اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قیمت طراحی pcb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قیمت طراحی pcb

نوشته اصلی توسط !Matrix
    خوب حالا که قیمت میگرفتید،چی بود؟
    دوست عزیز منظورت را نفهمیدم
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

منظورم قیمت هایی که زنگ میزدی میگرفتی!
      http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
      daydigi.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط !Matrix
        منظورم قیمت هایی که زنگ میزدی میگرفتی!
        اون فقط قیمت کل را میداد ولی یکی از دوستان تو همین انجمن قیمت ها را گذاشته

بر اساس نوع پروژه و سابقه کار طراحی و ساخت خودتان و مقدار ساعت مفیدی که صرف طراحی وساخت نموده اید و نیز ساعات کار پیگیری و جلسات و مشاوره و آموزش :

قیمت زمان طراحی = ساعات کار مفید طراحی * هزینه هر ساعت طراحی * ضریب تجربه * ضریب پروژه : شامل سخت افزار و نرم افزار از هر نوعی که باشد.(حتی مکانیکال )
        قیمت زمان ساخت = ساعات کار مفید ساخت * هزینه هر ساعت ساخت * ضریب تجربه * ضریب پروژه
        قیمت زمان پیگیری و جمع آوری اطلاعات و مقدمه چینی و آموزش و تحویل نهایی = ساعات کار مفید سایر امور مرتبط * هزینه هر ساعت سایر امور مرتبط * ضریب تجربه * ضریب پروژه

قیمت کل = قیمت زمان طراحی + قیمت زمان ساخت + قیمت زمان پیگیری و جمع آوری اطلاعات و مقدمه چینی و آموزش و تحویل نهایی
        توجه : در این محاسبه هزینه مواد اولیه مصرفی به اندازه یک بار مصرف به عهده کارفرما و نیز سوخت و سوز و معیوبی مواد اولیه ، حین طرح و ساخت به عهده پیمانکار( شما ) می باشد.

ضریب نوع پروژه :
        الف: پروژه مشابه در داخل انجام شده در تنوع و تعداد زیاد : ضریب پروژه = 1
        ب: پروژه مشابه در داخل انجام شده در تنوع و تعداد محدود : ضریب پروژه = 2
        ج: پروژه مشابه در داخل انجام نشده بلکه نمونه خارجی محدود دارد : ضریب پروژه = 4
        د: پروژه مشابه در داخل انجام نشده و نمونه خارجی ندارد : ضریب پروژه = 8 تا 10000 ( پروژه های خاص )

هزینه هر ساعت طراحی در سطح دیپلم و فوق دیپلم : 3500 تومان در سال 1390
        هزینه هر ساعت ساخت در سطح دیپلم و فوق دیپلم : 2500 تومان در سال 1390
        هزینه هر ساعت سایر امور مرتبط در سطح دیپلم و فوق دیپلم : 1500 تومان در سال 1390

هزینه هر ساعت طراحی در سطح کارشناسی و ارشد : 4500 تومان در سال 1390
        هزینه هر ساعت ساخت در سطح کارشناسی و ارشد : 3000 تومان در سال 1390
        هزینه هر ساعت سایر امور مرتبط در سطح کارشناسی و ارشد : 2000 تومان در سال 1390

هزینه هر ساعت طراحی در سطح دکتری : 7000 تومان در سال 1390
        هزینه هر ساعت ساخت در سطح دکتری : 5000 تومان در سال 1390
        هزینه هر ساعت سایر امور مرتبط در سطح دکتری : 4000 تومان در سال 1390

ضریب سابقه از نوع طراحی و ساخت :

1 تا 2 سال : ضریب 1
        از 2 تا 4 سال : ضریب 1.5
        از 4 تا 6 سال : ضریب 2
        از 6 تا 8 سال : ضریب 2.5
        از 8 تا 10 سال : ضریب 3
        از 10 سال به بالا : ضریب 3.5

با سپاس

پ.ن 1: منظور از سطح دیپلم و کاردانی و کارشناسی و ارشد و دکتری ، داشتن مدرک مربوطه نیست ، بلکه نوع پروژه های رایج در آن سطوح تحصیلی است.
        مثال: بعضی پروژه های رایج در سطوح دکتری را دانش آموزان نخبه دبیرستان هم انجام می دهند(مانند ربوتیک پیشرفته) و با همان ضریب دکتری محاسبه می شود.

پ.ن 2: برای پروژه های غیر خاص ، حداکثر های قابل دسترسی به این گونه اند:

قیمت زمان طراحی = ساعات کار مفید طراحی * 7000 * 3.5 * 4 : ( ساعتی 98000 تومان )
        قیمت زمان ساخت = ساعات کار مفید ساخت * 5000 * 3.5 * 4 : ( ساعتی 70000 تومان )
        قیمت زمان پیگیری و جمع آوری اطلاعات و مقدمه چینی و آموزش و تحویل نهایی = ساعات کار مفید سایر امور مرتبط * 4000 * 3.5 * 4 : ( ساعتی 56000 تومان )

پ.ن 3 : از این حداقلها کمتر نباید پروژه را قبول کنید ، مگر به قصد آموزش خودتان یا معرفی خودتان :

قیمت زمان طراحی = ساعات کار مفید طراحی * 3500 * 1 * 1 : ( ساعتی 3500 تومان )
        قیمت زمان ساخت = ساعات کار مفید ساخت * 2500 * 1 * 1 : ( ساعتی 2500 تومان )
        قیمت زمان پیگیری و جمع آوری اطلاعات و مقدمه چینی و آموزش و تحویل نهایی = ساعات کار مفید سایر امور مرتبط * 1500 * 1 * 1 : ( ساعتی 1500 تومان )

پ.ن 4:
        مسئولین محترم سایت، لطفا این تاپیک را به منطقه حذف نشو منتقل فرمایید تا پس از بحث و تکمیل ، به عنوان جدول دستمزد مورد استفاده قرار گیرد .
        متشکرم.

پ.ن 5:
        مقدار ساعات کار مفید برابر است با جمع ساعاتی که با تمام ظرفیت ذهنی و بدون حواس پرتی به هر موضوع دیگری به پروژه اختصاص می دهید.

نکته:
        بعد از چند سال تجربه طراحی و ساخت ، خیلی از پروژه های ساده و رایج ، در حد 5 دقیقه تا 5 ساعت زمان طراحی نیاز خواهد داشت.( که قبلا به عنوان کار اولتان شاید چند ماه وقت نیاز داشت)

پ.ن 6:
        قیمت نهایی پروژه باید تناسب منطقی با اندازه پروژه داشته باشد و اعداد غیر واقعی و نامعقول اعلام نشود.
        دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
        بانک اطلاعاتی سنسورها
        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

خوب بود
          مرسی
          designer2013.blogsky.com

دیدگاه

سلام برای طراحی pcb یک سایت دیدم به اسم www.opcb.ir که شماتیک های شمارو با بهترین کیفیت به pcb تبدیل میکنه

دیدگاه

سلام برای طراحی pcb یک سایت دیدم به اسم www.opcb.ir که شماتیک های شمارو با بهترین کیفیت به pcb تبدیل میکنه.به صورت انلاینه یعنی شما فال شماتیکتون رو برای اونا میفرستید و اونا با بررسی اطلاعات شما یه قیمت و زمان تحویل میدن.من یه دفعه بهشون سفارش دادم و انصافا خیلی حرفه ای و قیمت مناسب بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط IBE2
                سلام برای طراحی pcb یک سایت دیدم به اسم www.opcb.ir که شماتیک های شمارو با بهترین کیفیت به pcb تبدیل میکنه.به صورت انلاینه یعنی شما فال شماتیکتون رو برای اونا میفرستید و اونا با بررسی اطلاعات شما یه قیمت و زمان تحویل میدن.من یه دفعه بهشون سفارش دادم و انصافا خیلی حرفه ای و قیمت مناسب بود
                سلام
                دوست عزیز از 4 تا پست شما 2 تاش معرفی و تبلیغ سایته
                مراقب مسدود شدن نام کاربریتون باشید و به قوانین سایت احترام بگذارید
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات
                کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
                شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
                فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

به نام خدا

سلام

یک PCB دارم طراحی شده و مال ساعت حرم هست یک خط تابلو روان و یک برد کنترل و PCB بخش انالوگ ساعت هست میخواستم بدونم قیمتش چند در میاد بدم بیرون برام بزنه دقیقا تا بدم برای چاپ تا الان هم ندادم برای چاپ :sad: مشکل نداشتن قیمت هست ........
                  ممنون
                  اینم هم لینک ساعت http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=98878.0
                  !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                  نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X