اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از بین بردن روغن بین پایه ها در pcb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : از بین بردن روغن بین پایه ها در pcb

نوشته اصلی توسط الکترو70
    نه آخه تاپیکو کامل نخوندی داداش من بردم هم کوچیکه هم اتصالاهای سیمی زیاد داره تاجایی که اصلا جای مسواک بردن نیست اگه اینکارو کنم اتصالاهام کنده میشه یا آسیب می بینه واسه همین یه حلال خوب میخوام که خودش با ریختن رو مدار بشوره و تمیز کنه پس همین ایزوپروپیل خوبه
    نوشته اصلی توسط الکترو70
    میگم نکنه همون الکل سفید یا صنعتی رو میگید؟قبلا یکی خریده بودم نمیدونم اونه یا نه :nerd:
    آقا شوخی کردم، :smile:
    من بابت پاک بودن یا مورد داشتن ی کم پرس و جو کردم، ولی نتونستم متوجه شم ک همون الکل صنعتیه یا نه. فقط فهمیدم پاک هست و مشکلی نیس.
    فک میکنم تفاوت دارن. ولی از داروخانه بپرس خب.

نوشته اصلی توسط mohammad...
    دوست عزیز اینی که شما میگین خطری نیستش که بگیرنمون منم می خوام بخرم چون اگه اینطوره که خیلی از تینر بهتره چی بگم که اینو بدن اشتباهی یه الکل دیگه ندن
    مکالمات من با دکتر داروخانه:
    سلام، الکل ایزوپروپیل یا ی همچین چیزی دارین؟؟
    -ایزوپروپیل. برا چه کاری میخاید؟
    -برا تمیزکاری بردای الکترونیکی.
    -اوهوم.
    -خب دارید؟
    -داریم فقط ی کم بایس منتظر واستی. چقدر میخای؟
    -100 CC مثلن.
    ...
    چقد میشه؟3ت.خدمت شما.مرسی.خدافظ.

دیدگاه

پاسخ : از بین بردن روغن بین پایه ها در pcb

الکل ایزوپروپیل رو از فروشنده های قطعات مونتاژ برد هم می تونید تهیه کنید. بگید محلول شستشوی برد با درب صورتی ( همان محلول مخصوص دستگاه الترسونیک) هر لیترش رو من 8 تومان می خرم. البت اگه حال داشته باشید برید سمت ناصر خسرو می تونید 4 تومن بخرید. ولی حتما دستکش تهیه کنید چون شدیدن دست رو اذیت می کند و باعث خشک شدن پوست تا چند روز می شه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی کربلایی
        ولی حتما دستکش تهیه کنید چون شدیدن دست رو اذیت می کند و باعث خشک شدن پوست تا چند روز می شه.
        یعنی نباید بهش دست زد oo:
        برد جوجه کشی:
        مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
        این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
        برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

مکالمه امروز من با شخصی که تو داروخونه بود:
          من:سلام خسته نباشید
          سلام بفرمایید
          من:ببخشید الکی ایزوپروپیل دارید؟
          نه نداریم
          من:ببخشید ندارید یا نمیفروشید؟غیر مجازه؟واسه شست و شو مدارات الکترونیکی میخوام
          بذار از دکتر بپرسم...دکتر الکل ایزوپروپیل غیرمجازه؟بله نمیفروشیم
          برید یه داروخونه دیگه
          من:مملکته داریم :cry2: :cry2: :cry2:
          در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الکترو70
            مکالمه امروز من با شخصی که تو داروخونه بود:
            من:سلام خسته نباشید
            سلام بفرمایید
            من:ببخشید الکی ایزوپروپیل دارید؟
            نه نداریم
            من:ببخشید ندارید یا نمیفروشید؟غیر مجازه؟واسه شست و شو مدارات الکترونیکی میخوام
            بذار از دکتر بپرسم...دکتر الکل ایزوپروپیل غیرمجازه؟بله نمیفروشیم
            برید یه داروخونه دیگه
            من:مملکته داریم :cry2: :cry2: :cry2:
            oo:
            آخه هم خطرناکه(آتش زا) و هم قیمتی نداره، وگرنه واستون میفرستادم...
            شما اگه جای دیگه رفتی برو با خود دکتر داروخانه صحبت کن، ی برد پیچیده هم وردار ببر بگو واسه اینا.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : از بین بردن روغن بین پایه ها در pcb

نوشته اصلی توسط MReza.p
              oo:
              آخه هم خطرناکه(آتش زا) و هم قیمتی نداره، وگرنه واستون میفرستادم...
              شما اگه جای دیگه رفتی برو با خود دکتر داروخانه صحبت کن، ی برد پیچیده هم وردار ببر بگو واسه اینا.
              نه داداش بحث قیمتش نیست من هروقت میرم بازار سمت جمهوری اینا زیاد خرید میکنم پولش مهم نیست راهش مهمه اذیت میشم همش 20کیلومتر بکوبم تا جمهوری :biggrin:

دکتر داروخونه داشت ناهار میخورد دم دست نبود باهاش بحرفم بدبختی بیای توجیحم کنی بگی واسه چی میخوام باز بدتر شک میکنن میخوای بری باهاش مشروبی چیزی بسازی :cry2:

تازه یه داروخونه دیگه هم رفتم اونم نداد :angry:

دیدگاه

باسلام
                البته دوستان من شنیدم که اسپری الکل هم تولید شده و تو داروخونه میفروشن و مجاز هم هست،البته من خودم از نزدیک ندیدم فقط شنیدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر کریمی
                  باسلام
                  البته دوستان من شنیدم که اسپری الکل هم تولید شده و تو داروخونه میفروشن و مجاز هم هست،البته من خودم از نزدیک ندیدم فقط شنیدم
                  بله موجوده
                  البته الکل سفید هست
                  جواب میده این الکل سفید ؟

دیدگاه

باسلام
                    درود
                    والله میری داروخونه میگی الکل فکرشون هزار جا میره آدم نمیتونه توجیح کنه انقد جامعه خراب شده :angry: از این اسپری ناهید قرمزشو دارم ولی زیاد جالب نیست به قول یکی از دوستان به درد تمیزکردن کلید و این حرفا میخوره نه pcb

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
                      بله موجوده
                      البته الکل سفید هست
                      جواب میده این الکل سفید ؟
                      اگه درصد اتانولش زیاد باشه جواب میده اما معمولا اونا بیشتر از اتانول آب توشون هست اما الکل صنعتی اینجور نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الکترو70
                        درود
                        والله میری داروخونه میگی الکل فکرشون هزار جا میره آدم نمیتونه توجیح کنه انقد جامعه خراب شده :angry: از این اسپری ناهید قرمزشو دارم ولی زیاد جالب نیست به قول یکی از دوستان به درد تمیزکردن کلید و این حرفا میخوره نه pcb
                        من دختر عموم تو داروخونه کار میکنه میخوای واست بگیرم بفرستم
                        درضمن دوست من اون اسپری خشک ها خارجیش هم هست خیلی عالی هستن اما قیمتشون دوبرابر اسپری ناهید هست :agree:
                        یکی از دوستام واسه شستشوpcb استفاده میکنه به منم توصیه کرد بخرم اما من همچنان با تینر10000 کار میکنم

دیدگاه

من دختر عموم تو داروخونه کار میکنه میخوای واست بگیرم بفرستم
                          درضمن داداش اون اسپری خشک ها خارجیش هم هست خیلی عالی هستن اما قیمتشون دوبرابر اسپری ناهید هست :agree:
                          یکی از دوستام واسه شستشوpcb استفاده میکنه به منم توصیه کرد بخرم اما من همچنان با تینر10000 کار میکنم
                          داداش تینر استفاده میکنی به قطعات آسیب نرسوند؟؟تینر دارم میترسم بزنم کریستالو نابود کنه کریستال ساعته
                          همین دیگه پارتی همه جا خوبه :cry2:

دیدگاه

ملت رسمن بی سواد تشریف دارن (داروخانه رو عرض میکنم)

الف) الکل تقلیبی ویژه، SDA
                            همان الکل/اتانول خالص است که برای جلوگیری از نوشیدن، آن را تقلیب کرده اند. از جمله موادی که برای تقلیب الکل کاربرد دارند شامل متانول (methanol)، اتیل استات (ethyl acetate)، ایزوپروپیل الکل (IPA) و دیگر مواد می باشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط الکترو70
                              داداش تینر استفاده میکنی به قطعات آسیب نرسوند؟؟تینر دارم میترسم بزنم کریستالو نابود کنه کریستال ساعته
                              همین دیگه پارتی همه جا خوبه :cry2:
                              والا من تاحالا بردی که کریستال ساعت داشته باشه باهاش نشستم اما فکر کنم کریستال ساعت چون جنس بدنه اش تمام فلز نیست بخاطر همین میگن خراب میکنه اخه تینر اثر حلالیتش خیلی زیاده و بعضی مواد پلاستیکی رو میسوزونه مثل تلق پلاستیکی
                              اما اینم بگم که قدرت پاک کنندگی چربیش خیلی عالیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                                ملت رسمن بی سواد تشریف دارن (داروخانه رو عرض میکنم)
                                نمیدونم پیش خودشون چی فکر میکنن یا دلیلشون چیه که میگن نداریم شورشو در اوردن دیگه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X