رو هم روی هزینه طراحی جبران میکنن چون کیفیت در PCB های 4 لایه به بالا خیلی مهمه.
            لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
            لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
            با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
            اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
            یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

دوستان، خامِ تبلیغاتِ واهی نشید. هزینه خط تولید بردهای 4 لایه و بالاتر بسیار زیاده و برای مصارف ایران به صرفه نیست..
              خودم یه نمونه چند لایه دادم آلفا فرستاد چین ساختن و خودش پورسانتشو گرفت. قیمتش معمولاً بالای 2 تومنه و مدت زمان انتظارش حدود یک ماه میشه. تا حالا با بیش از 10 تا شرکت که کارِشون طراحی بردهای چند لایه س در ارتباط بودم و همگی سفارشاتشون رو می فرستن چین و تایوان.

در موردِ کارهای تیراژ بردهای دولایه حتی یک لحظه هم شک نکنید که قیمتِ تمام شده چین ارزون تر از ایرانه. چند تا شرکت می شناسم که بردهای متالیزه معمولیشون رو می فرستن چین بزنن چون توی تیراژ ارزون تر از ایران در میاد.
              بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

سلام به همه
                عیدتون مبارک و سالی همراه با سلامتی ، امنیت ، دل خوش و پرپول داشته باشید

شرکت جهان برد رو تا 32 لایه میزنه
                دقت کارشون (از لحاظ حداقل فاصله و عرض ترک ها) عالیه
                حداقل سفارش باید 30 مترمربع باشه
                برد نمونه نمیزنه و اینکه توی سایتشون نوشتن مربوط میشه به مشتریان خاصشون نه کسایی که سفارشات پایین دارن
                اما یه نکته برد دولایه ، متالیزه ، با چاپ لایه راهنما و عایق نسوز(چاپ سبز که اینروزا به همه رنگی میزنن) تعداد via های زیاد و برشکاری و ... برای 30 مترمربع حدود 1800 تا 2200 با ارزش افزودش درمیاد
                من یه برد دولایه داشتم تقریبا همه موارد داخلش استفاده شده بود (چاپ سیز ، لایه راهنما و ...) وقتی دیدم که جهان روی تیراژ کار میکنه و منم برد تستم بود دادم به فدک pcb که داخل اصفهانه و اونم برام توی 4 یا 5 روز قبل از عید ساختش
                بردم حدود 17 در 23 سانتی متر بود و دوتا سفارش دادم حدود 130 یا 160 پام دراومد و البته از کیفیتشون راضی بودم البته
                ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ*فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                شهید دکتر مصطفی چمران
                اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                ; C is not for children

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X