اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کپی کردن از مدار PCB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کپی کردن از مدار PCB

دوستان من یه سوال دیگه دارم
    اون هم این که نرم افزار altium رو میخواستم دانلود کنم(3.6GB)
    توی این برنامه مثلا اگه یه سیم از مقاومت به خازن وصل کنیم،باید خودمون سیم کشی کنیم یا خود برنامه میتونه خودش تشخیص بده که از نزدیکترین محل سیم رو عبور بده؟
    یعنی میشه مثلا روی یکی از پایه های مقاومت کلیک کنیم و دوباره روی یکی از پایه های خازن کلیک کنیم تا خود برنامه اتوماتیک سیما رو وصل کنه؟؟؟؟
    این سوالو پرسیدم چون که من از یه برنامه ای کم حجم که اسمشم یادم نیست استفاده میکردم،چون حجم سیم ها زیاد بود،نمیدونستم سیمارو چجوری رد کنم چون همش به سیمای دیگه میخورد!!!
    من بازم میگم من یک مبتدی هستم و این سوالا شاید برای شما خنده دار باشه ولی پرسیدن عیب نیست!!!!!

دیدگاه

ضمن تشکر از همه دوستان من مطابق نظرات نوشته شده اول از بردم عکس انداختم و 180 درجه چرخاندم که تصویرش را در زیر مشاهده میکنید

حال سپس آن را سیاه و سفید کردم که تصویرش در زیر مشاهده می کنید

حال باید چجوری آن را داخل آلتیوم بیاورم و برد آن را تهیه کنم، احساس می کنم بعضی از اینها که از برد کپی می کنند لبه های تراک ها را توی نرم افزار کرول یا فتوشاپ تعیین می کنند سپس آن را با داخل آلتیوم انتقال می دهند، چطوریه؟
      خلاصه منتظر قسمت دوم عملیات هستم ؟ راستی قطعات SMD را چه کارش کنیم؟
      لطفاً کمک کنید خیلی گیرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imanxx_81
        ضمن تشکر از همه دوستان من مطابق نظرات نوشته شده اول از بردم عکس انداختم و 180 درجه چرخاندم که تصویرش را در زیر مشاهده میکنید

حال سپس آن را سیاه و سفید کردم که تصویرش در زیر مشاهده می کنید

حال باید چجوری آن را داخل آلتیوم بیاورم و برد آن را تهیه کنم، احساس می کنم بعضی از اینها که از برد کپی می کنند لبه های تراک ها را توی نرم افزار کرول یا فتوشاپ تعیین می کنند سپس آن را با داخل آلتیوم انتقال می دهند، چطوریه؟
        خلاصه منتظر قسمت دوم عملیات هستم ؟ راستی قطعات SMD را چه کارش کنیم؟
        لطفاً کمک کنید خیلی گیرم
        به نام خدا
        دوست عزیز اینکه مدار بالاست الکترونیکی هست شما میگید محافظ یخچاله :applause: :applause: :applause: :applause:
        الکترونیک باز!!!!!

دیدگاه

سیاه و سفید اینجوری. الان شما میتونی سوراخهاشو خودت اضافه کنی و سایزشو تنظیم کنی و چاپ کنی با روش اتو بزنی.

دیدگاه

جناب freedom_truth میشه بگید چطوری سیاه سفید رو اینقدر واضح کردید من خیلی با SnagIt ور رفتم نتونستم اینقدر خوب مثل شما سیاه سفیدش کنم لطفا راهنمایی کنید
            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

جناب freedom_truth
              من کی گفتم ماله یخچاله؟؟!!!
              لطفاً کامل توضیح دهید تا همه یاد بگیرند

دیدگاه

با snagit نمی تونید به راحتی جواب بگیرید از فتوشاپ استفاده کنید
                حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
                  با snagit نمی تونید به راحتی جواب بگیرید از فتوشاپ استفاده کنید
                  آموزشش رو میشه بزارید؟؟ oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                    جناب freedom_truth میشه بگید چطوری سیاه سفید رو اینقدر واضح کردید؟
                    یکم کار میبره. اونجوری نیست که با یه دکمه سیاه سفید بشه.

روش کار رو توضیح میدم البته باید کمی فتوشاپ بلد باشید که آموزشش تو اینترنت هست.
                    این عکس چون کیفیت اش نسبتاً خوب بود من از این روش من در آوردی استفاده کردم. ممکنه مجبور بشید کلاً دستی از روش بکشید.
                    اول نواحی بدون مس رو با Magic Wand انتخاب میکنم.
                    ابزار Magic Wand باید تلرانسش 10 باشه و Anti-alias و Contiguous فعال باشه. حالت انتخاب هم باید Add to selection باشه.
                    بعد نواحی انتخاب شده رو حذف میکنیم و باقیمونده رو با سیاه پر میکنم.
                    برای اینکه کمی نویز ها بهتر بشه فضای خالی رو از منوی Select > Color range انتخاب میکنیم.
                    بعد از منوی Select > Modify > Expand برای گسترش ناحیه انتخاب استفاده میکنیم و نواحی انتخاب شده رو حذف میکنیم.
                    و در نهایت کمی هم دستی روتوش میکنیم.

دیدگاه

ضمن تشکر از همه دوستان و مخصوصاً freedom_truth
                      من چندین سری بردهای را فرستادم برای کپی توی پاساژ امجد و هر سری فایل پروتل آنرا به من می دادند، دقیقاً عین همون بردی را که بهشان می دادم بهم فایل پروتل یا آلتیوم می دادند، کارهایی که دوستان با فتوشاپ ارائه دادند قابل ارائه توسط نرم افزار پروتل یا آلتیوم نیست.
                      یکبار از همون مغازه کل فایلها را مجدداً خواستم که تعدادی فایل دیگه هم به اشتباه بهم دادند که خوب که بررسی کردم متوجه شدم (البته فرضیه است) اینها ابتدا از برد عکس تهیه می کنند سپس عکس در نرم افزار کرول مطابق تصویر زیر دور پدهایی که قلع ریخته مشخص می کنند و به نرم افزار آلتیوم انتقال می دهند و آنها را درست می کنند سپس دور تراکها را با خط در نرم افزار کرول می کشند و به آلتیوم انتقال می دهند و تراکها را پر میکنند، ولی دقیقاً چجور تو نرم افزار کرول کار را انجام می دهند و چه جور انتقال می دهند و چه جور تو آلتیوم کار را انجام می دهند را بلد نیستم، اگر کسی بلده مرحله به مرحله توضیح بده

دیدگاه

جناب imanxx_81 درمورد هزینه اش هم توضیحی میدین که چقدر ازتون میگرفتن؟
                        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                          جناب imanxx_81 درمورد هزینه اش هم توضیحی میدین که چقدر ازتون میگرفتن؟
                          جناب sami این کارها را سال 89 انجام میدادام آن موقع سوراخی 3 تومان بود، الان دنبال کپی به روش پاساژ امجد هستم اگر می توانی کمک کنید
                          با قتوشاپ یا کرول فایل آماده و انجام سریع آن در آلتیوم یا پروتل ، لطفاً کمک کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X