اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه لحیم کاری SMD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نحوه لحیم کاری SMD

خیلی عالیه اگر دوستان بیشتر تو این تاپیک مشارکت کنند و تجارب لحیم کاریه smd به اشتراک گذاشته شه
    ----
    اگه قلعو رو نوک هویه گذاشتین بعد شروع به لحیم کاری کردین دیگه سیم قلع نازک 0.3 به چه کار اومده , رو نوک هویه بیش از 0.3 جمع میشه , انگار که سیم قلع 0.8 کم بردارید
    قکر میکنم منطق به وجود اومدن سیم قلع نازک 0.3-0.4 در این روشه که بعد از روغن زدن محل های لحیم, نوک هویرو جائی بین پایه آی سی و محل لحیمه روی برد به شکل فیکس نگه داریم و سیم قلع نازک 0.4 بهش نزدیک کنیم تا به محض آب شدن به پایه آی سی و محل لحیمه رو برد بچسبه

دیدگاه

راستی یک دلیل سوختن چیپ های کم طاقت شاید بالا بودن وات هویه هم باشه
      هویه چند وات خوبه؟ آیا 30 وات خوبه؟

دیدگاه

هویه من 25 وات goot هست , آیا برای smd و چیپ های ظریف مناسبه؟

دیدگاه

من موقع لحیم کاری از دمای 280 درجه سانتی گراد استفاده میکنم با قلع 63 درصد. و برای لحیم کاری پایه هایی که GND وصل هستند و با پلیگان در ارتباط هستند دما رو معمولا تا 350 هم بالا میبرم
          نمیدونم 30 وات چقدر دماش میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط intel_amd
            پس خیلی عالیه اگر بشه با هویه لحیمش کرد
            آقا ما شدیدا چنتا فیلم ازتون میخایم دیگه تقصیر خودتونه :biggrin:
            اگر چیپ کوچیک هم لحیم کنید بگذارید خیلی عالیه
            چیپ nrf هم میشه اینجوری لحیم کرد؟ nrf خیلی چیپش کوچیکه ...
            الان برای اینکه به این روش لحیم کنیم چه ابزارهائی میتونه بهمون کمک کنه؟ ذره بین فایده داره؟
            از این نوک هویه هائی که نازکن به درد میخوره؟
            سیم لحیم نازک چی؟
            برای لحیم کاری SMD نیاز به قلع 0.3 یا 0.4 میلی متر دارید.
            باید از نوک هویه SMD استفاده کنید.
            ذره بین داشته باشید بد نیست اما من استفاده نمی کنم...
            چیپ nrf مدلش چیه؟ الان یادم نیستش چه مدلیه! اما اگر مثل LAN8720 هستش (فکر کنم همون جوری باشه!) به نظر سخت میاد، اما خیلی خوب قلع میگیره پایه هاش و بین پایه ای به هم نمی چسبه!
            ویدئو گرفتم 2 - 3 دقیقه بیشتر نشده اما حجمش 200 مگ بالاتر شده!!
            حجمش رو کم کنم میزارم!
            هر انسانی که احساس بی نیازی کند سرکش و طغیان گر می شود...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirrenjer
              سلام به همه مخصوصا اقای لطفی زاده...قربان بنده در حال مونتاژ یه بورد سیم900 هستم.

توی اولین تجربه یه سیم 900 رو سوزوندم.(نه بدلیل لحیم کاری،یه ولتاژ بالا رسید بهش) اما من برعکس با هویه نوک تیز کار نکردم !! با همین هویه معمولیا کار کردم.

اول اومدم فلکس زدم رو پد ها،بعدش اومدم با سیم لحیم 0.3، یه پایه رو لحیم کردم!(به زور ای سی رو میشه فیکس کرد اگع بلدین کمکم کنید!!) بعدش با زاویه 70 و80 درجه نسبت به بورد،شروع به

لحیم کاری کردم.خوب من اومدم ابتدا روی نوک هویه،قلع گذاشتم.بعدش اومدم از اولین پین سمت راست ای سی ،نوک هویه رو گذاشتم و بالا پایین کردم ...خیلی جالب بود که راحت همه ی پین ها

سریع لحیم شدن!!!فقط بعضی جاها زودی گلوله میشد و سفت میشد که با قلع کش جمش میکردم.سیم900 تمیز لحیم شد تقریبا اما به دلیل ولتاژ سوخت!شایدم لحیم کاری هم بی تاثیر نبوده!

حالا به نظر شما این کار با هویه نوک درشت معمولی امکان پذیر هست که درست پیش بره؟

* دارم روی یه پی سی بی دیگه امتحان میکنم ببینم چی میشه...نتیجشو میگم
              سلام،
              برای ای سی های smd من این مراحل رو انجام میدم و تاحالا راضی بودم!
              اول پد های روی برد رو رغن کاری می کنم!
              بعد ای سی رو فیکس می کنم بعد نوک هویه رو قلع می زنم ! (قلع زیاد روی نوک هویه نمونه در حد چند ثانیه بیشتر نشه! زیاد که طول بکشه دیگه نمی چسبه!)
              اگر بشه قبل از لحیم اولین پایه، با دستم ای سی رو می گیرم و یک پایه از گوشه رو لحیم می کنم!
              بعضی وقتا هم انتهای یک پد از گوشه رو قلع می زنم و وقتی ای سی رو فیکس کردم با دست محکم میگیرم و با هویه قلع روی پد رو گرم می کنم تا پایه بچسبه!

شما اگر سختتون برای شروع با دست ایسی رو نگه دارید از یک نفر دیگه کمک بگیریرن که انگشتش رو بزاره رو ای سی! بعد از چند دفعه دیگه قلقش میاد دستتون.

با هویه معمولی هم میشه sim900 زد اما با نوک نازک راحت تره! زیاد هم هویه روی پایه ها نگه ندارید!

دیدگاه

راستش چون من زیاد دوست ندارم صبر کنم دمای هویه رو بین 350 تا 370 درجه همیشه تنظیم می کنم! دمای استاندارد برای SMD شاید نباشه ولی با این دما راحت ترم!
                --
                اینم اون ویدئویی که خواسته بودین:
                http://www.aparat.com/v/UNlci
                مدت زمان کل 2:09 هست ،از زمان 1:25 به بعد کیفیت تصویر بهتر میشه!!! (فیلم بردار مثل خودم آماتور بوده!)

دیدگاه

از اینکه زحمت کشیدید فیلم گرفتین ممنون اما چیز زیادی از پایه ها نمیشد دید کاش اول دوربین تو یک زاویه و فاصله نزدیک و فوکس خوب رو پایه ای , دسته صندلی چیزی فیلکس میکردین بعد راحت لحیم میکردین
                  فیلمتونو با کیفیت hd بگیرین بعد با برنامه imtoHD به mp4 کیفیت خوب تبدیل کنید , کیفیت زیاد فرق نمیکنه اما حجم میاد پائین, البته بیشتر فوکس صحیحه موقع رکورد و فاصله نزدیک و تکون نخوردن مهمه

کلیت کار الان دستم اومد اما اگر تونستین و وقت کردین یک فیلم اینجوری بگیرید که جزئیات بهتر بشه فهمید
                  دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X