اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چاپ با لامینت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چاپ با لامینت

سلام
    من برد با لامیمنت چاپ کردم خیلی خوب چاپ شد مشکل اینجا بود که یه لایه ابی کم رنگ علاوه بر طرح اصلی که ابی پر رنگ بود روی تمام برد
    گرفته بود این لایه مانع شد تا برد تو اسید خورده بشه
    با دریل روی برد گرفتم اون موقع تو اسید خورده شد اما همیشه که نمی تونم با دریل ابی کم رنگ پاک کنم راه حل چیه ؟؟؟

پاسخ : چاپ با لامینت

نوشته اصلی توسط elica98
    سلام
    من برد با لامیمنت چاپ کردم خیلی خوب چاپ شد مشکل اینجا بود که یه لایه ابی کم رنگ علاوه بر طرح اصلی که ابی پر رنگ بود روی تمام برد
    با دریل روی برد گرفتم اون موقع تو اسید خورده شد اما همیشه که نمی تونم با دریل ابی کم رنگ پاک کنم راه حل چیه ؟؟؟
    به نظر میاد مشکل از نوردهی یا ظاهر کردن باشه. احتمالا محلی که برای پاک کردن قسمت های اضافه (بعد از نوردهی) استفاده کردین، یه مقدار نور داشته...
    خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

1- احتمال اینکه فتورزیستتون خوب پاک نشده باشه
      2- احتمال داره نگاتیوتون خوب نبوده و نور ازش رد شده
      حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elica98
        سلام
        سلام این سه مورد رو بررسی کن :
        یا فیلم نگاتیوی که تهیه کردید نور رو از خودش عبور میداده(قسمتهائی که نباید ) و یا اینکه خوب از محلول ظهور استفاده نکردید...و یا اینکه لامینیتتون کمی نور دیده و سخت ظاهر میشه... :smile:
        زکات علم،نشر و پخش آن است.
        {خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X