اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برش فیبر با لیزر؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برش فیبر با لیزر؟

دوستان امکانش هست که فیبری که تو آلتیوم طراحی کردیم رو با لیزر برش و سوراخکاریش انجام بشه ؟ یه کاری تو مایع های کاری که برای تابلو ثابت انجام می دن :rolleyes:
    در این صورت باید کدوم فایل رو که آلتیوم تولید میکنه رو به مغازه برش لیزر بدیم ؟
    فایل PDF رو هم قبول می کنن برای برش ؟
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

پاسخ : برش فیبر با لیزر؟

نه دوست عزیز مگر اینکه لیزر مورد نظر شما امکان برش فلز هم داشته باشه...من هم این چیزی که تو فکر شما هست رو تو عمل تست کردم لایه فیبر راحت بریده و سوراخ میشه ولی لایه مسی نور لیزر رو به دستگاه برمیگردونه و عملا هیچ اتفاقی روی مس نمی افته البته لیزری که من باهاش تست کردم 120 وات بود که بازم فرقی نمکنه چون لیزر برش فلز با برش پلکسی و چوب .... متفاوته.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elecfree
      نه دوست عزیز مگر اینکه لیزر مورد نظر شما امکان برش فلز هم داشته باشه...من هم این چیزی که تو فکر شما هست رو تو عمل تست کردم لایه فیبر راحت بریده و سوراخ میشه ولی لایه مسی نور لیزر رو به دستگاه برمیگردونه و عملا هیچ اتفاقی روی مس نمی افته البته لیزری که من باهاش تست کردم 120 وات بود که بازم فرقی نمکنه چون لیزر برش فلز با برش پلکسی و چوب .... متفاوته.
      اگه مشکل برش ، انعکاس نور لیزر توسط لایه مس هست نمیشه اون رو با یه لایه کاغذ تیره رنگ پوشوند تا مشکل بر طرف بشه ؟
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

نه اون لایه رو هم حتی اگر بزاریم باز هم برای برش به مس میخوریم ضمن اینکه من حتی طرحو mirror کردم و فیبرو نه از لایه مس دار بلکه برعکس دادم ولی بازم نور بر میگرده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elecfree
          نه اون لایه رو هم حتی اگر بزاریم باز هم برای برش به مس میخوریم ضمن اینکه من حتی طرحو mirror کردم و فیبرو نه از لایه مس دار بلکه برعکس دادم ولی بازم نور بر میگرده
          پس حتما باید لیزر برش فلز باشه :angry:
          حالا گذشته از این مسئله از کدوم فایل تولید شده در آلتیوم برای برش استفاده میشه ؟
          [hr]

دیدگاه

تو خروجی پرینت Protell که البته تفاوت چندانی هم با آلتیوم نداره امکان انتخاب لایه مورد نظر برا پرینت وجود داره که میتونه به فرمهای مختلف مثل DXF,WMF,CAD و...باشه که با کلیک راست روی اون لایه گزینه ای به اسم Draft وجود داره که فرم خط و نقطه طرحو به شما میده ولی اشکالاتی داره که بعد از رفع اون اشکالات باید توسط کورل فایل CDR طرحو به لیزر کار داد .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X