اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاهش تعداد لایه ها(طبقات) مدار (چیدمان بهینه قطعات)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کاهش تعداد لایه ها(طبقات) مدار (چیدمان بهینه قطعات)

سلام دوستان
    فرض کنید من دارم یه مدار طراحی میکنم.اگه قطعات مدار رو درست و بهینه رو برد قرار ندم ممکنه مشکلاتی ایجاد بشه. مثلا میشه مدار رو یه لایه ساخت و با بد چیدن قطعات باعث شده که مدار من دو لایه بشه. چطور میتونم با این قطعات مختلف بهینه ترین گراف رو داشته باشم تا بدونم تعداد لایه های مدارم حداقله؟ آیا نرم افزاری برای اینکار وجود داره؟ آیا آلتیوم دیزاینر این قابلیت رو داره؟

پاسخ : کاهش تعداد لایه ها(طبقات) مدار (چیدمان بهینه قطعات)

با سلام دوست عزیز
    برای چیدمان بهتر قطعات روش خاصی وجود نداره فقط با توجه به تجربه هستش برای بهینه شدن جای قطعات باید بتوانی قطعات را طوری کنار هم بگذاری که بیشتر پایه های متصل به هم نزدیک باشن تا فضای کمتری برای رسم خطوط لازم باشد.در مورد سوال بعدی کاملا بستگی به مدارتون داره ممکنه بشه در یک لایه رسم کرد ممک هم هست نشود.
    یک تست برای اینکه می توان در یک لایه قرار داد استفاده از auto route است که فقط در یک لایه انجام بگیرد ولی اصلا روش استانداردی نیست چون خطوط را از هر جایی که امکان داشته باشد رسم میکند حتی از بین پایه های یک آی سی به طور مثال که کاملا غیر استاندارد است. ولی اگر بتوانی خودت تغییراتی بعد از auto route انجام بدی و بعضی از خطوط رو اصلاح کنی شاید بشود.

دیدگاه

سلام،
      هر چه بیشتر کار کنید و تجربتون بیشتر بشه بهتر می تونید بچینید، اما یه نکته ساده که وجود داره اینه که قطعات رو به صورت گروه بندی بچینید. :read:
      هر انسانی که احساس بی نیازی کند سرکش و طغیان گر می شود...

دیدگاه

محل قرار گیری قطعات روی برد مدار چاپی مسئله بسیار مهمی است که معمولا نادیده گرفته می شود. این مسئله اثر مستقیمی روی عملکرد مدار از لحاظ سازگاری الکترومغناطیسی دارد. قطعات باید در گروه های منطقی از لحاظ عملکرد دسته بندی شوند. نمایی از این تقسیم بندی را در شکل زیر می بینیم

برای توضیح بیش تر می توانید از صفحه زیر دیدن فرمایید
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=112055.0
        از نمایشگاه کار دیدن فرمایید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X