اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا میشه سوراخ جا پیچ ها در یک برد دو رو متالیزه نشوند ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

آیا میشه سوراخ جا پیچ ها در یک برد دو رو متالیزه نشوند ؟

سلام
    کسی میدونه چه تنظیماتی در آلتیوم انجام بدم تا فقط جا پیچ ها در یک برد دو رو متالیزه نشوند ولی بقیه برد متالیزه بشه ؟ من قبلا فکر میکردم جایی که برد رو چاپ میکنه میتونه جاپیچ رو متالیزه کنه ولی اونجا بهم گفتند که فایلت هر طور باشه pcb هم همین طور در می آد. من توی pcb برای جا پیچ ها pad گذاشتم و xsize و ysize رو صفر کردم ولی بازم جاپیچ ها متالیزه شد ! :surprised:

پاسخ : آیا میشه سوراخ جا پیچ ها در یک برد دو رو متالیزه نشوند ؟

وقت بخیر

میتونید جا پیچی که میخواد مثلا سوراخ 4 میلیمتر باشه رو 3.5 بزنید بعد از تحویل گرفتن مته 4 بزنید !! متالیزش حذف میشه !!

دیدگاه

برای نمونه میشه اما آیا منطقیه مثلا برای 1000 تا برد بشینم یکی یکی مته کاری کنم ؟ :sad:

دیدگاه

سلام

امکان آبکاری نشدن سوراخ تو مرحله متالیزه شدن وجود نداره و الزاما اگر سوراخ وجود داشته باشه حتما دیواره سوراخ آبکاری میشه

مشکل شما فقط با هماهنگی و پرداخت یه هزینه اضافه قابل حله . یعنی کافیه برد شما 2 بار مرحله سوراخ کاری رو طی کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi421
          سلام

امکان آبکاری نشدن سوراخ تو مرحله متالیزه شدن وجود نداره و الزاما اگر سوراخ وجود داشته باشه حتما دیواره سوراخ آبکاری میشه

مشکل شما فقط با هماهنگی و پرداخت یه هزینه اضافه قابل حله . یعنی کافیه برد شما 2 بار مرحله سوراخ کاری رو طی کنه
          مطمئنی ؟ :cry2:

دیدگاه

مرد که گریه نمیکنه :mrgreen:

یه کار راحتر دیگه هم هست که از این واشر پلاستیکی ها بگیری

دیدگاه

در زمان متالیزه کردن برد داخل محلول میره و تمام سوراخ ها متالیزه میشن
              یا باید سوراخ کاری 2 بار انجام بدید یا باید از واشر ها استفاده بکنید
              من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

به جای pad از via استفاده کن و تو هر لایه لایه شروع و پایان رو یکی کن.مثلا می خوای جای پیچ بذاری از دو تا via استفاده کن اولی تو لایه تاپ و دومی تو باتوم.اونی ک تو تاپ هست رو لایه شروع و پایان رو تا بذار و برای باتوم هم همینطور.یا از سالید ریجن استفاده کن یا از کمان
                حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

با سلام

آقای صابری این گزینه ای که شما فرمودید برای تنظیم via به صورت Buried یا Blind در بردهای بیش از دو لایه است و در فرآیندهای مختلف و مراحل ساخت بردهای دولایه با شیوه های استفاده شده در داخل کشور (خارجیها رو نمی دونم) این کار امکانپذیر نیست.

در تمامی مراحل ساخت برد متالیزه، چه در مرحله مس گیری سوراخها و چه در مرحله پوشش سطحی (قلع و سرب)، برد به صورت غوطه ور در محلولهای آماده سازی، پاک کننده، قلیایی ، micro etch و ... قرار میگیرد و هیچگونه کنترلی بر روی سوراخ ها انجام نمیشود و تنها این مراحل از لحاظ دمایی و زمانی کنترل میشوند.

نوشته اصلی توسط mahdi-firoozi
                  ولی اونجا بهم گفتند که فایلت هر طور باشه pcb هم همین طور در می آد.
                  این جمله، یک جمله کلی است که بیشتر به دلیل از سر باز کردن سوالات مشتری و در مواردی به علت عدم اطلاعات کافی سفارش گیرنده از چگونگی طراحی و مراحل ساخت برد گفته میشود.

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر فلاح
                    با سلام

آقای صابری این گزینه ای که شما فرمودید برای تنظیم via به صورت Buried یا Blind در بردهای بیش از دو لایه است و در فرآیندهای مختلف و مراحل ساخت بردهای دولایه با شیوه های استفاده شده در داخل کشور (خارجیها رو نمی دونم) این کار امکانپذیر نیست.

در تمامی مراحل ساخت برد متالیزه، چه در مرحله مس گیری سوراخها و چه در مرحله پوشش سطحی (قلع و سرب)، برد به صورت غوطه ور در محلولهای آماده سازی، پاک کننده، قلیایی ، micro etch و ... قرار میگیرد و هیچگونه کنترلی بر روی سوراخ ها انجام نمیشود و تنها این مراحل از لحاظ دمایی و زمانی کنترل میشوند.
                    این جمله، یک جمله کلی است که بیشتر به دلیل از سر باز کردن سوالات مشتری و در مواردی به علت عدم اطلاعات کافی سفارش گیرنده از چگونگی طراحی و مراحل ساخت برد گفته میشود.

موفق باشید.
                    حرف شما درست هستش و اینا رو می دونم.اما اون پست من استناد بر این بود که آقای سازنده مدار چاپی گفتند ک نقشتون هر طور باشه همونطور در میاریم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط روزبه صابری (iranprotel.com)
                      به جای pad از via استفاده کن و تو هر لایه لایه شروع و پایان رو یکی کن.مثلا می خوای جای پیچ بذاری از دو تا via استفاده کن اولی تو لایه تاپ و دومی تو باتوم.اونی ک تو تاپ هست رو لایه شروع و پایان رو تا بذار و برای باتوم هم همینطور.یا از سالید ریجن استفاده کن یا از کمان
                      سلام بیشتر توضیح بدین متوجه نشدم اگه یه فایل pcb بذارین که خیلی بهتره

دیدگاه

تصویر زیر از مدل سه بعدی شده via تو محیط آلتیوم هستش.امیدوارم کامل باشه

http://www.xum.ir/image/bDx1

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X