اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در الگوی سیم کشی برد که باعث ایجاد اختلال در کار میکرو میشود

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در الگوی سیم کشی برد که باعث ایجاد اختلال در کار میکرو میشود

سلام

من یه مشکلی دارم که نمیدونم واقعا چیزی که در عنوان نوشتم رو شامل میشه یا نه. توضیحش میدم اگه کسی موردی به نظرش میرسه لطفا کمک کنه:

مساحت برد PCB من خیلی کوچیکه بنابراین مجبور شدم یک سری از سیمکشی ها از زیر میکرو عبور بدم . این موضوع در برد اولی که ساختم به درستی کار میکزد و مشکلی نبود. در ورژن جدید همین برد چون میخواستم از پایه های بیشتری استفاده کنم سیم کشی ها بیشتر و مقداری هم نزدیکتر بهم شدند(clearance =0.254mm) و ضخامت سیمکشی ها هم 0.3 میل هست. در این برد جدید وقتی با استفاده از UART1 سیگنالی رو به برد دیگه میفرستم (البته با عبور از یک سوئیچ HCF4052 و دو طبقه ترانزیستور) برد مقصد به صورت رندوم بعضی از بایتها رو به درستی نشون میده و بعضی ها رو اصلا نمیبینه یا اشتباه میبینه. حالا نکته جالبی که وجود داره اینه که وقتی اسپری ناهید روی برد میکرو میزنم قبل از اینکه خشک بشه همه اطلاعات درست انتقال پیدا میکنه (اتفاقی به این موضوع پی بردم ولی با تکرارش دیدم واقعا این اتفاق میافته) اتصالات میکرو هم با تست اتصال کوتاه مالتی متر همه وصل هستند. لطفا هر ایده ای به ذهنتون میرسه مطرح کنید :smile:

پاسخ : مشکل در الگوی سیم کشی برد که باعث ایجاد اختلال در کار میکرو میشود

نوشته اصلی توسط hck
    سلام

من یه مشکلی دارم که نمیدونم واقعا چیزی که در عنوان نوشتم رو شامل میشه یا نه. توضیحش میدم اگه کسی موردی به نظرش میرسه لطفا کمک کنه:

مساحت برد PCB من خیلی کوچیکه بنابراین مجبور شدم یک سری از سیمکشی ها از زیر میکرو عبور بدم . این موضوع در برد اولی که ساختم به درستی کار میکزد و مشکلی نبود. در ورژن جدید همین برد چون میخواستم از پایه های بیشتری استفاده کنم سیم کشی ها بیشتر و مقداری هم نزدیکتر بهم شدند(clearance =0.254mm) و ضخامت سیمکشی ها هم 0.3 میل هست. در این برد جدید وقتی با استفاده از UART1 سیگنالی رو به برد دیگه میفرستم (البته با عبور از یک سوئیچ HCF4052 و دو طبقه ترانزیستور) برد مقصد به صورت رندوم بعضی از بایتها رو به درستی نشون میده و بعضی ها رو اصلا نمیبینه یا اشتباه میبینه. حالا نکته جالبی که وجود داره اینه که وقتی اسپری ناهید روی برد میکرو میزنم قبل از اینکه خشک بشه همه اطلاعات درست انتقال پیدا میکنه (اتفاقی به این موضوع پی بردم ولی با تکرارش دیدم واقعا این اتفاق میافته) اتصالات میکرو هم با تست اتصال کوتاه مالتی متر همه وصل هستند. لطفا هر ایده ای به ذهنتون میرسه مطرح کنید :smile:
    با سلام
    شما تا میتونید باید مسیر ارتباط سریال را کوتاه و ترک ها ی مربوط به اون را هم ضخیم کنید و کمتر از ویا داخل ترک های اون استفاده کنید قبل از این کا ر پیشنهاد میدم که اگه ویا دارید اونا را با سیم لحیم پر کنید
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

سلام
      بعد از کارایی که داداش حمید گفتن اگه نتیجه نگرفتی اینام به ذهن من رسید
      زمین جفت مدار رو به هم وصل کنید ببینید چی میشه

میکروتون رو عوض کنید.
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hck
        اولاً شما که با واحدهای متریک آشنا هستید، باید یکم با سوادتر از مکانیک ها و تراشکارها باشید! و از واحد "mil" به جای درستش استفاده کنید. mil یه واحد آمریکاییه و "میل" به غلط نزد عوامل ایران زمین به معنیِ میلیمتره! و کلی با هم فرق دارند.
        دوم، من همیشه از زیرِ میکرو سیم رد می کنم (هم از زیر، و هم از رو). اصاً مگه قراره زیرِ میکرو تو PCB خالی باشه؟!! عرض سیم ها هم گاهی کمتر از 8mil و Clearance رو هم کمتر از 8mil می گیرم. مشکلی پیش نمیاد.
        سوم، UART فوقِ فوقش با نرخ 115200 می خواد کار کنه. اگه ارتباطاتش از هر جایی بخواد رد بشه بازم نباید مشکلی براش پیش بیاد. فرکانسش گیگاهرتز که نیست که از سیم و via رد بشه بخواد چیزیش بشه.
        چهارم، مشکل چیزِ دیگه ایه که شما از قلم انداختید و به ما هم نگفتید. اگر کاملتر و جزئی تر توضیح بدید (همراه با نقشه و عکس از مدار) خیلی بهتر می تونیم کمک کنیم.
        بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
          اولاً شما که با واحدهای متریک آشنا هستید، باید یکم با سوادتر از مکانیک ها و تراشکارها باشید! و از واحد "mil" به جای درستش استفاده کنید. mil یه واحد آمریکاییه و "میل" به غلط نزد عوامل ایران زمین به معنیِ میلیمتره! و کلی با هم فرق دارند.
          دوم، من همیشه از زیرِ میکرو سیم رد می کنم (هم از زیر، و هم از رو). اصاً مگه قراره زیرِ میکرو تو PCB خالی باشه؟!! عرض سیم ها هم گاهی کمتر از 8mil و Clearance رو هم کمتر از 8mil می گیرم. مشکلی پیش نمیاد.
          سوم، UART فوقِ فوقش با نرخ 115200 می خواد کار کنه. اگه ارتباطاتش از هر جایی بخواد رد بشه بازم نباید مشکلی براش پیش بیاد. فرکانسش گیگاهرتز که نیست که از سیم و via رد بشه بخواد چیزیش بشه.
          چهارم، مشکل چیزِ دیگه ایه که شما از قلم انداختید و به ما هم نگفتید. اگر کاملتر و جزئی تر توضیح بدید (همراه با نقشه و عکس از مدار) خیلی بهتر می تونیم کمک کنیم.
          با سلام
          دوست عزیز بنده با این مشکل روبرو شده بودم ودوهفته هم به همه چیز شک کرده بودم وداشتم ناامید میشدم :angry: که یکی از دوستان راهنمایی کرد وگفت مواردی که بنده ذکر کردم را رعایت کن الان برد تو محیط صنعتی داره مثل ساعت کار میکنه :wow:
          دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
          بانک اطلاعاتی سنسورها
          ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
          تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
          [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
            با سلام
            شما تا میتونید باید مسیر ارتباط سریال را کوتاه و ترک ها ی مربوط به اون را هم ضخیم کنید و کمتر از ویا داخل ترک های اون استفاده کنید قبل از این کا ر پیشنهاد میدم که اگه ویا دارید اونا را با سیم لحیم پر کنید
            خیلی ممنون از پاسختون. طول ترک های مربوط به ارتباط سریال برد جدیدم نسبت به برد قبل که کار میکرد خیلی تغییر نداشته و طولانی هم نیست، فقط دو تا ویا در طول مسیر TX بود که با سیم لحیم پر کردم اما تاثیری نداشت. :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
              سلام
              بعد از کارایی که داداش حمید گفتن اگه نتیجه نگرفتی اینام به ذهن من رسید
              زمین جفت مدار رو به هم وصل کنید ببینید چی میشه

میکروتون رو عوض کنید.
              سلام
              مرسی از راهنماییتون ولی زمین هر دو مدار یکی هستش و همین برد رو با یه میکرو دیگه هم مونتاژ کردم ولی جواب مثل قبل بود یعنی دوتا برد عین هم دارم که جواب نمیدن :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد رستمی
                سلام
                شرمنده کاملا حق با شماست باید مینوشتم میلیمتر، اینم از عادتهای خلاصه نویسی نادرست ایرانی هاست
                سعی میکنم عکس شماتیک و PCB رو همینجا بذارم (البته هنوز نمیدونم چطوری باید عکس یا فایل رو اینجا اپلود کنم، اولین باره از این سایت استفاده میکنم :rolleyes ، جزئیات دیگه ای به نظرم نمیرسه، کل مدار من سه قسمت داره که میکرو به همراه یک ماژول بلوتوث HC-05 در قسمت سوم قرار گرفته، دو قسمت اول رو کامل تست کردم و مشکلی نداشت یعنی با قسمت سوم برد قبل که جواب داده بود تست کردم و همه چی درست بود. چیزی که بیشتر منو گیج میکه اینه که اسپری ناهید چه تاثیری میتونه داشته باشه؟ جز این که ممکنه باعث اتصال کوتاه در بعضی جاها بشه؟ (برد من چاپ سبز نداره)

دیدگاه

چی بگم واللا. واقعاً عجیبه.
                  بعضی وقتا برام اتفاق میافته که پایه های قطعات خوب لحیم کاری نشده اند، و مدار درست کار نمی کنه. اینجور وقتا پایه ها رو تر و تمیز و مشتی قلع می گیرم و برد رو با الکل تمیز می کنم. در 80% موارد مشکل حل میشه!
                  بیایید با Google آشتی کنیم!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X