اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی برد ARM و لحیم کاری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی برد ARM و لحیم کاری

سلام دوستان.
    برای طراحی یک برد ARM با فرکانس 100 مگاهرتز (مثلا LPC1768) باید چه نکاتی رو رعایت کرد؟(اگه به صورت کلی هم توضیح بدین متوجه میشم)
    بعد یک سوال دیگه:
    برای لحیم کاری اون چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟(LQFP100)

پاسخ : طراحی برد ARM و لحیم کاری

سلام
    100 مگ کلاک میکرو هست نه bus پس برد فرکانسی نیست
    قواعد عادی PCB کشیدن رعایت کنید مشکلی پیش نمیاد
    پیشنهاد من ژل فلکس مرغوب + سیم لحیم >0.4mm / ( با خمیر قلع هم میشه ولی چون شابلون ندارید بعضی مواقع اذیت میشید که پیشنهاد نمی کنم ) اگر هم به جای فلکس روغن لحیم زدید به نظرم بعدش حتما برد قشنگ بشورید مخصوصا زیر ایسی ، روغن نمونه بهتره ( در کل مختارید هر کاری بکنید درست در میاد :biggrin
    با هوا گرم هم بزنید بهتر از هویه در میاد ولی در کل LPC1768 انقدر پایه هاش ریز نیست زیاد حساسیت نشون نمی خواد بدید

دیدگاه

ممنون یک فیلم تو یو-tube بود که بعد از گذاشتن میکرو روی برد یکم به پایه ها فلاکس زد و بعد شروع کرد به کشیدن هویه روی پایه ها هویشم معمولی بود(سرش بزرگ بود)،
      بعد یک سوال، فلاکس هم مثل روغن لحیم نیاز به شست و شو داره یا نه؟
      (هویه هوای گرم رو من چون مدارام به صورت dip بوده هنوز تهیه نکردم)

دیدگاه

سر هویه بزرگ به نظر من خیلی راحت تره( برای IC ) به خصوصی اگر کاردی باشه ( البته اگر تجربه ندارید و لحیم کاریتون در حد معمول اصلا پیشنهاد نمی دم چون یا میکرو میسوزونید یا پایه هارو بهم میدوزید با لحیم :rolleyes:

فلکس 2 مدل داره
        مایع فلکس (معمولا 1 لیتری و لی بسته به تولید کننده فرق میکنه )
        چون اکثرا ایرانی هستن جنس خوب توشون کم ولی خوب چند مدل داره آب شور ، تینر شور ، بدون نیاز به شستن و ...
        ولی تینر شورش از بقیش بهتر در مرحله بعد آب شور

ژل فلکس ( جنس اصل و تقلبی داره مثل چی ) نیاز به شستن داره ولی اگه سخت تون نشستیدم مهم نیست ولی ترجیحا بشورید

مایع فلکس هم معمولا برای مونتاژ با وان استفاده میشه ولی خوب در شرایط بد با اونم میشه کارکرد
        ** ژل فلکس یکم زیادی گرون من آخرین بار 10CC خریدم 15000 تومان :NO: قبلا تو رنج 3 - 4 بود
        موفق باشید .

دیدگاه

من همین 10cc رو از فروشگاه خریدم 4000 تومان.
          بایه هویه درب و داغون هم یک ATmega16 SMD رو لحیم کردم
          اولش کار نکرد و به این شک کردم که فلاکس باقی مونده مشکل ایجاد کرده
          حدسم درست بود و مجبور شدم برد رو بشورم فقط چون الکل و... نداشتم برد رو با آب و صابون شستم(بدبخت Atmega )
          بعدش کار کرد :biggrin: (البته هیچ قطعه خاصی رو برد نبود و بعد از شست و شو با سشوار خشکش کردم)
          فقط شنیدم که فلاقکس سمیه!(روی خود قوطیش نوشته بود!)
          اگه سمیه در چه صورتی آسیب میزنه؟ آیا تماسش با دست هم خطرناکه؟

دیدگاه

سلام
            من یه پیشنهاد دارم .اگه میخوای برد اموزشی بزنی وبرا خودته واولی بارته.به نظر من این کارو بکن

یک مبدل SMDبه دیپ بخر وای سی رو روی اون لحیم کن بعد با پین هدر بزن به بردی که طراحی کردی
            چند مزیت داره
            اولا تمام پایه هاش قلع اندوده
            چاپ سبز هم داره.
            ازاین برد میتونی روی بردبرد هم استفاده کنی.
            اگه خدایی نکرده نتونستی ای سی رو لحیم کنی ودیگه بردت خراب نشه ونهایتش یه برد 3-4 هزار تومنی خراب بشه.
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X