اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای رسم pcb ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای رسم pcb ساده

سلام دوستان...
    یه زحمت بزاتون دارم.اگر ممکنه یه pcb برای 5 تا کلید بصورت منویی میخواستم....کلید ها تک سوئیچ و 12*12*5 هستند....لینک کلید ها رو ببینید:
    http://eshop.eca.ir/%D8%AA%DA%A9-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%DA%86/588-%D8%AA%DA%A9-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%DA%86-%D8%B3%D8%B1-%D8%AA%D8%AE%D8%AA-12x12x5.html

کلید ها باید بهم بچسبند و فاصله بینشون نباشه...طرز کار کلید هم اینطوریه که پین ها بصورت ضربدری عمل میکنند.یعنی دوتا از پین ها مثلا پین سمت راست اولی و پین سمت چپ دومی استفاده میشن و اون دوتای دیگه کارایی ندارن...کلید ها باید یکی وست باشه و up , down , left,right اطراف اون هستند...
    سپس یه پین هدر به ترتیب به کلید های gnd,ok,left,up,right,down از چپ به راست وصل بشه(GND در کلید ها مشترک است)
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.الان به هیچ نرم افزار رسم پی سی بی دسترسی ندارم...اونایی هم که هست کار باهاشو هنوز بلد نیستم...و از طرفی عجله هم دارم ...
    پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم...

پاسخ : راهنمایی برای رسم pcb ساده

سلام
    اگر بخوای من می تونم برات بکشم فقط باید شماتیک و توضیحات رو بدی
    اگر خواستی پیام خصوصی بفرست
    از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
    --------------------------------------------------------
    تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
    --------------------------------------------------------
    اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

برای رسم تخته مدار چاپی ابزار های اینترنتی هم وجود دارند.

دیدگاه

البته بهتره از همین اول کار یاد بگیری چطور طرح بزنی تا گرفتار نویز نشی
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=112055.0
        از نمایشگاه کار دیدن فرمایید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X