سلام با دستگاه عمود بر نجاری هم میشود انجام داد با هزینه کم
قیمت چینی دستگاه 80 هزارتومان میباشد با قابت نگه داشتن فیبر کار برش را انجام میدهید
خواستید حرفه ای باشد یک پایه جهت حرکت عمود بر میگذارید
یک سال از این روش استفاده میکنم راحت و عالی
سلام با دستگاه عمود بر نجاری هم میشود انجام داد با هزینه کم
قیمت چینی دستگاه 80 هزارتومان میباشد با قابت نگه داشتن فیبر کار برش را انجام میدهید
خواستید حرفه ای باشد یک پایه جهت حرکت عمود بر میگذارید
یک سال از این روش استفاده میکنم راحت و عالی
سلام
مدلی که معرفی میکنید از تیغ برش تسمه ای استفاده میکنه؟
ظاهرا منظورشون اره چکشی هست دستگاهش قیمتی نداره
تیغه هاش شبیه همین دستگاه دوستمون هست که به چرخ خیاطی وصل کرده ولی مخصوص هستن قیمتی هم ندارن ولی باید تیغه آهن برش رو بگیرید
من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !
خیلی جالب بود منم خیلی سر برش زدن اذیت میشم چون با تیغ موکت بار این کار رو میکنم،
تو بیمارستان اونایی که گچ باز میکنند یه دریل کوچیکی دارن که روش یه چیزی شبیه تیغه دستگاه فرز هست البته اهنی یا یه چیزی شبیه به چرخ دنده با دنده های خیلی ریز،نمیدونید اون تیغه رو باید از کجا پیدا کنیم، خیلی کم خرجه و کم حجم به راحتی هم میشه برد رو به هر شکلی که بخواهید باهاش برش زد
Someone who can change the world
ELECTRONIC ENGINEER
خیلی جالب بود منم خیلی سر برش زدن اذیت میشم چون با تیغ موکت بار این کار رو میکنم،
تو بیمارستان اونایی که گچ باز میکنند یه دریل کوچیکی دارن که روش یه چیزی شبیه تیغه دستگاه فرز هست البته اهنی یا یه چیزی شبیه به چرخ دنده با دنده های خیلی ریز،نمیدونید اون تیغه رو باید از کجا پیدا کنیم، خیلی کم خرجه و کم حجم به راحتی هم میشه برد رو به هر شکلی که بخواهید باهاش برش زد
اون تیغه ابزار فروشا دارند . کلید سازهام روی دستگاه هاشون وصل میکنند باهاش کلید میریزند.
دستگاه شبکه بر من 80 هزار ندیدم قیمت مارم محک 350000 . سمساری اگه بری یه چرخ خیاطی
کهنه فکر نکنم بیشتر از 50 پول بدی.
سلام
اره تسمه ای حرکت میکند
نیازی به تیغه برش اهنی نیست با همون تیغه روش هست هم خوب برش میخورد
ولی اگر دندونه ریز بگذارید جالبتر میشود
در صورتی که از تیغه آهن بر استفاده نکنید و با تیغه مخصوص چوب برش بزنید برد میشکنه
در ضمن تیغه هایی که دندونه ریز دارن مخصوص آهن هستند چیزی که تاثیر خاصی رو برش نداره خشکه یا نرمه بودن تیغ هست (برای این کار)
من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !
در صورتی که از تیغه آهن بر استفاده نکنید و با تیغه مخصوص چوب برش بزنید برد میشکنه
در ضمن تیغه هایی که دندونه ریز دارن مخصوص آهن هستند چیزی که تاثیر خاصی رو برش نداره خشکه یا نرمه بودن تیغ هست (برای این کار)
آیا میشه برد های فایبرگلاس رو با این روش تمیز و صاف برش زد؟؟
چون برد های فنیلی با کمی حرارت و کاتر معمولی ب راحتی بریده میشن.
سلام
اینجا بنده پرسیدم دندونه ریز میخواهم گفت برای اهن یا چوب (در کل ریز برای اهن میباشد )
بنده قبل از عید خریدم 80 الان میگه 120 از این مدل چینی ها
خوبیش اینه که کوچک هست
ولی چرخ خیاطی خوبیش این هست که خودش ثابت هست فیبر را حرکت میدهید البته باید خیلی مواظب بود
کار جالب ی بود
نمونه همین دستگاه با این تفاوت که تیغه اره مویی سایز یزگ میخوره میدن 350 هزار تومن اینم که دست ساز استفاده کردن ازش یه حال دیگه ای میده!!!
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
اگه موتور بلااستفاده دارین میتونید با 3 تا تیکه تسمه آهن بسازین خودتون این دستگاهو که هم تیغ اره هم اره مویی بهش بخوره ولی به دردسرش نمی ارزه
برای برش زدن شما به شرطی که از تیغه اره ی مناسب اون کار استفاده کنید + دور موتور مناسب هر چیزی رو میتونید ببرید باهاش
دیدگاه