اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کپی کردن از مدار PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کپی کردن از مدار PCB

سلام خسته نباشید
    ببخشید من یه درخواست دارم ازتون
    اون هم اینکه من یه مدار محافظ برق خراب داشتم و میخواستم یه برد مثل اون درست کنم
    الان همه ی قطعات برد رو از PCB جدا کردم
    ولی نمیدونم چجوری از روی برد،کپی کنم
    ممنون میشم کمکم کنید
    این هم یک عکس قبل از اینکه قطعات رو در بیارم
    http://www.mediafire.com/view/m4bdb8w5fruwgde/4.jpg
    این هم بعد از این که قطعات رو جدا کردم
    http://www.mediafire.com/view/xk87uev4n11vk1a/0000.jpg

پاسخ : کپی کردن از مدار PCB

نوشته اصلی توسط controllove
    سلام خسته نباشید
    ببخشید من یه درخواست دارم ازتون
    اون هم اینکه من یه مدار محافظ برق خراب داشتم و میخواستم یه برد مثل اون درست کنم
    الان همه ی قطعات برد رو از PCB جدا کردم
    ولی نمیدونم چجوری از روی برد،کپی کنم
    ممنون میشم کمکم کنید
    این هم یک عکس قبل از اینکه قطعات رو در بیارم
    http://www.mediafire.com/view/m4bdb8w5fruwgde/4.jpg
    این هم بعد از این که قطعات رو جدا کردم
    http://www.mediafire.com/view/xk87uev4n11vk1a/0000.jpg
    سلام
    کپی کردن pcb غیر ممکنه،مگر اینکه فایل pcb شو داشته باشی!
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

سلام. خوب در این مورد خاص که ترک ها درشت هستند که کاری نداره :biggrin: پس سی بی رو جلو خودتون میگیرید و مطابق با اون تو پروتوس یا پروتل نقشش رو خودتون ترسیم میکنید. سایز هارو هم میتونید اندازه گیری کنید و از روش رسم کنید. در ضمن اگه یه دونه کپی میخواید بگیرید خوب با ماژیک هم میتونید رو فیبر چاپی بکشید. خیلی راحت میشه کشیدش
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
        سلام. خوب در این مورد خاص که ترک ها درشت هستند که کاری نداره :biggrin: پس سی بی رو جلو خودتون میگیرید و مطابق با اون تو پروتوس یا پروتل نقشش رو خودتون ترسیم میکنید. سایز هارو هم میتونید اندازه گیری کنید و از روش رسم کنید. در ضمن اگه یه دونه کپی میخواید بگیرید خوب با ماژیک هم میتونید رو فیبر چاپی بکشید. خیلی راحت میشه کشیدش
        خب اینطوری حتی اگه 1 میلیمتر هم اشتباه کل کار خراب میشه.
        هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahan.Rafiee
          خب اینطوری حتی اگه 1 میلیمتر هم اشتباه کل کار خراب میشه.
          1 میل که عدد خیلی بزرگیه ولی خوب من ترک 0.8 میلی متری هم با فاصله کم رو با ماژیک میکشم بدون هیچ مشکلی. اگه دست به قلم خوبی داشته باشین و نقاشیتون هم خوب باشه میتونید خیلی راحته. حداقل برای من که راحته. چون خوشنویسی و کارای ظریف هم انجام میدم دقت دستم یه نموره زیاد شده
          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلام دوست من
            به نظر من برو از روی PCB ت یه اسکن بگیر (بوردت مدار چاپیتو زیر یه دستگای اسکنر عکس ببر و بدش ذخیره کن با DPI 300 یا بالاتر)و بعد تو برنامه های ادیت عکس مثه فتوشاپ یا هر برنامه ی ساده و یا سختی که توش مسلطی فایل اسکنتو converse آیینه ای کن ینی اینکه باید عکست ایینه شه چپ بره راست و راستم بره چپ، چونکه دستگاهه اسکنر خودش ، عکسو و یا تو کار شما PCB رو ایینه ای میکنه پس واسه اینکه اثر کاره دستگاه رو خنثی کنی یه دفه تو فتوشاپ عکستو کنورس کن بعدش با Tools تولزای که در اختیارته مثلن رسم خط ، رسم 4 ظلعی، قلم درشت و یا انتخاب محیط truck تراک های PCB ت اون قسمتارو مشکی کن البته یاددت نره سوراخارو نگیری
            بدش وسلام از طرحی که ایجاد کردی یه کپی بگیر رروی کاغذ گلاسه ی گرم سبک و نازک به روش اتو روی یه فیبرمسی کارتو پیاده کن !!!! :job:
            امیدوارم که کارت رابیوفته، من خودم دو سه دفه مدارای خیلی بزرگو با این روش دوباره درست کردم :nice:
            You do not really understand something unless you can explain it to your grandmother. Albert Einstein

دیدگاه

1 میل که عدد خیلی بزرگیه ولی خوب من ترک 0.8 میلی متری هم با فاصله کم رو با ماژیک میکشم بدون هیچ مشکلی. اگه دست به قلم خوبی داشته باشین و نقاشیتون هم خوب باشه میتونید خیلی راحته. حداقل برای من که راحته. چون خوشنویسی و کارای ظریف هم انجام میدم دقت دستم یه نموره زیاد شده
              اخه من اینرو اسکن کنم و خط های اونرو با رنگ مشکی پررنگ کنم
              رنگ خود برد هم مشکیه(سبز پررنگ)
              شما تصویر بعد از این که قطعات رو جدا کردم رو ببینید
              دست همتون درد نکنه ولی من چندین بار نرم افزار پروتل رو نصب کردم اما سر در نیووردم و پاکش کردم
              لطف میکنید یه اموزش فقط مربوط به کپی کردن از pcb بزارید؟؟
              من مبتدی هستم و لطفا با زبان ساده توضیح بدید

دیدگاه

منظورم پدها و سوراخ ها بود!
                هوشمندانه سوال بپرسیم!

دیدگاه

اگه میخای بدی بیرون برات بزنن باید تو پروتل رسم کنی.
                  اگرم میخای خودت تو خونه با روش اتو درست کنی باید با فتوشاپ بازکنی. از روش بکشی. سایزش رو تنظیم کنی و چاپ کنی.

دیدگاه

pcb رو اسکن کن بعد بنداز فتو شاپ قسمت های اضافی رو حذف کن بعدش سیا سفیدش بکن با region to pcb تبدیلش بکن به فایل pcb با اندازه دلخواه بعد همونطوری درستش کن یا دوباره روی همومن با ی لایه دیگه مسیر بکش
                    حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
                      pcb رو اسکن کن بعد بنداز فتو شاپ قسمت های اضافی رو حذف کن بعدش سیا سفیدش بکن با region to pcb تبدیلش بکن به فایل pcb با اندازه دلخواه بعد همونطوری درستش کن یا دوباره روی همومن با ی لایه دیگه مسیر بکش
                      داش شرمنده
                      با چی تبدیل به PCB کنم؟

دیدگاه

اسکن کن بعد ببر تو پاینت(همون نقاشی خودمون). بعد برو تو قسمت save as... بعد فرمت رو مونوکروم 256رنگ انتخاب کن و سیو کن.
                        بعد دوباره همون فایل(256 رنگ) رو بگیر دوباره همون کار رو انجام بده منتها ایندفعه به 256 رنگ 16 رنگ رو انتخاب کن.بعد دوباره فایل رو بگیر(16رنگ رو) همون کارو انجام بده اما ایندفه مونوکروم بیت مپ رو انتخاب کن ایشالا کارت راه می افته.
                        به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                        الکترونیک قدرت
                        الکترونیک آنالوگ
                        طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                        ---------------------BMCELEC@-------------------
                        ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                        ---------------www.bmc-elec.com--------------
                        ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام
                          اگر ممکنه و کسی بلده روش کپی کردن از برد توس فتوشاپ یا کرول دراو را توضیح بدهید

من متوجه شدم که ابتدا از پشت و جلو برد عکس می اندازند و سپس داخل نرم افزار کرول یا فتوشاپ باز می کنند و دور بخش های لحیم دایره و دور تراک ها را مشخص می کنند و سپس تبدیل به PCB م کنند ولی دقیقش بلد نیستم
                          چطوری ربطش می دهند به داخل نرم افزار طراحی برد که 1 میلی متر هم خطا ندارند
                          خواهشاً اگر کسی بلده مرحله به مرحله آموزش بده

با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط controllove
                            داش شرمنده
                            با چی تبدیل به PCB کنم؟
                            بعد از اینکه عکستون رو سیا سفید کردید از این مسیر استفاده کنید
                            C:\Program Files\altium\Examples\Scripts\Delphiscript Scripts\Pcb\BoardOutline Copier
                            پیشنهاد میکنم با فتو شاپ قسمتهای اضافی رو حذف کنید
                            حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

اگه میخوای pcb رو تغییرش بدی من یه روش ساده دارم خواستی میگم اگر میخوای عینشو کپی بزنی همون اسکن کافیه
                              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X