اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتو روت یا دستی؟؟ روش اصولی کدامست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتو روت یا دستی؟؟ روش اصولی کدامست؟

نوشته اصلی توسط MReza.p
    آلتیوم
    Altium
    ک همان پروتل است،
    تمام.

تو انجمن در مورد تبدیل فرمت ها و مسایل دیگر زیاد بحث شده،
    لطفآ با گوگل دوست باشید. :smile:
    تشکر.
    سپاس
    خب الان این آلتیوم رو باید حتما نصب کنم؟اخه حجمش بالای 3گیگ :angry:
    در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

سلام.
      اینم تفاوت اتوروت و روت دستی:
      اتوروت:

http://www.axgig.com/images/91878315385490971285.png
      روت دستی:

http://www.axgig.com/images/76141443491448503498.png

مدار دوم حتی اگه غلط و یا غیر اصولی هم روت شده باشه باز منظم تره. ولی مداری که با اتوروت روت شده (البته اینا برای یه کسی مثل منه که تنظیمات دقیق اتوروت رو بلد نیست) خیلی نامنظمه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (مهدی رنجبر)m4hd1r
        سلام
        برای بهتر شدن pcbتون باید اپلیکیشن نوت هایی که برای کم نویز شدن pcb و pcb های فرکانس بالا و یا دقیق هست رو ببینید داستان هایی برای جدا کردن زمین های آنالوگ و دیجیتال یا نحوه ی درست بایپس کردن وجود داره مثلا شما ممکنه خازن بایپس بزازید ولی هیچ کاری انجام نده ! یا مثلا ترک های نویزی مثل ورودی usb از کامپیوتر رو چجوری وارد مدار کنیم تا اذیت نکنه و ازین جور مباحث ، مثلا حتی میتونید مثال های آلتیوم رو ببینید و ازش استفاده کنید کارای جالبی توشون انجام شده
        در این حد بگم که طبق همین اپلیکیشن نوت ها خازنی که برای بایپس کردن استفاده میشه باید در مسیر سیگنال باشه مثلا

پس احتمالا این خازن های c2,c3 زیاد بایپس نمیکنن صرفا فیلتر پایین گذر معمولی هستن و فرکانس های بالا رو نمیگیرن (یکیشون 100 نانو فاراده احتمالا زیاد بود و نبودش مهم نخواهد بود) مثلا اگه سمت اون نوشته ST میزاشتی بهتر بود شاید مجبور هم نمیشدید از زیر c3 یدونه ترک رد کنید

نظر شخصی من اینه که با دستی روت کردن میشه راحت تر این موارد رو رعایت کرد
        سلام .این اپلیکیشن نوت ها رو کدوم سایت هستن؟اگه لطف کنید آدرسی بگذارید ممنون میشم
        ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
        شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

دستی بهتر میشه
          درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر، و باتبسمی بر لبان این حماقت را حکمت خداوند می نامند. ---((گاندی))---

دیدگاه

نوشته اصلی توسط phoenix2000
            سلام .این اپلیکیشن نوت ها رو کدوم سایت هستن؟اگه لطف کنید آدرسی بگذارید ممنون میشم
            سلام
            این رو از اپلیکیشن نوت خاصی برنداشتم ، تو گوگل فکر کنم سرچ کردم bypass capacitor layout یا همچین چیزی تو قسمت عکس ها
            ولی خب شرکت تگزاس اپلیکیشن نوت خوبی داره بقیه هم دارن ولی این رو بیشتر دوست دارم راجع به خیلی چیزا گفته
            http://www.ti.com/lit/an/scaa082/scaa082.pdf
            راجع به همین high speed pcb layout یا precision pcb layout سرچ کنید معمولا چیزای خوبی پیدا میشه

head<=
            ...تشکر خدا...
            [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

سلام.
              الان این لینک شما رو که باز میکنم،باز نمیشه و این ارور میاد=

Access Denied

You don't have permission to access "http://www.ti.com/lit/an/scaa082/scaa082.pdf" on this server. Reference #18.9b453917.1416092766.10301439

بعضی سایتها واسه من قابل دسترسی نیست.این مشکل مرورگره یا سایته یا چیزه دیگه ؟؟؟
              ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

اول از همه جا داره از آقای رنجبر عزیز تشکر کنم.خیلی خیلی ممنون.
                دوم هم باید بگم که بایستی از فندق شکن واسه دیدن سایت استفاده بشه.
                ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
                شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

سلام phoenix2000 ممنون میشم اگر بیشتر درباره اپلیکیشن نوت ها توضیح بدید یا یک مرجع فارسی رو معرفی کنید.
                  درد من تنهایی نیست ، بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی عرضگی را صبر، و باتبسمی بر لبان این حماقت را حکمت خداوند می نامند. ---((گاندی))---

دیدگاه

خواهش میکنم .ولی بنده کاری نکردم
                    اپلیکیشن نوت ها کلا یکسری متون هستند که شرکت های مختلف سازنده اون ها رو انتشار میدن تا استفاده از وسایل و ادواتشون بهتر و اصولی تر باشه .(با دیتا شیت فرق میکنه)مثلا اپلیکیشن نوتی که اتمل در خصوص PID بیرون داده تا کسی خواست با میکرو این روش رو پیاده سازی کنه مرجعی باشه واسش یا خیلی چیزای دیگه.
                    حالا طبق چیزی که دوست عزیزمون آقای رنجبر در بالا فرمودن ظاهرا یکسری از این اپلیکیشن نوت ها هست در خصوص طراحی pcb اصولی تر .(که البته بنده نمیدونستم این موضوع رو) و یک ادرس هم خودشون دادن که مربوط به شرکت تگزاس اینسترومنت هستش .و دیشب که نگاش میکردم بنظر فوق العاده میاد.کلا در خصوص اینجور مطالب مرجع انگلیسیش به سختی شاید گیر بیاد چه برسه به فارسی. اما بد نیس که مطلب زیر رو که اتفاقی خیلی وقت پیش پیدا کردم رو دانلود کنید.
                    منبع وبلاگ آقای ایرج سلطانین
                    http://www.4shared.com/office/am5DSa69ba/high_frequency.html
                    http://isg444.blogfa.com/tag/%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DA%86%D8%A7%D9%BE%DB%8C-%D9%81%D8%B1%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7
                    راستی یک کتاب هم در این زمینه به فارسی هست .به اسم اصول طراحی بردهای فرکانس بالا که البته من نه خوندمش ونه دیدمش.
                    شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

یک فیلم تونستم از یوتیوب دانلود کنم لینکش رو یادم رفت ذخیره کنم طراحی pcb یک ram DDR3 بود طرف داشت دستی کار میکرد :surprised: oo: :eek:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X