اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خطوط مسی برد PCB من اکسید شده، میشه کاریش کرد؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خطوط مسی برد PCB من اکسید شده، میشه کاریش کرد؟

سلام. من یه پی سی بی خریدم خیلی وقت پیش به صورت آماده اما مونتاژ نشده. حالا میخوام مونتاژش کنم اما خطوط مسی خیلی تیره شده و یکمشا لحیم کردم اصلا لحیم نمیگیره. سوهانم نمیشه بزنم چون چاپ سبز داره
    با چی میشه درستش کرد؟
    ممنون

پاسخ : خطوط مسی برد PCB من اکسید شده، میشه کاریش کرد؟

چاره کارت روغن لحیم از نوع مرغوبش هست

دیدگاه

اگه خیلی تیره شده با کمی خمیر براق کننده و پنبه بکشین روش راحت تمیز میشه(کاملا براق براق میشه). وقتی بورد زیاد تیره میشه روغن لحیم هم یه خورده سخت پاک میکنه. من همیشه اینکارو میکنم. قیمتی هم نداره. اگه خیلی تیره نیست بردتون همون که آقا اشکان گفتند.
      بعد از اینکه با خمیر تمیزش کردین یه بار دیگه هم با پنبه تمیز کنید تا رساناییش اذیت نکنه. اگه مدار خیلی حساسیه بشوریدش بعد لحیم کنید(بدون روغن).
      باهاش میشه جواهرات و سکه ها رو هم برق انداخت. کلا به درد همه چیز میخوره( همیشه برا سفره هفت سین سکه هارو برق میندازم اهل خونه کیف میکننن :mrgreen
      http://www.roknrang.com/index.php/glue/jalasanj
      [hr]
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
        چاره کارت روغن لحیم از نوع مرغوبش هست
        کار از روغن لحیم گذشته، دیگه اکسید شده و زنگ زده :sad:

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
        اگه خیلی تیره شده با کمی خمیر براق کننده و پنبه بکشین روش راحت تمیز میشه(کاملا براق براق میشه). وقتی بورد زیاد تیره میشه روغن لحیم هم یه خورده سخت پاک میکنه. من همیشه اینکارو میکنم. قیمتی هم نداره. اگه خیلی تیره نیست بردتون همون که آقا اشکان گفتند.
        بعد از اینکه با خمیر تمیزش کردین یه بار دیگه هم با پنبه تمیز کنید تا رساناییش اذیت نکنه. اگه مدار خیلی حساسیه بشوریدش بعد لحیم کنید(بدون روغن).
        باهاش میشه جواهرات و سکه ها رو هم برق انداخت. کلا به درد همه چیز میخوره( همیشه برا سفره هفت سین سکه هارو برق میندازم اهل خونه کیف میکننن :mrgreen
        http://www.roknrang.com/index.php/glue/jalasanj
        [hr]
        خب اگه خمیر بره تو سوراخ پدها چیکار کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شازده
          خب اگه خمیر بره تو سوراخ پدها چیکار کنم؟
          آها اگه مقدار خیلی کمی رو رو پنبه بریزید و بکشید تو سوراخ ها نمیره. اگه هم بره کمی که خیلی مهم نیست.
          یه روش دیگه هم برای تمیز کردن مس وجود داره که خیلی عالی و سریع هم هست. اون هم اسید سولفوریکه. از همون اسید باتری که باتری ساز ها به نام " اسید شارژ" میفوروشن استفاده کنید. اسید باتری اکسید مس رو به راحتی میبره و فقط افیه بورد رو تو یه ظرف اسید بخوابونید کمی که بزارید قشنگ مسش سرخ میشه. جالبه که خود مس رو خراب نمینه. فقط اکسیدش رو میبره رادیاتور ماشین رو که میخوان تعمیر کنن قسمت های برنجی یا مسی رو اول با اسید تمیزش میکنن بعد لحیم یا جوش انجام میدن
          یه وقت رو فرش با اسید باتری کار نکنین چون اگه اسید ریخت رو فرشتون تا بخواید بجنبید و با آب و .. بشوریدش بافت فرشتون از بین رفته.(این بلا سر خودم اومده)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
            آها اگه مقدار خیلی کمی رو رو پنبه بریزید و بکشید تو سوراخ ها نمیره. اگه هم بره کمی که خیلی مهم نیست.
            یه روش دیگه هم برای تمیز کردن مس وجود داره که خیلی عالی و سریع هم هست. اون هم اسید سولفوریکه. از همون اسید باتری که باتری ساز ها به نام " اسید شارژ" میفوروشن استفاده کنید. اسید باتری اکسید مس رو به راحتی میبره و فقط افیه بورد رو تو یه ظرف اسید بخوابونید کمی که بزارید قشنگ مسش سرخ میشه. جالبه که خود مس رو خراب نمینه. فقط اکسیدش رو میبره رادیاتور ماشین رو که میخوان تعمیر کنن قسمت های برنجی یا مسی رو اول با اسید تمیزش میکنن بعد لحیم یا جوش انجام میدن
            یه وقت رو فرش با اسید باتری کار نکنین چون اگه اسید ریخت رو فرشتون تا بخواید بجنبید و با آب و .. بشوریدش بافت فرشتون از بین رفته.(این بلا سر خودم اومده)
            پس بسته به مقدار اکسید شدن از یکی از سه روش پیشنهادی استفاده کنم
            1: شدت کم: روغن لحیم مرغوب
            2: متوسط: خمیر براق کننده فلزات به مقدار خیلی کم
            3: شدید اکسید شده: اسید سولفوریک

درست گفتم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شازده
              پس بسته به مقدار اکسید شدن از یکی از سه روش پیشنهادی استفاده کنم
              1: شدت کم: روغن لحیم مرغوب
              2: متوسط: خمیر براق کننده فلزات به مقدار خیلی کم
              3: شدید اکسید شده: اسید سولفوریک
              درست گفتم؟
              آره همون 2 رو هم با اسید به نطرم بهتر و سریع تره :biggrin:

دیدگاه

اگه فیبرتون چاپ سبز نداره یا نمی تونید بزنید یه اسپری های هست که بعد از ساخت فیبر روش میزنید و از اکسید شدن جلو گیری میکنه اما مال شما چون اکسید شده همون روشی که دوستان گفتن مناسبه

دیدگاه

یه دست سمباده نرم بزن
                  بلافاصله یه ابکاری دستی با سیم لحیم.

بعد از 120 سال خودتون می میرید، تا 30 سال بعد هم استخون هاتون و ... از بین می ره، اما بردتون می مونه، بصورت اکسید نشده!!!
                  برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                  http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X