اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چاپ با لمینیت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چاپ با لمینیت

سلام
    دوستان کسی میدونه برای چاپ PCB تو خونه و به روش لامینت چطور میشه طرح برد رو روی فیلم مخصوص منتقل کرد؟
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

پاسخ : چاپ با لمینیت

2 تا راه دارید
    1- برید لوازم تحریری کاغذ شفاف بگیرید (به اسم طلق ترنس میشناسن قیمت زیادی هم نداره) بعد بدید پرینت لیزری بگیرید
    توضیح اینکه این برگه مثل طلق شیرازه کاملا شفاف هست ولی به راحتی با پرینتر لیزری (باید پرینتر تواناییشو داشته باشه) میشه پرینت گرفت روش

2-برید دفتر فنی هایی که خودشون طلق ترنس داشته باشن بعد بدید پرینت بگیرید (آخرین قیمتی که دادم برام پرینت بگیرین هزینه پرینت + طلق مجموعا 1000 تومان)

باقی کار رو هم که خودتون اوستایید دیگه

اضافه شده در تاریخ :
    اگه بیرون پی سی بی داده باشید بزنند براتون فیلم رو روی همین طلق های ترنس میزنن
    من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
      2 تا راه دارید
      1- برید لوازم تحریری کاغذ شفاف بگیرید (به اسم طلق ترنس میشناسن قیمت زیادی هم نداره) بعد بدید پرینت لیزری بگیرید
      توضیح اینکه این برگه مثل طلق شیرازه کاملا شفاف هست ولی به راحتی با پرینتر لیزری (باید پرینتر تواناییشو داشته باشه) میشه پرینت گرفت روش

2-برید دفتر فنی هایی که خودشون طلق ترنس داشته باشن بعد بدید پرینت بگیرید (آخرین قیمتی که دادم برام پرینت بگیرین هزینه پرینت + طلق مجموعا 1000 تومان)

باقی کار رو هم که خودتون اوستایید دیگه

اضافه شده در تاریخ :
      اگه بیرون پی سی بی داده باشید بزنند براتون فیلم رو روی همین طلق های ترنس میزنن

این کاغذهایی که میفرمایید همینه؟
      http://roboeq.ir/products/detail/%D9...BE%20PCB%20A4/

پس با هر پرینتری نمیشه این کارو کرد؟ منظورم پرینتر های خونگی هست

این دفاتر فنی که میفرمایید دقیقا کارشون چیه؟ یعنی دنبال چی باید باشم؟

بله دیدم طلقی که میفرستن؛ میخواستم بدونم تو خونه میشه همونجوری چاپ کرد

به نظر شما برای کار با لمینیت جز کاغذ معمولی از چی میشه استفاده کرد؟
      با کاغذ معمولی جواب خوبی نگرفتم :sad:
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf

این کاغذهایی که میفرمایید همینه؟
        http://roboeq.ir/products/detail/%D9...BE%20PCB%20A4/

پس با هر پرینتری نمیشه این کارو کرد؟ منظورم پرینتر های خونگی هست

این دفاتر فنی که میفرمایید دقیقا کارشون چیه؟ یعنی دنبال چی باید باشم؟

بله دیدم طلقی که میفرستن؛ میخواستم بدونم تو خونه میشه همونجوری چاپ کرد

به نظر شما برای کار با لمینیت جز کاغذ معمولی از چی میشه استفاده کرد؟
        با کاغذ معمولی جواب خوبی نگرفتم :sad:
        اختیار دارید تا حالا کلی از صحبت های شما در جاهای مختلف استفاده کردم

ظاهر شون دقیقا همونه ولی توضیحاتی نداشت قیمتش هم !!! oo: oo:

خیر با هر پرینتری نمیشه چون چند جا پرسیدم گفتن پرینترشون نمیتونه بزنه و اون نوع کاغذ رو باید بتونه پرینتر باهاش کار کنه .(البته پرینتر خیلی خاصصی نیست خیلی ها شاید چون اطلاع ندارن میگن نمیشه زد چون نه قیمت دستگاه نه قیمت چاپش و نه امکانات دستگاه با مدل های دیگه هیچ تفاوت خاصصی نداره )

مراکزی که کار اعلامیه گهی چاپ پلات کارهای نقشه کشی (بعضی از مهر سازی ها - مشابه همین روش برای ساخت مهر به کار میره و از این روش اونجا هم به شکل دیگه استفاده میشه) و جاهایی که اینجورین رو اصطلاحا میگن دفتر فنی . من بردم دفتر فنی کاغذش رو هم خودش داشت گفت این پرینترمون نمیزنه رفت با یه پرینتر دیگشون زد خیلی هم خوب در اومد 1000 تومن شد هزینش کلن.

من الان عکس فیلم خودم رو میزارم عکس از فیلم مغازه های جمهوری هم میزارم شما خودت حدس بزن کدوم برای جمهوری بوده کدوم برای من

کار با لمینت رو با کاغذ معمولی به هیچ وجه نمیشه نتیجه گرفت حداقل باید کاغذ کالک باشه تا نور راحت عبور کنه

بهترین روش و در طولانی مدت اقتصادی ترین روش اینه که یه بسته کاغذ ترنس بگیرید (چون ممکنه تموم کنن مغازه ها فروشش کمه چون) بعد بدید براتون پرینت لیزری بگیرن
        دقت کنید که کاغذ ترنس رو با پرینتر لیزری میزنن ولی باید دستگاهش کاغذ رو قبول کنه
        من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

این هم عکس هایی که قرار بود بزارم
          همین طور که میبینید تفاوت ظاهری در پرینت کارگاه های پی سی بی و پرینت روی این ها نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط icarus
            اختیار دارید تا حالا کلی از صحبت های شما در جاهای مختلف استفاده کردم

ظاهر شون دقیقا همونه ولی توضیحاتی نداشت قیمتش هم !!! oo: oo:

خیر با هر پرینتری نمیشه چون چند جا پرسیدم گفتن پرینترشون نمیتونه بزنه و اون نوع کاغذ رو باید بتونه پرینتر باهاش کار کنه .(البته پرینتر خیلی خاصصی نیست خیلی ها شاید چون اطلاع ندارن میگن نمیشه زد چون نه قیمت دستگاه نه قیمت چاپش و نه امکانات دستگاه با مدل های دیگه هیچ تفاوت خاصصی نداره )

مراکزی که کار اعلامیه گهی چاپ پلات کارهای نقشه کشی (بعضی از مهر سازی ها - مشابه همین روش برای ساخت مهر به کار میره و از این روش اونجا هم به شکل دیگه استفاده میشه) و جاهایی که اینجورین رو اصطلاحا میگن دفتر فنی . من بردم دفتر فنی کاغذش رو هم خودش داشت گفت این پرینترمون نمیزنه رفت با یه پرینتر دیگشون زد خیلی هم خوب در اومد 1000 تومن شد هزینش کلن.

من الان عکس فیلم خودم رو میزارم عکس از فیلم مغازه های جمهوری هم میزارم شما خودت حدس بزن کدوم برای جمهوری بوده کدوم برای من

کار با لمینت رو با کاغذ معمولی به هیچ وجه نمیشه نتیجه گرفت حداقل باید کاغذ کالک باشه تا نور راحت عبور کنه

بهترین روش و در طولانی مدت اقتصادی ترین روش اینه که یه بسته کاغذ ترنس بگیرید (چون ممکنه تموم کنن مغازه ها فروشش کمه چون) بعد بدید براتون پرینت لیزری بگیرن
            دقت کنید که کاغذ ترنس رو با پرینتر لیزری میزنن ولی باید دستگاهش کاغذ رو قبول کنه
            همون که توضیحات نداره هیچ کس هم نمیدونه چیه اینا!
            شاید یک بسته باشه به این قیمت

آها گرفتم کجا باید ببرم :agree:

کاغذ کالک رو متاسفانه پرینتر من نمیتونه بکشه :sad:

تشخیصش سخته
            کیفیت چاپش هیچ فرقی نداره
            فکر کنم پایینی مربوط به مرکز چاپ PCB باشه

دیدگاه

هر دوتاشون طلق ترنس پرنت نسوز هستن
              از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
              --------------------------------------------------------
              تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
              اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
                هر دوتاشون طلق ترنس پرنت نسوز هستن
                :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
                کشف قرن!!!!

دیدگاه

خوشت اومد کشفم رو
                  از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
                  تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
                  اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

نوشته اصلی توسط moghani1376
                    خوشت اومد کشفم رو
                    آره دیشب تا صبح خوابم نبرد =))

دمت گرم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X