اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چاپ pcb در کمتر از 1 دقیقه ( فوری - فوق العاده )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چاپ pcb در کمتر از 1 دقیقه ( فوری - فوق العاده )

یک سوال؟
    برای چاپ روی فیبر ایا نیاز هست ماده ای روی فیبر زده بشه
    یا عملیاتی غیر از تمیز کردن سطح مس باید انجام داد؟

و این پرینتر هنگام پرینت کاغذ رو نمیچرخونه؟
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

اگر دوستان با عنوان

Direct Laser Printing of Printed Circuit Boards

گوگل جستجو کنند مطالب جالبی پیدا میکنند

از جمله آموزش کامل و همراه با عکس برای پرینتر Lexmark E260 در اینجا قابل مشاهده میباشد

http://www.instructables.com/id/Modification-of-the-Lexmark-E260-for-Direct-Laser-/

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
        یک سوال؟
        برای چاپ روی فیبر ایا نیاز هست ماده ای روی فیبر زده بشه
        یا عملیاتی غیر از تمیز کردن سطح مس باید انجام داد؟

و این پرینتر هنگام پرینت کاغذ رو نمیچرخونه؟
        در واقع پرینترهایی که داری درب پشت هستن با بازکردن اون در پیشه کاری که کاغذ نچرخه .
        بابت زدن ماده روی فیبر هم قبل از پرینت هم باید بگم که خیر نیازی نیست و خمون تمیز کردن فیبر کافیه
        ITC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor
          اگر دوستان با عنوان

Direct Laser Printing of Printed Circuit Boards

گوگل جستجو کنند مطالب جالبی پیدا میکنند

از جمله آموزش کامل و همراه با عکس برای پرینتر Lexmark E260 در اینجا قابل مشاهده میباشد

http://www.instructables.com/id/Modification-of-the-Lexmark-E260-for-Direct-Laser-/
          دوستان اگر طبق آموزش هایی که در این لینک داده شده پیش برین میتونین سخت اقزار رو درست کنین . اگر کسی دنبال کرد و پرینتر رو خرید بایت ادامه کار من راهنماییش میکنم
          ITC

دیدگاه

سلام

یعنی هر پرینتری جوهر افشانی که درب پشتی داشته باشه بدون هیچ دست کاری میشه باهاش PCBزد
            !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
            نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مومنی تزنگی
              سلام
              من حدس میزنم این تایپیک واسه اموزش ایجاد نشده(امیدوارم دوست عزیزمون ناراحت نشن)
              حدس میزنم هدفشون این بوده این فیلم رو بگذارن و بعد اموزشش رو بفروشن.اگر اینجور هست لطفا قیمت رو اعلام بفرمایید که دوستان منتظر اموزش نباشن.

(امیدوارم دوست عزیزمون ناراحت نشن)
              با سلام خدمت شما دوستان

اگر توجه داشته باشید در کل دنیا مخصوصا کشورهایی که منابع طبیعی ندارند از طریق تجارتی به نام فروش علم یا همون تکنولوژی ساخت درآمد دارند و بسیار پیشرفته هستند
              پس چرا ما که دارای منابع طبیعی زیاد از این روش استفاده نکنیم مگر ما چه چیز از اونها کم داریم
              دوست عزیزمون حتی اگر این تایپک رو به خاطر فروش تکنولوژی ساخت اون پرینتر ایجاد کرده به نظرم ارزش این تایپک بیشتر از تایپک های معمولی است :read:
              از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
              --------------------------------------------------------
              تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
              --------------------------------------------------------
              اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

اسید جوهرو نمیخوره؟ نمیخواد جوهر رو عوض کنی؟
                DSPIC33FJ32MC204 : My Love.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOSSL3M
                  اسید جوهرو نمیخوره؟ نمیخواد جوهر رو عوض کنی؟
                  خیر نیازی به تغیبر جوهر نیست .
                  ITC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
                    سلام

یعنی هر پرینتری جوهر افشانی که درب پشتی داشته باشه بدون هیچ دست کاری میشه باهاش PCBزد
                    این پرینتر لیززی هست نه جوهر افشان . البته من یه کلیپ دیدم که با پرینت جوهر افشان هم این کار رو میکردن ولی خب سرعتش خیلی کمتر از لیزری بود
                    ITC

دیدگاه

درود.
                      تغیر حالت دادن شاسی و سخت افزار پرینتر لیزری کار زیاد مشکلی نیست.
                      میدونید که پرینتر لیزری بر اساس باردار کردن کاغذ چاپ میکنه.
                      فقط تنها مشکلی که هست اینه که فلز باردار نمیشه.
                      :question: :question: :question:
                      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

خوب که چه عرض کنم عالی بود خسته نباشید . :biggrin: :biggrin: :biggrin:
                        http://s6.picofile.com/file/8203114218/12333.gif
                        http://hamidelectronic.mihanblog.com

دیدگاه

سلام به لینک زیر مراجعه کنید

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=111872.0

دیدگاه

خب چاپگر الان خیلی گرون شده ضمنا باید حتما پرینتر لیزری باشه وگرنه جوهرا با اسید میره ...
                            این روش با استون و ... میزنن کسی اطلاعی نداره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan.mz نمایش پست ها
                              خب چاپگر الان خیلی گرون شده ضمنا باید حتما پرینتر لیزری باشه وگرنه جوهرا با اسید میره ...
                              این روش با استون و ... میزنن کسی اطلاعی نداره ؟
                              سلام توی همین انجمن 2 3 سال پیش روش استون رو دیده بودم به این شکله که نصف استون و نصف الکل سفید 70 درصد رو قاطی کنید طرحتون رو روی کاغذ گلاسه با پرینتر لیزری چاپ کنید
                              بورد رو کامل با الکل تمیز کنید بعد مقداری از محلول استون الکل رو روی بورد بریزین و کاغذ رو با دقت روی بورد قرار بدین بعدش یه شیشه (ترجیحا سنگین) روش بزارید برا 15 20 ثانیه بعد شیشه رو بردارین و از پشت کاغذ خیسی بورد رو با دستمال کاغذی بگیرید (فقط دستمال کاغذی رو نکشید) بعد کاغذ رو آروم بردارین و تموم البته من خودم 3 سالی هست که ازین روش استفاده نکردم شاید نکته های ریزی ازش رو یادم رفته باشه اما تو انجمن سرچ کنید میاد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinortechla نمایش پست ها
                                سلام توی همین انجمن 2 3 سال پیش روش استون رو دیده بودم به این شکله که نصف استون و نصف الکل سفید 70 درصد رو قاطی کنید طرحتون رو روی کاغذ گلاسه با پرینتر لیزری چاپ کنید
                                بورد رو کامل با الکل تمیز کنید بعد مقداری از محلول استون الکل رو روی بورد بریزین و کاغذ رو با دقت روی بورد قرار بدین بعدش یه شیشه (ترجیحا سنگین) روش بزارید برا 15 20 ثانیه بعد شیشه رو بردارین و از پشت کاغذ خیسی بورد رو با دستمال کاغذی بگیرید (فقط دستمال کاغذی رو نکشید) بعد کاغذ رو آروم بردارین و تموم البته من خودم 3 سالی هست که ازین روش استفاده نکردم شاید نکته های ریزی ازش رو یادم رفته باشه اما تو انجمن سرچ کنید میاد
                                ممنون . خودتون الان از چه روشی استفاده میکنید و بنظرتون بهتره ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X