اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اسپری محافظ اتصالی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اسپری محافظ اتصالی

نوشته اصلی توسط mrs049
    با سلام و خسته نباشید به اساتید محترم
    من الان یک ماه که دنبال اینم که چجوری می تونم فیبرم رنگش سبزیاآبی یاقرمز بشه از هرکی که میپرسم مگم دادم یک جا برام درست کردم و کسی خودش درست نمی کنه. لطفاکمک و راهنمایی فرماییدکه چگونه فیبرم رنگی شود؟
    و یک سوال دیگه و اون این که چگونه علایم و شمای فنی ومتنی از المان ها را روی فیبر چاپ کنم؟
    سلام
    فکر میکنم منظور شما اینه که چطور تو خونه این کار رو انجام بدید
    راه اصولی هر دوتاش استفاده از چاپ سیلک و ساختن شابلون هست که میتونید تو اینترنت در موردش سرچ کنید
    ولی برای مقیاس خانگی گرون تموم میشه

من راهی که خودم انجام میدم رو خدمتتون عرض میکنم
    برای عایق کاری؛ یا چیزی شبیه سولدر ماسک میتوند کمی رنگ مورد نظرتون رو با روغن جلا(یا چیزی شبیه اون) و تینر مخلوط کنید و یه لایه روی برد بزنید؛ برد باید کاملا تراز باشه تا قبل از خشک شدن رنگ یه گوشه برد جمع نشه
    البته باید حوصله داشته باشید و قبلش روی تمام پد ها رو با شبرنگ بپوشونید!

برای چاپ علائم هم میتونید از همون روش پرینت و اتو استفاده کنید؛ علائم رو پرینت بگیرید بعد از سوراخ کاری روی برد منطبق کنید و اتو کنید
    اون رو هم میتونید هر رنگی که دوست دارید پرینت بگیرید؛ فقط باید پرینتر لیزری باشه
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

برای یادگیری التیوم (پروتل) فقط لینک زیر

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=104523.25

[img width=176 height=100]http://s6.picofile.com/file/8219555100/y1n8mde2ggfr.gif[/img]

http://s6.picofile.com/file/8249184400/yas_and_aligator.mp3.html
      -----------------------------------------------------------------------

دیدگاه

سلام با تشکر از جوابتان ولی من پروتل کار نمی کنم و با پروتئوس کار می کنم و این که منظور خود فیبر برد که سبز یا آبی یا قرمز می کنندد.

دیدگاه

این چندتا نمونه از سفارشهایی که من به همین صورت که توضیح دادم زدم:

این قبل از سوراخکاری روی پدها پوشونده شده؛ و فقط اسپری رنگ سبز زدم:

این یکی رو بعد از لحیم کاری مخلوط روغن جلا تینر و مقدار خیلی کم رنگ زدم:

اینم روی برد هست که با پرینتر لیزری پرینت گرفتم و اتو کردم:
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام دوستان، خسته نباشید. من دنبال اسپری ای میگردم که از خش افتادن روی pcb با چاپ سبز جلوگیری کنه. فکر می کنم چاپ سبزی که واسم زدن بی کیفیته. سریع خش بر میداره و رنگش میره. اسپری پلاستیک زدم، تغییری نکرد. تازه حساس تر هم شد. پیشنهاتون چیه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X