اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ایجاد نویز!!!

Collapse
X
 
  • فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    پاسخ : ایجاد نویز!!!

    نوشته اصلی توسط iAmBARANA

    صفر - کاربرد نویز
    سلام
    به نظر من کاربرد های نویز این ها هستند:
    کاربرد در جنگ: نویز اندازی برروی رادار ها و تجهیزات ارتباطی ، استفاده از E-bomb*برای تخریب همه ی وسایل الکترونیکی!
    کاربرد در دور کردن جانوران: ایجاد صدایی نویزی در گستره ی شنوایی جانوران و دور کردن آن ها.
    کاربرد در مسدود کردن امواج خاص : مانند نویز اندازی در امواج موبایل و ...
    کاربرد در مردم آزاری! :mrgreen: اینو که دیگه خودتون میدونید !

    *درباره ی e-bomb
    http://library.tebyan.net/ar/Viewer/Text/75124/1
    1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
    من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
    !Electronic On! Programming On
    هوشمندانه سوال بپرسیم!
    http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

    دیدگاه


      #17
      پاسخ : ایجاد نویز!!!

      این تایپیک خیلی وقته اینجاس و تا الان بهش سرنزده بودم
      من یه مدت با یک روش خاص نویز تولید میکردم اونم با فرکانس پایین
      اونموقع هنرستانی بودیم یادش بخیر
      یه فانکشن ژنراتور فرکانس پایین داشتیم (برای هر میز کار) بنده یک بلندگو اشتباه نکنم 10W داشتم ، فرکانس فانکشن رو در حدی تنظیم میکردم که یکم از محدوده شنوایی انسان بالاتر بود
      و خروجی رو میدادم به بلندگو
      و با تنظیم دامنه قدرت خروجی سیگنال رو تنظیم میکردم
      حالا اینکارا برای چی بود؟!اگه گفتین؟!
      چندتا مربی داشتیم که غیبتشون نشه ولی یکم کم کاری میکردن ، خوب درس یاد نمیدادن ، با هنرجوها رفتارشون بد بود و...
      من برای گرفتن حالشون از این راه بصورت ابتکاری استفاده کردم ، وقتی که کارگاه داشتیم ، در ساعت استراحت هنرجوها بلندگو رو زیر کیف میذاشتم و دامنه ولتاژ رو میبردم بالا !
      حالا اینکار چه تاثیری داشت؟!
      طبق مشاهدات علمی من اینکار در درجه اول باعث تشویش حال افراد و در وحله بعدی باعث بهم ریختن اعصاب و کم تحمل شدن افراد میشه ، که حتی میتونه باعث ایجاد دعوا و جر و بحث بشه
      من هم با همین نیت در ساعت استراحت هنرجوها اینکارو میکردم، در این تایم فقط مربی ها داخل کارگاه بودن و وقتی که برمیگشتیم میدیدم که جواب داده :biggrin: :biggrin:
      خدا منو ببخشه

      دیدگاه


        #18
        پاسخ : ایجاد نویز!!!

        نویز داخلی
        نویز هایی که از هر عنصر فعال و غیر فعالی که درسیستم به کار رفته تولید می شود تحت عنوان نویز داخلی بررسی می شود. توان نویز معمولا به صورت اتفاقی می باشد. لذا نمی توان آن را به صورت مجزا و جداگانه بر مبنای یک ولتاژ معین بررسی کرد. از آنجا که فرکانس و شدت نویز به طور غیر معین در همه فرکانس ها وجود دارد، نمی توان فرکاننس را به طور دقیق مشحص نمود. لذا قدرت وتوان نویز را با باند فرکانس دستگاه متناسب فرض می کنند.

        1-نویز گرمایی: نویزی که در یک مقاومت ایجاد می شود. اگر در دمای معمولی به یک مقاومت که به هیچ منبع ولتاژی وصل نباشد ولت متر حساس وصل کنیم مشاهده می شود مقاومت مذکور یک منبع تولید کننده نویز است و حتی ممکن است ولتاژ نسبتا زیادی در آن مقاومت ایجاد شود. بدیهی است چون ولتاژ مذکور اتفاقی بوده مقدار مشخصی ندارد و مولفه DC آن صفر است. لذا این ولتاژ اتفاقی توسط اندازه گیری AC قابلیت اندازه گیری دارد. ولتاژ اخیر در اثر حرکت تصادفی الکترون ها در درون مقاومت تولید شده که آن نیز یک جریان تولید می کند.
        نویز حرارتی (Johnson Noise or Nyquist Noise) ناشی از حرکت ذرات باردار در یک عنصر مقاومتی است. این یکی از معمول ترین منابع نویز در الکترونیک است و در همه هادی ها حاضر می باشد. تنها پارامتر هایی که در سیستم های الکتریکی در کنترل طراح قرار می گیرند تا نویز حرارتی را محدود کند عبارت است از: مقاومت، پهنای باند و دما. کنترل دما سخت تر است و کم تر معمول می باشد. نویز تولید شده ارتباطی با نوع هادی ندارد، ترکیب کربنی و مقاومت فلز سهم یکسانی دارند. از رابطه زیر برای محاسبه نویز حرارتی استفاده می شود:
        P(rms)=kT∆f
        نویز حرارتی نویز سفید است. به بیان دیگر، چگالی طیفی نویز با فرکانس ثابت است. دامنه نویز حرارتی توزیع نرمال گوسی دارد و به سختی می توان آن را به طور مستقیم با ولتمتر یا اسکوپ اندازه گرفت. اما با استفاده از یک تقویت کننده می توان آن را اندازه گرفت.
        زمانی که اندازه گیری با یک اسکوپ انجام شود معمول است که قله به قله نویز تخمین زده شود و به یک اندازه گیری RMS تبدیل گردد. جدول زیر نسبت های مختلفی را نشان می دهد که در تخمین زدن می توان از آن استفاده کرد.



        نویز حرارتی معمولا با یک مقاومت بدون نویز معادل می شود که به صورت سری با یک منبع نویز ولتاژ یا منبع نویز جریان قرار دارد. توجه شود خازن انگلی موازی ولتاژ نویز را محدود می کند چونکه وقتی R افزایش می یابد ∆f کاهش می یابد.

        از نمایشگاه کار دیدن فرمایید

        دیدگاه

        لطفا صبر کنید...
        X