اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای اتصال پشت pcb سوراخ دار چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برای اتصال پشت pcb سوراخ دار چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

به نظر من بهتره که از این روش استفاده بکنی :

ساخت مدار چاپی به روش پرینت - اتو

راه های ساده و کم خرج برای ساخت مدار چاپی

دیدگاه

ممنون عزیز
      ولی من که گفتم نمیخوام pcb رو طراحی کنم بدم بیرون برام در بیارن خودمم ابزارشو ندارم دستی در بیارم
      در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

دوستان با همون هیت شرینک کارم راه افتاد اینم عکسش اگه مشکل داره بگید، سرعت کارمم خیلی سریع شده + قشنگ تر (البته اون سوختگی ها و جای لحیم واسه حالتی بود که اتصالات رو روی پی سی بی زدم واسه همین بد شکلش کرد خیلیم سخت بود و اعصاب خوردکن) :nice: البته هیت شرینک با قطر کوچیک گیرم نیومد یجور با حرارت راس و ریسش کردم :biggrin: تو پی سی بی قبلی هام که زدم زیاد اتصال 3 یا 4تایی نداشتم واسه همین به این مشکل برنخورده بودم :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش22
          دوستان با همون هیت شرینک کارم راه افتاد اینم عکسش اگه مشکل داره بگید، سرعت کارمم خیلی سریع شده + قشنگ تر (البته اون سوختگی ها و جای لحیم واسه حالتی بود که اتصالات رو روی پی سی بی زدم واسه همین بد شکلش کرد خیلیم سخت بود و اعصاب خوردکن) :nice: البته هیت شرینک با قطر کوچیک گیرم نیومد یجور با حرارت راس و ریسش کردم :biggrin: تو پی سی بی قبلی هام که زدم زیاد اتصال 3 یا 4تایی نداشتم واسه همین به این مشکل برنخورده بودم :read:

:nice:
          واسه اینکه هی تکون نخورن و احتمالا کنده نشن از روبرد هیت شرینک رو بهتره بخوابونی رو برد و با یه تیکه سیم جامپر مانند لحیمش کنی یا از پشت ببندی

دیدگاه

نه بابا تکون نمیخورن با اون حجم لحیم و محکم کاری من عمرا کنده بشن :biggrin: بعد اینکه اتصال این 6تا تموم شه همشون رو میخوابونم پشت پی سی بی، از رو نمیخواستم ببرم چون فقط میخوام سگمنت هام دیده شه :biggrin: اگه جواب بده دفعه بعد پی سی بیش رو طراحی میکنم میدم بیرون :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوروش22
              نه بابا تکون نمیخورن با اون حجم لحیم و محکم کاری من عمرا کنده بشن :biggrin: بعد اینکه اتصال این 6تا تموم شه همشون رو میخوابونم پشت پی سی بی، از رو نمیخواستم ببرم چون فقط میخوام سگمنت هام دیده شه :biggrin: اگه جواب بده دفعه بعد پی سی بیش رو طراحی میکنم میدم بیرون :smile:
              همجی میگی میدم بیرون انگار میخوان پروتون رو از تو هسته اتم برات بکشن بیرون :icon_razz:

بابا یه پی سی بی چقدر کار داره مگه

البته شاید وقت این کار ها رو نداشته باشی یا حوصله نداری. :agree:

راستی عکس سایز بزرگتر گیر نیاوردی بذاری من هیچی نمیبینم
              "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
              ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
              ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
              پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mo2_star
                همجی میگی میدم بیرون انگار میخوان پروتون رو از تو هسته اتم برات بکشن بیرون :icon_razz:

بابا یه پی سی بی چقدر کار داره مگه

البته شاید وقت این کار ها رو نداشته باشی یا حوصله نداری. :agree:

راستی عکس سایز بزرگتر گیر نیاوردی بذاری من هیچی نمیبینم
                داداش اول اینکه از مدارم هنوز مطمئن نیستم چون رو بردبرد دیگه جا نبود مدارمو کامل تست کنم اما مشکل انقد بحرانی نیست که نخوام لحیم کاریمو شروع کنم .......بعدشم حوصله اشو ندارم طراحی کنم بعد ببرم بازار که 3ساعت از خونه امون فاصله اس تازه واسه چن تا برد که دارم باید حدود 30تومن هزینه کنم
                ترجیح دادم خودم اتصالاشو بدم
                قبلا هم پی سی بی رو دستی در اوردم اما کیفیت اسیدش خوب نبود اون مس های اضافه رو قشنگ از بین نمی برد تا حالا هم ندادم بیرون برام در بیارن دیگه شرمنده قبلش با شما مشورت نکردم :biggrin:
                عکس هم شرمنده سایزشو تغییر ندادم همون که گرفتمو پ کردم گذاشتم

دیدگاه

راستی من امارشو دقیق ندارم قیمتش سانتی متری چقدره؟و کجا بهتره که ببرم ......سمت جمهوری هست؟مثلا پاساژ عباسیان (اگه تبلیغ شرمنده )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X